Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו ספורט דור 2 2003

omrish92
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

אני חדש פה באתר ובזמן האחרון אני שוקל לרכוש לעצמי רנו קליאו ספורט.

קראתי כמעט כל מאמר על הרכב וכל סיקור של אנשים שעשו פה וזה רכב שכמעט עלה על כל הקריטריונים שלי.

אני עד לפני חודש הייתי חייל וחסכתי כסף במשך שנתיים ואני רוצה להתפנק ברכב ספור נורמלי ושעולה על דרישותיי.

אז רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרכב?

מה אני אמור ממש לבדוק?אילו חלקים?מה מעניין אותי ברכב?

תודה רבה לעוזרים

*אשמח גם לקבל טיפים מאנשים שרכשו או שיש בבעלותם רכב כזה ואם מכירים מישהו שמוכר אני אשמח לשמוע ^^

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

החזקתי כזה משנת בשנת 07 במשך שנתיים, כשעוד היה חדש זה היה רכב יקר לתחזוקה והיו חלקים שהיו ייחודיים לו.

מעבר לזה תדלוק בדלק 98 הוא בגדר חובה, וכמובן שרכב ספורטיבי בן עשור דורש תחזוקת מנע ולא תחזוקת שבר (בתקווה שגם עד עכשיו התייחסו אליו כך, אחרת אל תכנס לשם..).

That said.. עד היום אני אומר לאשתי שאם אני אמצא אחד במצב מעולה אני אחטוף אותו בתור רכב ב׳.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי מישהו שמוכר בתחילת השבוע רנו קליאו ספורט דור 2 ב30K

היום הוריד את המחיר ל25K

התקשרתי לבנאדם ואמר שמישהו לקח את הרכב לבדיקה ונמצאו כמה בעיות

שיפוץ גיר

להחליף מייסב אחורי ועוד משהו

כמה עולה התיקונים הללו במוסך טוב ושמבין עיניין?!

לרכב יש שריטה בצד ימין איפה שאמורה להיות עוד דלת

רציתי לדעת האם שווה לרכוש את הרכב להיכנס איתו להרפתקאות כי יכול להיות שיהיו עוד בעיות?

הוא היד ה02 קילומטרז 120K

בכל מקרה אני אלך לראות אותה אבל חייב לדעת מה עלות התיקונים שרשמתי למעלה

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

שיפוץ גיר יכול להיות יקר, מעבר לסכום שהוא הוריד, דבר עם ניצן/דודי משאפט, הם מכירים את הרכב מכל הכיוונים.

הרכב כסוף ממגדל שורשן בתל אביב במקרה?

אני גר ליד..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיפוץ גיר יכול להיות יקר, מעבר לסכום שהוא הוריד, דבר עם ניצן/דודי משאפט, הם מכירים את הרכב מכל הכיוונים.

הרכב כסוף ממגדל שורשן בתל אביב במקרה?

אני גר ליד..

אכן רכב כסוף עם שריטה בצד שמאל

הבנאדם אמר שהוא מחנה בכיכר (לא יודע למה הוא התכוון)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיפוץ גיר זה עניין של 4-5 אלף. לפני יישור קו זה לא מעט. לפי דעתי קצת סבלנות ותמצא אחת שמורה יותר ומטופלת. אני יכול להבטיח לך שיש כאלה (:lol:), אבל המחיר סביר להניח יהיה 35 וצפונה. זה יהיה הרבה יותר שווה ומשתלם לך.

הימים הקשים חלפו :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...