Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

9*6

MrBanger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר הצהריים טובים.

אני בדילמה מזה כמה ימים איזה רמקולים לשים

לבנתיים יש לי מגבר של HIFONICS HFI100.4

וקומפוננט מקדימה של מורל דוטק אוביישן.

ההתלבטות היא האם מאחורה לשים מורל טמפו 9*6 שמישהו אמר לי שמורל זה לא אמין

או

לשים מאחורה Rockford T1693C

המחיר הוא כמעט אותו דבר השאלה היא מה עדיף ומה אתם היתם עושים...יש כאלה שאומרים שלא כדאי לשים חברות שונות כי זה יהרוס את האיכות של הסאונד אבל אני לא יודע עד כמה זה יכול להיות נכון...

אשמח לקבל תשובות מאנשים שהיה להם לפחות נסיון עם אחד מהזוגות הנ"ל

פורסם
אחר הצהריים טובים.

אני בדילמה מזה כמה ימים איזה רמקולים לשים

לבנתיים יש לי מגבר של HIFONICS HFI100.4

וקומפוננט מקדימה של מורל דוטק אוביישן.

ההתלבטות היא האם מאחורה לשים מורל טמפו 9*6 שמישהו אמר לי שמורל זה לא אמין הבן אדם שאמר לך את זה לא אמין בגרוש.

או

לשים מאחורה Rockford T1693C

המחיר הוא כמעט אותו דבר השאלה היא מה עדיף ומה אתם היתם עושים...יש כאלה שאומרים שלא כדאי לשים חברות שונות כי זה יהרוס את האיכות של הסאונד אבל אני לא יודע עד כמה זה יכול להיות נכון... אתה חייב לשנות את המקורות שלך חביבי.

אשמח לקבל תשובות מאנשים שהיה להם לפחות נסיון עם אחד מהזוגות הנ"ל

הערות באדום.

שניהם בעלי נתונים כמעט זהים, שניהם איכותיים, בשביל לנצל את שניהם כמו שצריך תצטרך מגבר והגברה של רדיו דיסק לא תוציא מהם את המיטב אם בכלל.

המורל כרגיל נעימים יותר לאוזן ולדעתי בכלל נשמעים טוב יותר, הרוקפורד חדים יותר בגבוהים ופאנצ'יים יותר בבאס. היתרונות והחסרונות האלו מאוד מתערפלים שכן הסט יישב מאחוריך ודיי רחוק ממך. הדקויות האלו פחות יישמעו מאשר בסט קדמי.

הבחירה ביניהם צריכה להיות רק ע"פ טעם במוזיקה ומחיר, שכן שניהם רמקולים מעולים ואמינים - בשימוש נכון בלבד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אחלה חברה תודה רבה אני די היתי צריך את היעוץ הזה למען ההחלטה הסופית.

אני קונה מחר או מחרתיים את המורל טמפו...

AlonBar ראיתי שיש לך את השילוב של המונובלוק R5001 והסאבוופר p2d212...אני מתכוון לקנות אותו שילוב...היתה ממליץ על מגבר אחר או שזה מספיק מעל ומעבר...ואיך חיברתה אותו ב 4 או 2 אוהם..?

מקווה חודש הבא לסיים את ההתקנה של הכל ולהגיע למפגש לשמוע חוות דעת :))

פורסם

אני אלון. שכחתי לענות על שאלתך. הסאב מחובר בהתנגדות של 4 אום, כשם שאמר מלך האודיו, זאת משום שהרוקפורד לא יכול לעבוד באום אחד. אם כבר תהיה לך אפשרות - תרכוש את הדגם בעל 2 סלילים של 4 אום, כך תוכל לנצל עם המגבר את כל יכולת הסאב.

פורסם

סבבה חברה המון תודות!

עכשיו נשארה דילמה אחרונה חביבה.

99% שאני קונה את המגבר R500.1 של רוקפורד,שנותן 320RMS בהתנגדות של 4 אוהם ו-500RMS בהתנגדות של 2 אוהם.

הדילמה היא אם לקנות את ה P2D212 ולחבר ב-4 אוהב וזה אמור להיות מעבר למספיק או לנצל את המגבר ולקנות את ה P2D412 ולחבר ב-2 אוהם....

אם יש מגבר אחר שאתם ממליצים שיכול להריץ את ה P2D212 ב 380-400 RMS בהתנגדות של 4 אוהם אשמח לשמוע....!

• תוכן חדש...