Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
עכשיו אני קצת מצטערת שלא שמתי שם שמן זית באמת, אם לא התאים לך לא היית חייב לקחת. אגב, זה היה פחות ממחיר עלות. בהצלחה

קודם כל תודה שהבאת את זה למפגש במיוחד בשבילי זה דבר ראשון.

וקניתי כי אני צריך את זה, תאמיני לי שאם מישהו היה צריך מימני קצת לכה הייתי מביא לו בחינם, או שצריך קצת יותר אז הייתי נותן לו דבר כזה במקסימום 10 שקלים.

למרות ששמת כמות נדיבה בבקבוק 250ML וכניראה שהייתי יכול להסתפק גם בחצי מהכמות הזאת, אבל אם כבר שמת 230 ML בערך אז אני לא יגיד לך לשפוך את זה.

אבל שוב זה לא הקטע, הקטע זה שאשכרה לקחת מימני 30 שקל אבל כמו שאמרתי שיהיה לך לבריאות מה אני יגיד לך, אני גם לא יכול לדרוש מימך שתביאי לי את זה בלי כסף זה ברור אבל ברצינות אני הייתי מתבייש לקחת על דבר כזה כסף בכלל.

sharki25 תחשוב עלי מה שבא לך, אני אומר את מה שאני חושב, ובאמת כל הכבוד שהיא הסכימה בכלל להביא לי את זה למפגש, אבל באמת שהקטע הזה הפריע לי אבל שם העדפתי לא להגיד כלום, למרות שאמרתי לה על זה אבל שיהיה.

וזה גם לא ה 30 שקל אבל עזבו, תחשבו עלי מה שאתם רוצים.

עריכה אחרונה על ידי civic07
  • תגובות 506
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

+1

אתה רוצה לקנות תקנה לא אז על!

לך תעשה קצת בירור של מחירים ואז תבין שיצאתה ממש לא בסדר ואני אם היתי במקומך הייתי ממש מתבייש לכתוב דברים כאלו .

ועכשיו לגביי המפגש,

אתם חברה ממש ממש אחלה והיה לי נורא כיף היום, תאמת היו לי חששות קצת בהתחלה אבל בסוף ממש נהנתי.

תודה רבה לוויקס על החבילה. בזכותכם הפנסים שלי כמו חדשים דנדשים.

E&M תודה רבה לכם על האירוח והסבלנות שנתתם:] נהנתי מעוד.

תודה לכל מי שהגיעה ויצא לי לדבר איתו, היו כאלה שלא יצא לי לדבר איתם יותא מידיי ונשתדל להשלים זאת במפגש הבאה.

היה כיף לראות את כל הרכבים הנוצצים האלוD:

נ.ב.

רופני בהצלחה לך מיום ראשון, נראה לי אתה עוד תגיד את המשפט שלי כמה וכמה פעמים.

עריכה אחרונה על ידי tolik_tal_k
פורסם (נערך)

אני אמרתי את שלי, מצטער אם ההתנהגות הזאת לא מתאימה לכם, סה''כ אמרתי את מה שהפריע לי, בלי קשר היה מפגש נחמד ומעניין, ושמחתי להיות חלק מימנו.

עריכה: תעלו תמונות :p

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

אכן היה מפגש מצוין,שמחתי להכיר את האנשים מאחורי הניקים :)

מצטער שהתחפפתי די מהר,מהרתי לסרט בקריון :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מתי יש עוד מפגש? עשיתם לי חשק למרות שאני לא מתעסק בדיטיילינג...ותביאו קצת תמונות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היה מפגש נחמד מאוד! סופסוף בצעתי פוליש עם מכונה ואני מבסוט מהתוצאה, למרות שהזעתי בהתחלה. תודה לדני וסטס על הסדנא המקוצרת.

פורסם

civic07 , תתבייש לך. לא התאים לך , נראה לך יקר - אל תקנה. אבל לצאת אח"כ על מי שעזר לך ככה ע"ג הפורום , פשוט בושה.

חבל שעזרו לך.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

היה מפגש באמת נחמד , פעם ראשונה שאני במפגש של דיטיילינג אז תודה למי שתרם מהידע שלו.

מקווה להשתתף גם במפגשים הבאים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...