Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנת 2010+, 60K-80K

shlomig
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מזה 3 שנים אני עם הפיאט פונטו גרנדה והגיע הזמן להחליף את הרכב.

אנחנו זוג צעיר ללא ילדים.

דרישות לפי הסדר:

שנתון 2010 ומעלה.

מחיר עד 80K ש"ח.

אוטומט.

בטיחותי.

נוח לנסיעה עירונית ובין עירונית.

אמין.

טיפולים ואחזקה זולים.

הרכב ישמש לנסיעה יומית בתל אביב של כ-10-20 ק"מ ובנוסף פעם בשבועיים נסיעה ארוכה של כ-400 ק"מ סה"כ לצפון.

הפיאט מעולה אך הייתי מעוניין להתקדם לרכב שירגיש קצת פחות עצל ויהיה משמעותית יותר נוח.

רוב הזמן ניסע בו רק שנינו כאשר מידי פעם בנסיעה צפונה נהיה 4 אנשים.

אשמח לעזרתכם.

תודה.

פורסם

אם אתה רוצה פחות עצל ועדיין רוצה חסכון בדלק, הייתי הולך לכיוון מנועי הTSI/TDI - רק קח בחשבון שעלות האחזקה של הרכבים האלו גבוהה יותר.

מבחינת נוחות אני לא יודע לעזור - לי אישית יש פונטו איבו ואין לי מילה רעה לומר על הנוחות שלו (הן שיכוך, הן מרווח פנים והן הנדסת אנוש).

אגב, אשמח לדעת איך אתה מקטרג את הפונטו מבחינת אמינות - 3 שנים זה לא מעט זמן ככה שהנסיון שלך מסקרן אותי. אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית אם אתה לא רוצה 'לערבב נושאים' בשרשור שלך.. :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אם אתה רוצה פחות עצל ועדיין רוצה חסכון בדלק, הייתי הולך לכיוון מנועי הTSI/TDI - רק קח בחשבון שעלות האחזקה של הרכבים האלו גבוהה יותר.

מבחינת נוחות אני לא יודע לעזור - לי אישית יש פונטו איבו ואין לי מילה רעה לומר על הנוחות שלו (הן שיכוך, הן מרווח פנים והן הנדסת אנוש).

אגב, אשמח לדעת איך אתה מקטרג את הפונטו מבחינת אמינות - 3 שנים זה לא מעט זמן ככה שהנסיון שלך מסקרן אותי. אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית אם אתה לא רוצה 'לערבב נושאים' בשרשור שלך.. :)

תודה.

הרכב הוא יד שניה משנת 2009.

לי אישית הפונטו מרגישה לא הכי נוחה, בנסיעה עירונית מרגישים כל מהמורה בדרך ובבין עירונית במהריות +-100 יש המון רעש והנסיעה לא חלקה.

לגבי אמינות הרכב התגלה כאמין מאוד, עד היום הסתפקתי בטיפול פעם בשנה לפני הטסט. לאחרונה הופיעה בעיה בצמה החשמלית של כנף ימין לאחר החלפה הכל עובד כמו חדש.

גם צריכת הדלק היתה מעולה 12-14 ק"מ לליטר בממוצע.

פורסם

מספר רכבים שחשבתי שיכולים להתאים.

אשמח אם תחוו את דעתכם האישית על כל אחד מהם ותזקרו עוד כמה הצעות.

יונדאי:

• I20
  • I25
  • I30
  • I35
  • ולוסטר - האם כדאי למשוך את התקציב למעלה בשביל הרכב הנ"ל?

רנו:

• קליאו

סוזוקי:

• סוויפט

פורד:

• פיאסטה

קיה:

• סיד

ניסאן:

• נוט

וולוו:

• S40

פולקסווגן:

• POLO

פורסם

לא הבנתי איך נכנסה לרשימה שלך יונדאי i35. זה ממש לא רכב אידיאלי למי שגר בתל אביב - גדול מידי.

גם וולוו S40 לא ממש קשורה לרשימה, אני מניח שזה מקרה של "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו"?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכבים הגדולים יותר נכנסו לרשימה בעיקר עקב הנוחות.

לא רשמתי את גודל הרכב כאחת הדרישות ובמידה ויומלץ רכב גדול יותר מסופר מיני אלך עליו.

פורסם
מספר רכבים שחשבתי שיכולים להתאים.

אשמח אם תחוו את דעתכם האישית על כל אחד מהם ותזקרו עוד כמה הצעות.

יונדאי:

• I20 - לא נוחה במיוחד
  • I25 - מניח שאותו דבר מאחר ומדובר על I20 עם תא מטען נפרד
  • I30
  • I35
  • ולוסטר - האם כדאי למשוך את התקציב למעלה בשביל הרכב הנ"ל? - I30 מעוצבת, מכל המשתמע מכך

רנו:

• קליאו

סוזוקי:

• סוויפט - משווקת מ- 2010 עם מנוע 1.2 עצל יחסית

פורד:

• פיאסטה - אחלה אוטו, אבל מנוע עצל וגיר לא מזהיר. מתלים קשיחים יחסית שתורמים לאחזיה ולהתנהגות אבל גורעים מעט מהנוחות (לא קריטי אבל עדיין קיים)

קיה:

• סיד

ניסאן:

• נוט - לחשוב על האוטו הזה עושה לי להקיא קצת בפה.

וולוו:

• S40 - יקרה מאוד הן ברכישה והן בתחזוקה, עדיף להישאר ממקוד בסופר מיניות עממיות.

פולקסווגן:

• POLO - טובה יותר מהמתחרות, במיוחד עם מנועי TSI, אבל גם יקרה יותר, תצטרך להחליט אם זה שווה את ההפרש

הוספתי באדום לגבי רכבים שאיתם היה לי נסיון.

אם חשובה לך הנוחות הייתי בודק את ה-207 של פיג'ו או C3 של סיטרואן. לסיטרואן יש החל משנת 2010 גם גרסת דיזל סופר דופר אולטרה ממש ממש חסכונית. שתיהן גם נחשבות לבטוחות יחסית.

המחירים של שתיהן נעים סביב התקציב שלך לשנתון 2011-2012.

*סייג, ה207 הוצגה ב- 2007 ועברה מתיחת פנים קלילה ב- 2010 כך שמדובר בדגם יחסית מיושן שהוחלף ב- 208 בשנת 2012. אולי שווה למתוח את התקציב ולמצוא אחת כזאת בלוחות מאחר וחדשה עם מנוע 1.6 (מאחר ואתה מחפש רכב זריז) תעלה משמעותית יותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה 208 ו-C3 בהחלט אופציה.

איך הן מבחינת אמינות ומחיר אחזקה?

מישהו יכול להמליץ מבין ה-208, C3, קליאו, I25, ולוסטר, פיאסטה, POLO.

כולן אוטומטיות.

פורסם
תודה 208 ו-C3 בהחלט אופציה.

איך הן מבחינת אמינות ומחיר אחזקה?

מישהו יכול להמליץ מבין ה-208, C3, קליאו, I25, ולוסטר, פיאסטה, POLO.

כולן אוטומטיות.

לי הייתה פולו ידניצ שנתון 2011 עד לא מזמן אבל נסעתי גם באוטומט tsi. רכב מאוד נוח לנסיעה, מהיר

וחסכוני בדלק. אמין מאוד אבל טיפולים באמת קצת יותר יקרים, לדעתי שווה את זה לגמריי.

• תוכן חדש...