Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בני עי"ש מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא לאשקלון.

דירת 3-4 חדרים בבנין ישן בשכונות הטובות (אפרידר/ברנע. בניינים משנות החמישים בלי מעלית אבל איזורים עם אוכלוסייה טובה) אתה יכול עם קצת סבלנות לקבל בפחות מ 700,000.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה שנהג לילה אמר...

אוכלוסיה "לא משהו" ורעש מטוסים (לא שברחובות אין רעש מטוסים).

מה עם יבנה\גן יבנה\אשדוד?

תלוי איפה אתה גר ברחובות. יש אזורים שקטים ששומעים את המטוסים (של צהל) רק במקרים ספציפים מאוד ופעם בכמה חודשים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בוא לאשקלון.

דירת 3-4 חדרים בבנין ישן בשכונות הטובות (אפרידר/ברנע. בניינים משנות החמישים בלי מעלית אבל איזורים עם אוכלוסייה טובה) אתה יכול עם קצת סבלנות לקבל בפחות מ 700,000.

זה קצת רחוק לי. יש לי חנות ברחובות + חנות בתל אביב. זה הופך להיות הרבה נסיעות ומגביל אותי מבחינת העבודה. אני מניח גם שבבניין ישן אין ממ"ד ומניסיון של חברים זה מפחיד באשדוד/אשקלון.

עוד משהו, עד לפני 4 חודשים לא חשבתי בכלל על דברים כאלה. לא היה מפריע לי לגור גם באזורים "קשים" עם אוכלוסיה קשה אבל נולד לי תינוק והעולם השתנה לי.

אסף

• תוכן חדש...