Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס .נט בג'ון ברייס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

האם זה יהיה צעד חכם לבחור בן 31 לעשות הסבה מקצועית באמצעות הקורס הזה.

יש לי אוריינטציה למחשוב, אני עובד ב-IT כבר שנתיים, כתבתי כמה תוכנות אבל אין לי שום הכשרה רשמית בנושא.

ואם לא הקורס הזה, מה כן? או במילותיו של הכט הצדיק - מה אתם הייתם עושים?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה קורס ? אני חושב שיש להם הרבה.

אני עשיתי דרך הצבא קורס extreme .net ,שממש לא היה מרשים כמו השם שלו.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אכן, מה הקורס?

גם אני באזור הגיל הזה, אולי שווה לי גם לחשוב על זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ללמוד תכנות בקורס של ג'ון ברייס זה כמו ללמוד haute cuisine בשאוורמיה. במקרה הטוב, זה יהווה בסיס מינימלי שעליו צריך להשקיע אלפי שעות ע"מ להגיע לרמת ביצועים וידע סבירה. במקרה הרע, תהפוך להיות code monkey שמכיר רק דרך אחת לעשות משהו, כי "ככה לימדו אותי בקורס".

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

ובשני המקרים הסיכוי לקבל עבודה טובה כשזה הרקע היחיד - קלוש.

יש מספיק בוגרי אוניברסיטאות, מכללות, יחידות בצבא ומה לא לפניך בתור. עם יתרון עצום.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אכן, ליביו צודק. עם זאת, יש מעסיקים (ואני ביניהם) שמוכנים לראיין (ולשקול ברצינות) כמעט כל מועמד שמוכן ללמוד ויש לו איזשהו בסיס התחלתי. כמובן שהשכר בהתאם.

פורסם

סליחה שאני חוזר על עצמי:

הקורס יכול להיות מקום מצוין לעבודה ראשונה / דריסת רגל התחלתית,

תלוי במשתתפים של הקורס. בשביל זה צריך פשוט לבוא לשיעורים הראשונים

בלי שום התחייבות כספית, ולברר בהפסקות מי בא ללמוד. אם כולם חסרי ניסיון כמוך -

שקול לעבור לקורס אחר. אצלי הרוב היו חסרי ניסיון אבל לפחות 3 עבדו באופן ממשי בתחום

ואחד מהם סיפק לי עבודה (גיל 30 וקצת, משם זה התגלגל).

אגב, אני מכיר גם מישהי שלמדה פיתוח אפליקציות בג'ון ברייס, ותאמין או לא,

התקבלה לעבודה אמיתית מיד בתום הקורס, הישר לפיתוח ב-iOS, בלי ויטמין P,

בעסק ששילם עד אז לחברה חיצונית והחליט להעביר את הפיתוח תחת חסותם, בזול.

זול = מפתחים חסרי ניסיון :-)

היא גרסה חצץ בחודשים הראשונים והשכר שלה הוא הרבה מתחת למה שמפתח מהסוג הזה מקבל,

אבל בעבודה הבאה היא כבר תרוויח כמו שצריך.

חשוב לי לחדד בנוגע להתנהלות המעשית מול ג'ון ברייס:

אל תמהר להתחייב ולחתום על כלום, תצטרף כמאזין חופשי לשיעורים, תברר לגבי המדריכים

ובמידת הצורך גם תדבר איתם, פנים אל פנים או בטלפון. יש תחרות עליך כלקוח,

וזאת התנהלות מקובלת לגמרי שג'ון ברייס אפילו מעודדים.

אני לא מכיר את המכונים המתחרים נכון לרגע זה,

אבל אתה אמור לבדוק גם אותם, באותה צורה.

נ.ב.:

מיותר לציין שהקורס אמור להוות תירוץ בלבד לזה שאתה עובד קשה

ולומד בעצמך מעל ומעבר למה שהקורס נוגע בו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בתחום הפיתוח אפליקציות חצי מהחברות הן חאפריות ברמת בניית אתרים של פעם וחצי עובדות הארדקור על מוצרים מתוחכמים בקנה מידה עולמי.

אתה יכול לנחש לבד לאיזה קבוצה יש לה סיכוי להתקבל כן?

