Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעד לנסות לבד, הבעיה שפעם קודמת שניסיתי לנקות לבד את הריפודים הבהירים בוולו עם הסונקס לריפודים רק החמרתי את המצב.

יש לי גם all clean, והבנתי שהוא מתאים לעבודה, העניין שאני לא רוצה להמשיך ליצור כתם גדול יותר כמו פעם קודמת, אז מה הפתרון שלי? Steam me? אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע.

פורסם

SteamMe עושים עבודה מעולה ומקצועית בכלל, ובתחום נקיון הבדים והריפודים בפרט, יש להם מכשור קיטור ייחודי ואיכותי שלי עוד לא יצא לראות במקום אחר.

אם בכל זאת תבחר לעשות זאת לבד, אנחנו כאן כדי לעזור ולסייע.

אלי.

פורסם

אני הייתי עושה לבד, אני עוסק בדיטיילינג פנימי כעיסוק צדדי, וניקי מספיק פעמים ריפודים בהירים/לבנים, וזה אפשרי גם מבלי לשלם הרבה כסף, עם APC ושילוב של קיטור ושואב אבק רטוב אני מביא ריפודים למצב חדש.

אם אתה גר באזור רחובות אני מוכן לעזור לך ללא תשלום, תביא את החומר ותקפוץ. החשמל לקיטור ולשואב אבק עליי:wink:

פורסם

חבר, לך לסטים מי, אל תחשוב פעמיים.

תחפש בחור צעיר בשם דניאל ותגיד לו שגיל עם השירוקו השחורה שלח אותך. ( הוא יבין את רמת הפדנטיות, בשביל לחדד, גיל עם המושבים הקדמיים)

לפני פחות מחודש הייתי אצלם אחרי שניסיתי לנקות כמה כתמים במושב, ובמקום זה השארתי כתמים לבנים וענקיים.

(עד היום אין לי מושג מה עשיתי לא נכון).

הסברתי לדניאל שהמושב היה ספוג ב-apc, והוא אמר לי שהם לא ישתמשו בסבון כלשהו, אלא רק באדים והספגה של כל החומר שנותר על המושב.

וכך היה.

שעה וקצת עבודה, שישים או שמונים שקלים לשני המושבים יחדיו, תוצאה מושלמת.

אם תרצה את המספר פלאפון שלו תגיד לי.

"יאללה בירי".

פורסם

אסביר בידיוק מה עשיתי.

1. שאיבה של כל המושב.

2. ריסוס עדין ביותר של מים.

3. ריסוס של apc meg's 1:10.

4. שפשוף עם מברשת רכה.

5. ניגוב עם מיקרו.

6. שאיבה.

בהתחלה זה היה נראה טוב, אחרי שהמושב התייבש לחלוטין חשכו עיניי.

"יאללה בירי".

פורסם

מוזר, אצלי לא נישאר אף סימן (ראה תמונות) אולי עבדת עם השואב מהר מדי? האם השואב היה שואב יבש-רטוב?

אני גם עבדתי עם APC של מגוויירס בדילול 1:10 ברוב הריפודים.

פורסם

תנו לי קצת קרדיט. :)

עבדתי לפי הספר, השתמשתי בכל עצה טובה שנכתבה בפורום, כולל טיפים של שניכם.

באמת שאין לי מושג מה קרה שם.

מעבר לזה , m.l , חשבתי להעזר בך כי אני יודע שאתה שפיץ בכל מה שקשור לנקיון פנים, אבל המחיר של סטים מי קרץ לי בסופו של דבר וגם ככה הייתי באיזור.

בכל מקרה ביום שיהיה צורך, אני מאמין שאנסה לנקות שוב את הריפודים בעצמי, לא מתייאש הכל עניין ניסיון וטעיה.

(רק חבל שאין לי מושג מה עשיתי לא נכון) :lol: .

"יאללה בירי".

פורסם

מטעויות לומדים :) גם אני בעבר בסיאט לאון יצרתי כתמים שניסיתי לנקות עם קצף של STP ריפודים בצבע שמנת.

תנסה אולי לעבוד לאט יותר עם השואב ואם צריך תרסס עוד APC מדולל. אל תשכח כשאתה משאיר את הרכב לייבוש, להשאיר חלון פתוח קצת כדי שלא יהיה ריח לא נעים.

פורסם
תנו לי קצת קרדיט. :)

עבדתי לפי הספר, השתמשתי בכל עצה טובה שנכתבה בפורום, כולל טיפים של שניכם.

באמת שאין לי מושג מה קרה שם.

מעבר לזה , m.l , חשבתי להעזר בך כי אני יודע שאתה שפיץ בכל מה שקשור לנקיון פנים, אבל המחיר של סטים מי קרץ לי בסופו של דבר וגם ככה הייתי באיזור.

בכל מקרה ביום שיהיה צורך, אני מאמין שאנסה לנקות שוב את הריפודים בעצמי, לא מתייאש הכל עניין ניסיון וטעיה.

(רק חבל שאין לי מושג מה עשיתי לא נכון) :lol: .

תודה על המחמאה, אני מוחמא :oops:

בעתיד, אם אתה רוצה אל תהסס לפנות, אני עוזר בכיף, בכול זאת השריטה עמוקה ובוערות לי הידיים כשאני חושב על רכב מלוכלך :wink:

אגב אני גם עושה חיצוני, פלסטלינות/גלייז/אוטמים ויש לי כמה סוגים מכול דבר,בהזדמנות אני אעלה סיקור מקיף על כול החומרים/אביזרים שברשותי, כולל תמונות.

Psyco - לדעתי APC עדיף, השתמשתי בעבר בהמון חומרים ייעודיים לריפודים, הSONAX לדוגמא עשה עבודה סבירה ולא יותר מזה, וגם זה רק בכתמים מאוד קלים, והוא עוד מוגדר כמוצר טוב, ככה שהפשוטים יותר לא עוזרים יותר מידיי.

• תוכן חדש...