Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את האיביזה שלי מהחברה (1.4 REFERANCE)

חלק מהמגבלות של רמת האבזור הזו הן ידיות ומראות בפלסטיק שחור מט זול.

מכיוון שהיא נראית לי ככה פשוטה מדי חשבתי לשים על הידיות והמראות ניקלים.

השאלה היא אם זה יראה טוב?

אשמח לחוות דעתכם :)

פורסם

לא כל מה שנראה טוב על אקןרד יראה טוב גם על איביזה וההפך. אם הידיות השחורות ממש מפריעות אפשר לבדוק אפשרות של פירוק וצביעה בצבע הרכב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

דווקא יכול להיות נחמד ניקל על הידיות, נכון שניקל יושב יותר טוב על רכב כהה, אבל זה יכול להראות טוב גם על רכב בצבע לבן, הכל עניין של טעם, למרות שאם רוצים להצמד יותר למקור אז ידיות בצבע רכב זה יותר קלאס.

פורסם

אני מבין על מה אתה מדבר זה באמת מוריד הרבה מהאיביזה, תנסה לבדוק אפשרות של צביעה של הידיות + מראות שיהיה כמו בדגמים היותר מאובזרים - זה הדבר היחיד שיתן לרכב מראה באמת מושלם.

פורסם

סליחה על הבוטות אבל דעה זה כמו חור תחת.. לכל אחד יש אחד..:-D

עניין של טעם, יש מי שאוהב ניקלים ויש מי שממש לא, אם אתה אוהב אז תתקין ואל תחשוב על מה לאחרים יש לומר.

אם בכל פעם שתבוא לרכב זה יעשה לך כיף על הלב אז לך על זה

בהצלחה

פורסם

זה מאוד תלוי ברכב ובצבע.

אני שמתי על המאזדה 3 ניקלים בידיות ובמראות במקום הפלסטיק השחור הפשוט.

המאזדה בצבע שמפניה ובאמת שזה מתאים ועשה אותה מרשימה יותר

פורסם
סליחה על הבוטות אבל דעה זה כמו חור תחת.. לכל אחד יש אחד..:-D

עניין של טעם, יש מי שאוהב ניקלים ויש מי שממש לא, אם אתה אוהב אז תתקין ואל תחשוב על מה לאחרים יש לומר.

אם בכל פעם שתבוא לרכב זה יעשה לך כיף על הלב אז לך על זה

בהצלחה

כל מילה בסלע

• תוכן חדש...