ראיינתי מספיק בוגרי קורסים גם אחרי שנה שנתיים בשוק - הם לא רמה חוץ מבודדים שקרעו את האמא של התחת כדי ללמוד ולהתפתח וזה בער בהם גם לפני זה שנים.

וזה המקרה הטוב של אלו שמצאו עבודה...

(That said - אחד המפתחים הטובים ביותר בצוות אצלי הוא בוגר קורס כזה ולפני זה הבסיס היחיד שלו היה 15 חי מחשבים בתיכון - אבל זה בוער לו בעצמות, ויש לי חבר שהרקע שלו זה קורס בלבד אבל הוא פרש מהעבודה לעשות את הקורס במשך שנה! וכל ערב תוכן פרוייקטים אקסטרה כדי ללמוד וגם לו יש הצעות כבר).

Then dying is forgetting

פורסם

אני חייב לציין שיש לי כבר ידע מסויים בתכנות. בתיכון עשיתי עבודת גמר שכללה תיכנות ועבודה עם מסדי נתונים. מאז גם הספקתי ללמוד תיכנות למובייל (קודם WM ואח"כ אנדרואיד). במקום הנוכחי אפילו כתבתי דפדפן אינטרנט מוגבל (restricted browser) ממש נחמד לשימוש במחשבי קיוסק (ספרייה). אין לי בעיה ללמוד ולהשקיע מעבר. אתרים כמו stack overflow לא זרים לי. את כל מה שאני יודע למדתי בעצמי (גם הפרוייקט בתיכון נבנה מתוך לימוד עצמי). בצבא החלטתי לסטות מהעניין לטובת לימודי רפואת חירום (תואר) שמאוד עניינו אותי וגם עסקתי בזה למשך שנתיים עד שהגעתי לעבוד ב-IT. במבט אחורה הייתי אולי מחליט אחרת אבל אין טעם לנבור בעבר...

הבעיה היא, שאין לי שום הכשרה רשמית. נאדה. אף פעם לא עבדתי כחלק מצוות פיתוח, וגם עם GITHUB ודומיו לא יצא לי לעבוד. אני תוהה אם הקורס הזה (או איזשהו קורס) יוכל לקדם אותי בתחום או שפשוט חבל על הזמן.

פורסם

באילו שפות תכנתת בעבר?

אם תכנתת בעבר ב-C#, אין לך טעם לעשות את הקורס הזה, שב ותלמד לבד, אתה תגיע הרבה יותר רחוק בפחות זמן, ותוכל גם ללמוד במקביל שפות אחרות, תוכל לדלג על דברים שאתה כבר יודע וכו'.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה משנה את כל התמונה. הכשרה רשמית היא משנית אם יש לך נסיון (מוכח) בפיתוח ברמה טובה (אלא אם כן אתה רוצה להתקבל לחברה גדולה, ששם ה-HR מקבל את ההחלטות בלי לבדוק ידע מקצועי אלא רק עושה grep על קו"ח).

הקורס מיותר בשבילך, קנה ספר או שניים, הורד VS Express וסע לשלום.

פורסם
בתחום הפיתוח אפליקציות חצי מהחברות הן חאפריות ברמת בניית אתרים של פעם וחצי עובדות הארדקור על מוצרים מתוחכמים בקנה מידה עולמי.

אתה יכול לנחש לבד לאיזה קבוצה יש לה סיכוי להתקבל כן?

פיתוח משחקונים עם cocos2d מספיק טוב? זה מה שהיא עושה כרגע,

עם כל ההתקשקשויות של ניהול resources. עכשיו תגיד לי לאיזו קבוצה היא תתקבל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דווקא לא ממש להיט.

הידע מקוקוס2d בהרבה פעמים מאוד מוגבל וזו שפה בתוך שפה כמעט.

לי לדוגמא מפתח שמגיע עם רקע כזה וקורס כנראה לא יעבור אצלי את הראיון בהצלחה (מניסיון עבר עם פרופילים דומים). במיוחד אם זה פרוייקטים קטנים ומשתנים בלי גב טכנולוגי משותף רציני (ולא פריימוורק של משהו אחר אלא מוצר בסיס).

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...