Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford T1652 vs. 165CVX Focal vs. Hertz DCX 165.3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אני בעל סיאט איביזה 2010 דגם FR

המערכת המקורית של הרכב חביבה בהחלט, אבל אני מעוניין ליהנות מאיכות סאונד גבוהה יותר וצלילים נקיים מהמוזיקה שלי, ממש לא בקטע של להרעיד את השכונה ולכן לא כלכך מעוניין לשדרג למגבר וסאב, אלא להסתפק בזוג רמקולים קדמיים קואקסליים איכותיים וזוג טיוויטרים איכותיים איתם.

אני כרגע מתלבט בין:

Rockford T1652 vs. 165CVX Focal vs. Hertz DCX 165.3

אשמח לייעוץ לגבי איזה מהם עדיף, וגם ייעוץ כללי בעניין גם?

תודה!

איתן.

פורסם

מגבר קומפוננט וסאב ממש לא אומר שאתה עומד להרעיד את השכונה. לא יודע איך נשמעים הרמקולים המקוריים של הרכב אבל בלי הגברה לא בטוח שהייתי רץ להחליף אותם, זה לא בהכרח יביא שיפור גדול שאתה רוצה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

הערה קטנה: רמקול קואקסיאלי מכיל בתוכו טוויטר מובנה, ולכן אם אתה מעוניין בטוויטר נפרד, הייתי ממליץ על סט קומפוננט ולא על קואקסיאלי.

מבין הסטים שכתבת (ובגרסת הקומפוננט) הרוקפורד ברמה קצת יותר גבוהה מהשאר, אם כי זה עניין של טעם יכול להיות שתאהב משהו אחר.

הכי מומלץ זה לנסות לשמוע כמה דברים ולקבל החלטה חכמה מה מתאים לך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...