Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי טיפול בעץ שעומד לקרוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני גר בבאר שבע בשכונת רמות באזור דיי חדש. שתלו כאן עצים שהרימו את כל המדרכות והכביש וככל שהזמן עובר השורשים יוצאים החוצה יותר. בסערה האחרונה העץ התעקם עוד יותר והשורשים יצאו עוד יותר החוצה והגזע של העץ ניסדק.

בעבר פניתי לעיריית באר שבע עשרות פעמים לגביי העץ, כל פעם הביאו איזה גנן שעשה טובה חותך כמה ענפים והולך.

בשבוע האחרון נפל עץ אחר ליד הבית שלי, פניתי לעירייה שוב לגביי העצים ופתחתי 2 פניות נפרדות. את העץ שקרס פינו ובעץ שעומד לקרוס לא התייחסו בכלל. פניתי בפייסבוק לראש העיר שאמר לי להגיש פנייה לפניות הציבור (נימאס לי כבר מהם, אבל עשיתי זאת בכל מקרה) בשיא חוצפתם פניות הציבור החזירו לי מייל שהנושא טופל מולי ומבחינתם הכל טוב. :shock: :shock: :shock:

אני כבר לא יודע מה לעשות, זה עניין של זמן עד שיקרה אסון, השכונה מלאה בילדים שמשחקים ברחוב ופשוט לאף אחד לא איכפת.

מי הגוף שאחראי לפקח על העירייה? למי אני יכול להתלונן?.

תודה רבה,

איתמר.

zojyd0t3yudw.jpg

zjrynzijtjto.jpg

פורסם

:lol:

שלום לכולם,

אני גר בבאר שבע בשכונת רמות באיזור דיי חדש. שתלו כאן עצים שהרימו את כל המדרכות והכביש וככל שהזמן עובר השורשים יוצאים החוצה יותר. בסערה האחרונה העץ התעקם עוד יותר והשורשים יצאו עוד יותר החוצה והגזע של העץ ניסדק.

בעבר פניתי לעריית באר שבע עשרות פעמים לגביי העץ, כל פעם הביאו איזה גנן שעשה טובה חותך כמה אנשים והולך.

בשבוע האחרון נפל עץ אחר ליד הבית שלי, פניתי לערייה שוב לגביי העצים ופתחתי 2 פניות נפרדות. את העץ שקרס פינו ובעץ שעומד לקרוס לא התייחסו בכלל. פניתי בפייסבוק לראש העיר שאמר לי להגיש פנייה לפניות הציבור (נימאס לי כבר מהם, אבל עשיתי זאת בכל מקרה) בשיא חוצפתם פניות הציבור החזירו לי מייל שהנושא טופל מולי ומבחינתם הכל טוב. :shock: :shock: :shock:

אני כבר לא ידוע מה לעשות, זה עניין של זמן עד שיקרה אסון, השכונה מלאה בילדים שמשחקים ברחוב ופשוט לאף אחד לא איכפת.

מי הגוף שאחראי לפקח על העירייה? למי אני יכול להתלונן?.

תודה רבה,

איתמר.

גננים אלימים יש בבאר שבע :-D

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדבר הכי בטוח? התאגדות של כמה אנשים באישון לילה, פינוי השטח, והפלה מבוקרת של העץ. בעירייה יהיו מחויבים לפנות את המפגע שנוצר כתוצאה מנפילתו, והארץ שקטה 40 שנה.

עם זאת, שים לב שאם כיוון הנפילה עתיד להיות כביש שיחסם כתוצאה מכך או משהו כזה, הייתי מוותר על הרעיון.

*אני כמובן לא בעד לעבור על חוקי המדינה ו/או חוקי עזר עירוניים, אבל מדובר פה במפגע של ממש, ואם העירייה אטומה מספיק לא לטפל בנושא כראוי, צריך לפעול כדי למנוע נזק או סכנה אפשרית.

פורסם

הפייסבוק עובד.

תעלה גם תמונות בנוסף למילים ותמשיך לעדכן ברמה יומית.

בסוף זה יקרה.

אם יש גם פייסבוק לעיריית באר שבע, גם שם תציף את הבעיה.

פורסם

העליתי לפייסבוק שלהם מספר פעמים וגם לפייסבוק של ראש העיר. אני ימשיך להעלות ולהציף את הבעיה, השאלה אם יש גורם מעל העירייה שיכול לטפל בזה?.

פורסם

בפעם הבאה שיש רוח תקשור את העץ הזה לברלינגו שחונה שם שיעיף אותו מהמקום וזהו תגיד לעירייה שהוא נפל מהרוח.

(בציניות כמובן).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תנסה ליצור קשר עם אתר חדשות (Ynet, Walla), הם אוהבים סיפורים עסיסיים על סכנה ממשית בשכונת מגורים מלאה בילדים שהעירייה לא מסכימה לטפל בה למרות פניות רבות.

תפעיל קצת לחץ פוליטי על העירייה, כי הגיון לא חודר ש.ג. בארץ.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...