Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא גלייז יש לי רק 1 כרגע, את זה: http://www.cleanyourcar.co.uk/glazes/finishkare-300-hand-glaze/prod_815.html

שים לב, רשמתי: "פלסטלינות/גלייז/אוטמים" הגלייז הוא ביחיד :wink:

לא זוכר מי העלה תמונות לאחר שימוש איתו, הוא נותן תוצאות מדהימות, אני אנסה לחפש לך, מישהו העלה לפה תמונות לא מזמן.

במשלוח הקרוב אזמין עוד, אני מאוד מרוצה ממנו ומעדיף להמשיך לעבוד איתו. אבל אולי אזמין דוגמיות של סוגים אחרים כדי לנסות.

פורסם

ML תודה רבה על ההצעה הנדיבה, אני נמצא ראשון עד רביעי ברחובות ( לומד בפקולטה לקלאות) אם תוכל נגיד בשני בוקר או רביעי בבוקר אני אקפוץ ואביא איתי דגימות למוצרים שיש לי שתןכל לנסות.

יש לי גלייז ידני של פיניש קר ואת האולטרה פולימור סילנט שלהם. ועוד כל מיני שטויות.

עכשיו אני רואה את המןדעה שלך מלעלה, זה הגלייז שיש לי, הוא מדהים, אני העלתי תמונות מעבודה איתו בטרד הקודם על הוולו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=506211

לדעתי צריך להרים עוד מפגשון של הפורום בקרוב!

פורסם

אהה אתה העלאת את התמונות לאחר השימוש בגלייז, נזכרתי, אחלה של חומר.

יום שני הקרוב אני יכול אבל רק בבוקר, אני עובד בצהריים. אם מסתדר לך דבר איתי בפרטי.

אני אשמח לנסות כמה דוגמיות.

פורסם

אני מת על גלייזים.

קראתי המון חומר בחודשים האחרונים, בערך כל השוואה קיימת.

כל גלייז הוא עולם ומלואו ותורם למראה כזה או אחר (מעבר ליכולת ניקוי של הצבע ומילוי הסווירלים) בשונה מווקס/אוטם, לפי דעתי, שעיקר הפואנטה הוא הגנה.

הבעיה בגלייזים, צריך לדעת איך לשלב אותם עם האוטם/ווקס שיבוא מעל.

srp למשל, "אוכל" הכל, אפשר לצפות אותו בשכבה של כמעט כל חומר הגנה שקיים.

AF tripple מנגד, יכבד רק ווקס, אוטמים ימחקו אותו.

קיצר תורה שלמה שכיף ללמוד ולקרוא לגביה.

"יאללה בירי".

פורסם

Psyco - לדעתי APC עדיף, השתמשתי בעבר בהמון חומרים ייעודיים לריפודים, הSONAX לדוגמא עשה עבודה סבירה ולא יותר מזה, וגם זה רק בכתמים מאוד קלים, והוא עוד מוגדר כמוצר טוב, ככה שהפשוטים יותר לא עוזרים יותר מידיי.

CG lightning fast לדוגמא לא יהיה יעיל יותר?

פורסם

אני לא יודע להגיד לך לגבי הCG כי לא ניסיתי אותו, אז אני לא רוצה להגיד דברים לחיוב או לשלילה, על משהו שאין לי נסיון איתו.

• תוכן חדש...