Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוד תיאוריה- איך מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים חברה שלי צריכה להתחיל לימודי תיאוריה בשביל להוציא רישיון

כשאני הוצאתי לפני 9 שנים עשיתי את זה עם תוכנה מעולה שהורדתי בחינם, לא הצלחתי למצוא משהו כזה

איזה אופציה טובה ללימוד אתם מכירים, אם אפשר בלי להוציא כסף מיותר...

תודה,

פורסם

יש מלא אפליקציות לפלאפונים, ויש גם מלא אתרי לימוד באינטרנט הכל חינם כמובן, קיים אתר שהוא לא חינמי ועולה 20 ש"ח ואתה מוכן תוך שבוע, לדעתי מומלץ לקנות שם משתמש, קוראים לו למד.

רק תבחר את הדרך הנוחה .. :)

פורסם

למדתי לתאוריה דרך אתר "למד" וממליץ בחום עליה.

רמת השאלות דומה לבחינה, ההכנה והתרגול לתאוריה ברמה גבוה.

למיטב ידיעתי ההרשמה לאתר עולה כיום 20 שקל לחודש.

באמת שכדאי מאשר לשבור את הראש בליקוט מידע באתרים חינמיים ולא מוכרים.

לא ממליץ לגבי קניית ספרים.

פורסם

אחלה נראה לי באמת שהיא תלמד דרך אחד האתרים האלה

דרך אגב אם היא תעדיף את הספר- כמה עולה לקנות אותו?

פורסם

עזוב ערכות מה אתה ילד, לך עם הקדמה.

עשרים ש״ח באתר למד, לומדים שעה את התמרורים ויאללה למבחנים בלי יותר מדי חארטות. כמה מבחנים בכל יום ועם קצת הגיון בריא תוך שבוע גג היא מוכנה.

פורסם

כמו שנאמר, הדרך הטובה ביותר לעבור תאוריה היא לקנות מנוי לאתר למד לחודש, לעבור על התמרורים ואז להתחיל ולעשות רק מבחנים ומבחנים במשך תקופה עד שהיא רואה שהיא עוברת בכל פעם ואז לגשת לדבר האמיתי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כן העניין באתר זה שצריך ללמוד במסגרת של חודש בערך אחרת משלמים עוד על חודש נוסף

ולפעמים אין לה את כל הזמן בשביל להספיק את זה ככה- אבל אני אשתדל לעזור לה ככה שאני מאמין שיהיה בסדר

פורסם

לפני 5 שנים כשלמדתי, נרשמתי לאתר "למד" (אז זה עלה 10 שקל לא יודע כמה עכשיו) וחרשתי על זה במשך שבועיים, כל יום איזה 4 שעות רצוף ואז ניגשתי למבחן, נתקלתי באותן שאלות בידיוק כמו באתר ועברתי חלק.

פורסם

ולפעמים אין לה את כל הזמן בשביל להספיק את זה ככה- אבל אני אשתדל לעזור לה ככה שאני מאמין שיהיה בסדר

היתרון הוא שניתן לגשת שם למבחנים (כאשר שאלות המבחן זהות לשאלות התאוריה כמובן) ללא הגבלה ובתשובות שגויות, המערכת מציגה עבורך את התשובה הנכונה ומתריעה באילו נושאים הנך מתקשה ומפנה אותך לחומרים בנושא.

(אגב, אני רק נשמע כמו סוכן מכירות שלהם :-) )

מחפשים צמיגים במבצע?

פורסם

אין יותר מידי אופציות...חייב להקדיש לזה זמן וכדאי למצוא אותו לפני שנרשמים ושמים כסף.

מאמין שחודש יספיק מעל ומעבר בהקדשת שעה/שעתיים ביום על האתר.. כמובן שאפשר לסיים עם זה לפני.

פורסם

זה לא מדע טילים והרוב מסיימים את זה בפחות מחודש.

שתשב עד שתצליח בבחנים בצורה עקבית, כשעשיתי את המבחן לפני כמה וכמה שנים השאלות בלמד היו ממש תואמות למבחן האמיתי, אני מאמין שאם היא תעבוד שבוע-שבועיים בצורה טובה היא תוכל לעבור את המבחן הזה בפעם הראשונה כמו גדולה.

בהצלחה כמובן!

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...