Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס .נט בג'ון ברייס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סילבוס אפשר למצוא בקישור הזה:

http://www.experis.co.il/Media/Doc/%D7%94%D7%9B%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA/sciences_dev2.pdf

הקורס נראה מאוד מוכוון לתחום הספציפי של real time / embedded. אולי לא הדגשתי מספיק, אבל הקורס הוא לא קורס C, C++ רגיל. נראה יותר משהו שנתפר כדי לענות על צורך ספציפי. מכאן, שהם כנראה מכוונים להשמה בתחום.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי את הסילבוס הזה, אבל אין בו כמה שעות מוקדשות לכל נושא, כל נושא שם אפשר לסיים ב-3-4 שעות עם טעימה על קצה המזלג, ואז ייצא לך מתכנת על קצה המזלג, או שאפשר להשקיע 20-30 שעות בכל נושא, ואז המתכנת ייצא בהתאם.

מן הסתם הם לא משקיעים בכל נושא שם 3-4 שעות וגם לא 20-30 שעות, חלק ככה, חלק ככה, חלק איפשהו באמצע, זה העניין החשוב, איפה משקיעים ואיפה נותנים על קצה המזלג.

למשל אישית אם הייתי מפתח את הקורס, הייתי שם בערך 10 שעות ל-SQL, אבל רק 3 ל-ASM, שם 30 ל-Advanced C (וגם זה מעט) ו-40 ל-Advanced C++ וכו'.

ההכשרה פשוט מכוונת לתחום ה-RT/Embedded, זה לא אומר שיש להם משרות פתוחות בכיוון, אף מעסיק לא משאיר משרה פתוחה למשך כמה חודשים עד שיסתיים הקורס.

פשוט יש ביקוש, וכמעט אין היצע יחסית בתחום (בטח יחסית ל-.NET ו-Java, בתחומים האלה יש היצע עצום).

היתרון הוא שבגלל שזה תחום שהוא מצריך הרבה יותר נסיון וידע, המשכורות גבוהות יותר מהמקבילים ב-.NET ו-Java).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אכן, ליביו צודק. עם זאת, יש מעסיקים (ואני ביניהם) שמוכנים לראיין (ולשקול ברצינות) כמעט כל מועמד שמוכן ללמוד ויש לו איזשהו בסיס התחלתי. כמובן שהשכר בהתאם.

גם אני מוכן לשקול גיוס - צריך להבין שיש מרחק עצום בין "ללמוד לכתוב קוד" ובין "ללמוד לפתח נכון" ובין "ללמוד לפתח תכנה שעונה על צרכים" - לרוב את ההבנה לגבי כיצד לספק תוצר איכותי מקבלים רק דרך מקום העבודה ולא דרך בית ספר.

חייבים לזכור שהשכר מבטה את רמת הידע האמיתית מבחינת התרומה למקום העבודה ולא מה שהעובד "רוצה/חושב/מאמין" שמגיע לו לקבל ...

פורסם

הכל עניין של ביקוש והיצע וכמות הזמן שיש לך לראיין.

סה״כ ראיונות כשהם אינטנסיבים לוקחים הרבה מאוד זמן , אז צריך ללמוד מתי לחתוך.

ראיינתי קצת בוגרי קורסים כאלו ואחרים - ומבחינתי אם הם לא באים עם רזומה מאוד מרשים - נפסלים אצלי על הסף.

רובם גם ככה ישבו מולי ובמשך חצי שעה יתפתלו מול שאלות שדורשות קצת הבנה וחשיבה.

גם נשמע לי הזוי קצת שמכל הדברים שמדברים עליהם בקורס האחרון - זה קורס לאמבדד וRT שהם תחומים שנחשבים יותר קשים והארדקור והדרישות קבלה שלהם יותר קשות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הכל שאלה של כמה שעות באמת משקיעים בדברים החשובים וכמה על שטויות, כמה תרגולים מאפשרים וכמה ידע "מאחורי הקלעים" של עבודה ב-RT/Embedded.

מן הסתם הקושי של קורס כזה הרבה יותר גבוה מקורס .NET או Java כמו שאמרתי, וכמובן מצריך היערכות שונה מבחינת התלמיד בכל מה שקשור ללימוד עצמי ותרגולים מעבר לקורס.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...