Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משועבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

רציתי לדעת אם אני קונה רכב שיש עליו שיעבוד ( של בנק הפועלים ) , ועשיתי לו בדיקת משכון באינטרנט לראות אם יש משכון כלשהו

והיה רשום לי רק בנק הפועלים , זאת אומרת שהאוטו הזה משועבד/ממושכן רק לבנק הפועלים ? כי לא הופיעו לי דברים אחרים בטופס.

דבר שני : יכול להיות שהאוטו משועבד ממושכן לגורמים אחרים ? אף על פי שבדף תוצאות המשכון היה רשום רק בנק הפועלים ?

דבר שלישי : מה ההבדל בין משכון לשיעבוד ?

תודה ויום טוב :)

פורסם

תבדוק את רשיון הרכב, כנראה יופיע שם שעבוד לבנק הפועלים.

רישום משכון נעשה אצל רשם המשכונות. לכן, כאשר אתה רוצה לקנות רכב, לא מספיק להסתמך רק על מה שנרשם במשרד הרישוי, דהיינו ברשיון הרכב, כי לעתים ברשיון הרכב לא מופיע שעבוד, אבל יש משכון ברשם המשכונות, והרישום הזה רובץ על המכונית גם לאחר העברת הבעלות.

זה כבר דבר מסוכן, כי מי ששם כסף על הרכב- שם כספו על קרן הצבי.

אם מופיע משכון אחד- כנראה שאין יותר, כי זו מערכת ממוחשבת.

בהצלחה

פורסם

משכון ושיעבוד זה אותו הדבר מבחינתך.

יש הבדל בין משכון לעיקול, אבל זה לא קריטי כי לא ניתן לבצע העברת בעלות על רכב מעוקל. המחשב של הדואר חוסם את האפשרות הזאת.

אם בדקת ברשם המשכונות וכתוב שיש שעבוד/משכון לבנק פועלים אז זה מה שיש. מבחינה חוקית הרישום שם זה מה שקובע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תבדוק את רשיון הרכב, כנראה יופיע שם שעבוד לבנק הפועלים.

רישום משכון נעשה אצל רשם המשכונות. לכן, כאשר אתה רוצה לקנות רכב, לא מספיק להסתמך רק על מה שנרשם במשרד הרישוי, דהיינו ברשיון הרכב, כי לעתים ברשיון הרכב לא מופיע שעבוד, אבל יש משכון ברשם המשכונות, והרישום הזה רובץ על המכונית גם לאחר העברת הבעלות.

זה כבר דבר מסוכן, כי מי ששם כסף על הרכב- שם כספו על קרן הצבי.

אם מופיע משכון אחד- כנראה שאין יותר, כי זו מערכת ממוחשבת.

בהצלחה

שיעבוד לבנק הפועלים אני יודע שיש כי גם הבחור אמר לי וגם רשום שיש שיעבוד ברישיון הרכב.

עכשיו רציתי לשאול - שיעבוד / ומשכון זה אותו דבר ?

- ואם ברישיון הרכב מופיע רק שיעבוד לבנק הפועלים ובמשכון הרכב מופיע רק בנק הפועלים זה אומר שרק בנק הפועלים שיעבד את האוטו ובמידה ואני משלם את השיעבוד ומסיר אותו האוטו הוא שלי ולא ממושכן/משועבד לשום גוף שהוא ?

תודה.

• תוכן חדש...