Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה במרים שמשות איביזה רפרנס

motor head
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

לאחרונה הופיע לי תקלה ברכב :-( ,

מדובר כאמור באיביזה רפרנס בת שנתיים מהמבצע שהיה (70K).

תיאור התקלה: כאשר אני מנסה לסגור את חלון הנוסע בלחיצה ארוכה הוא מגיע עד איזור האמצע ונפתח בחזרה.

אם אני מחזיק את הכפתור או לחלופין מביא עוד משיכה כשהוא מגיע לאיזור הבעייתי הוא נסגר עד הסוף, התחושה שלי היא כאילו מנגנון הבטיחות מופעל.

עד כה ניסיתי לבדוק אם משהו מפריע במסילה, לא מצאתי משהו כזה.

ניסיתי לאתחל את החלון, גם ללא הועיל (להדליק סוויצ' להוריד את החלון עד הסוף, להעלות עד הסוף להמתין 10 שניות ולחיצה ארוכה למטה לפתיחה אוטומטית).

מה עוד ניתן לעשות,

כנראה שמחר אקח את הרכב למוסך מרכזי (כדי לנסות להפעיל את הרצון הטוב של צ'מפיון)

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב... לא קיבלתי יותר מדי עזרה בפורום :(

אבל בכל אופן למען התיעוד, ואולי מישהו יתקל בזה.

באתי למוסך, התיזו ספריי סיליקון והכל עבר, באותו הזמן ברצוני לציין לטובה את מוסך תושיה בתל אביב,

באתי תוך 20 דק' כבר יצאתי משם.

אגב ראיתי אח"כ במרשתת, שהתופעה די שכיחה ברכבי VAG, מדובר במנגנון הבטיחות שמונע תפיסת אצבעות בחלון,

הטיפול מסתכם בשימון/סיכוך המסילות של החלון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשר מופיעה לך התקלה פשוט נתק את כבל המינוס של המצבר למספר דקות וחבר אותו בחזרה ולאחר מכן בצע סנכרון מחדש של החלונות.

התקלה תחזור מכיוון שזה משהו אקראי הקשור לתוכנה/מנגנון ולא קשור לשימון המסילות.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשר מופיעה לך התקלה פשוט נתק את כבל המינוס של המצבר למספר דקות וחבר אותו בחזרה ולאחר מכן בצע סנכרון מחדש של החלונות.

התקלה תחזור מכיוון שזה משהו אקראי הקשור לתוכנה/מנגנון ולא קשור לשימון המסילות.

ביצעתי איתחול של החלון: הדלקת סוויצ', סגירת חלון המתנה של 10 שניות עם הכפתור מורם ולחיצה קצרה מטה.

לא עזר, לדעתי זה דומה לפתרון שהצעת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...