Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי ישפץ את הרכב שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פותח כאן מכרז להגשת מועמדות לשיפוץ הרכב שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=478552

אנשים שמעוניינים לבצע עבורי ואיתי את השיפוץ מוזמנים לפנות אליי בפרטי עם הצעה.

הרכב יצטרך לעבור את השיפוץ אצל אותו אדם.

אותו אדם צריך שיהיה לו את הכישורים הנדרשים לשיפוץ רכבים כדוגמת שלי.

צריך כמובן שיהיה לו ניסיון של כמה שיפוצים בעברו.

גם עיסקת ברטר הולכת

פורסם
אורון אני מקווה שהמכרז נעשה בפיקוח עורך דין ,

כדי שלא יהיו שום חשדות שהוא מכור מראש והפרויקט ינתן למקורב שלך (;

זו אוליי נראית בדיחה אבל אני רציני לגמרי.

יש כאן אנשים מוכשרים, מכונאי רכב עם נסיון של עשרות שנים. וודאי יהיה משהו שיהי מוכן לשפץ את הרכב תמורת תשלום. או שאני אופטימי מידי.

פורסם

אם אתה רוצה שמישהו ישפץ עבורך את הרכב למה לא קנית אחד משופץ? הרי השיפוץ הוא כל החויה ואם אתה לא מעוניין בכאב ראש הזה הרי היה עדיף לקנות משופץ.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אם אתה רוצה שמישהו ישפץ עבורך את הרכב למה לא קנית אחד משופץ? הרי השיפוץ הוא כל החויה ואם אתה לא מעוניין בכאב ראש הזה הרי היה עדיף לקנות משופץ.

את הרכב שרציתי אין כמעט בארץ ובטח לא למכירה. בגלל זה ציינתי "עבורי ואיתי" היות וברפדות אני מבין אך במכאניקה פחחות וצבע לא אני אוכל לעשות מה שאני יודע וישאיר למקצוענים את השאר.

פורסם

זה כמעט מובן מאליו שבמכניקה אתה לא מבין (כמו הרוב), בפחחות אתה לא מבין (כמו הרוב) אבל לחלק המכני יש ספר היינס, ולפחחות כמובן יש בעל מקצוע, העניין שלך הרי אמור להיות למצוא בעלי מקצוע הכי טובים והכי משתלמים אבל מההודעות שלך נשמע שאתה רוצה גם שמישהו יטייל עם האוטו ממקום למקום ומבעל עסק לבעל עסק!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
זה כמעט מובן מאליו שבמכניקה אתה לא מבין (כמו הרוב), בפחחות אתה לא מבין (כמו הרוב) אבל לחלק המכני יש ספר היינס, ולפחחות כמובן יש בעל מקצוע, העניין שלך הרי אמור להיות למצוא בעלי מקצוע הכי טובים והכי משתלמים אבל מההודעות שלך נשמע שאתה רוצה גם שמישהו יטייל עם האוטו ממקום למקום ומבעל עסק לבעל עסק!

ממש לא. גם אותו אחד שירצה לשפץ את הרכב הכוונה היא לצד המכאני בלבד. ברור לי שכמעט ואין אחד שיודע לעשות הכל מהכל כולל פחחות וצבע וכולל פנים הרכב. לכן אני צריך משיהו שיוכל להפשיט את הרכב בצורה מסודרת עם רישום לאן כל דבר מתחבר. ניקוי וצביעת חלקי מתכת. שיפוץ חלקים עם צריך. החלפת בושינגים ועוד. בזמן שיעבוד על אלה אני שולח את הרכב לפחחות וצבע ואני אישית יעבוד על פנים הרכב. . הרכב יחזור אליו להרכבת כל המכלולים למקומם. הפנים יותקן למקומו. הרכב ישלח כשהוא נוסע לצביעה חיצונית. יושלמו כל הפרטים שהוסרו לצורך צביעה. נסיעה למפגש ביום שישי ביד אליהו.

פורסם

תשמע אתה לא הולך לפי סדר נורמטיבי ויוצא מנקודת הנחה שאיזה בעל מקצוע יכנס לפורום ויציע לך את שירותיו, כל הרעיון נראה לי מעט מוזר!

אני באופן אישי הייתי מחפש בעל מקצוע שיעמוד בסטנדרט של איכות העבודה ובסטנדרט הכספי שאני יכול להרשות לעצמי! לדעתי הפכת את סדר הדברים ונשמע שאתה מחפש חיים קלים, חיים קלים אין בעסק הזה ואם כבר תמצא כאלה כנראה שהתוצאה הסופית תהיה מאכזבת.

מקווה בשבילך שאני טועה ומאחל לך בהצלחה! אל תשכח לעדכן!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
הבן אדם מחפש מכונאי שגם ידאג לצד המכנאי וגם יפשיט את הרכב פשוט לא מסובך .

נמצא האדם שיעשה את העבודה.

המוסכניק שלי, שאני לא חושב שהוא יודע בדיוק לאן הוא נכנס. אבל שיהיה בהצלחה.

פורסם
המוסכניק שלי, שאני לא חושב שהוא יודע בדיוק לאן הוא נכנס.

אם כך, נראה לי שגם אתה עוד לא יודע איך אתה יוצא...:lol:

עודד

פורסם

למה אתה עושה ניסויים על הרכב בסוף יגרם נזק ותשלם כפול.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אני אומנם עם אהבה לתחום ובעצמי בתהליכים של מס' פרויקטים לשיפוץ

אך בהסמכתי אני מנהל פרויקטים - אשמח לעזור לך להציג גאנט עבודה שיש לפעול לפיו וכך לקבל סדרי גודל של תקציב \ זמן ואיכות המוצר הסופי

יש לציין מראש כי בבעלות המשפחה מוסך של פחחות וצבע ויישור שלדה מהטובים בארץ והכרותי עם מוסכים לשיחזור \ שיפור ותיקונים שוטפים הם ברמה העיסקית והחברית גם כן ץ

• תוכן חדש...