Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס 2010 חוו"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע חוו"ד של מישהו שיש לו פלואנס 2010.

בעיקר אמינות, צריכת דלק, הנאת נסיעה, האם כדאי לקנות את הרכב בכלל? האם היא נכנסת למשוואת הסטיגמות על הצרפתיות, בעיות חשמל וכו

פורסם

מניסיון של שבועיים על פלואנס דיזל שכורה, ומאחת בנזין שהייתה לנו בעבודה אני יכול להגיד לך שהקשר בין השניים קיים רק במראה.

הבנזין (1.6) עגלה מתה ומרגישה כאילו שוקלת 80 טון, צריך להדביק את הדוושה בשביל לשמור על קצב נסיעה טוב מה שמתבטא בצריכת דלק גבוהה.

הדיזל מרגישה זריזה כיפית ובעלת תגובת מצערת טובה, כמו כן תצרוכת דלק מעולה של 1-15/16 בתנאי נסיעה לא ממש רחמניים.. אני בטוח שאפשר להוציא ממנה 1-18 אפילו.

בדיזל הגיר הוא DCT (שזה רובוטי כפול מצמד סגנון הDSG רק בשפה של רנו) בעל 6 הילוכים, מעביר הילוכים חלק חוץ ממעבר לא נעים לפעמים בין 2 ל3.

בבנזין הגיר הוא אוטו' רגיל בעל 4 הילוכים, לא יודע אם AL4 או לא.. כאן המומחים ידעו לענות יותר טוב ממני :-)

כמו כן קיים גם מנוע 2.0 בנזין שבא עם גיר רציף, אם אני לא טועה הגיר והמנוע מפותח בשיתוף פעולה של רנו וניסאן.

לא נסעתי על ה2.0 אז אין לי מושג.

בקשר לאמינות, כמו שרשמתי הדיזל הייתה מושכרת והבנזין הייתה במקום עבודתי הקודם, אז אין לי מושג.

שיהיה בהצלחה :-D

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

גרסת הדיזל מעולה, נהגתי כמה פעמים ברכב של חבר והתבאסתי לחזור לקיה שלי אחרי.

הבעיה היא שכנראה אתה תמצא רק דיזלים שחוטים עם קילומטראז' בשמיים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בכתבה שהתפרסמה אתמול בממון של ידיעות אחרונות לגבי ירידת ערך, הפלואנס נדמה לי שאבדה הכי הרבה מערכה בשוק המשומשות בקבוצת המשפחתיות. משהו כמו 14%. מצד אחד זה אומר שאתה יכול למצוא אותן בזול, מצד שני כנראה שתמשיך לאבד מערכה יותר מאשר אחרות.

פורסם

רכב עצל עם גיר \ מנוע שלא מסוגלים לשנע בזריזות את החבילה הכבדה, אבל וזה אבל גדול אם אתה נוהג רגוע הרכב לא רע בכלל והוא בהחלט נוח ומרווח יותר מכל רכב אחר בקטגוריה.

למרות שמועות הרכב גילה אמינות טובה מאוד ולא ידוע על בעיות מיוחדות, כן גם בגיר שמחייב הסתגלות עקב התנהגות שונה מגיר אוטומטי רגיל.

בקיצור למחיר המצחיק שמבקשים עליו מדובר לדעתי למ=נהג הרגוע בדיל לא רע.

קח את הרכב לנסיעה כדי להבין אם הוא מתאים לך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש לי את גרסת ה 2.0 גיר רציף.

הגרסה המוצלחת.

זריזה מאוד...נוחה מאוד , בעיר קצת שותה אבל מחוץ לעיר דיי חסכונית ביחס למנוע 2000

כמובן שהגיע עם האבזור המלא שכולל ערכת מולטימדיה עם מצלמת רוורס, מסך מגע , חישני אוורס וGPS

תמורה מעולה למחיר רק קח בחשבון שאתה קונה בזול וץמכור בעוד יותר זול.

2000 הן רק פרטיות ולא הגיעו לליסינג בכלל

• תוכן חדש...