Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי גלקסי S4 והמכשיר פשוט איטי

עברתי אליו מאייפון 5 והאייפון עובד בצורה הרבה יותר חלקה.

סתם לדוגמא: כשמנסים להיכנס לגלריה לוקח לה 3-4 שניות להיפתח, כשמנתקים שיחה לוקח למסך כמה שניות להעלם כנ"ל גם לגבי כניסה לאפליקציות. יש דיליי של בין שניה לשלוש ארבע שניות בפעולות במכשיר.

עכשיו המכשיר תקין, עם רום של סאני מעולם לא נעשה בו שינוי תוכנתי למעט שדרוג רשמי של סאני ל-4.3 וממש לא מובן לי איך במכשיר עם 8 ליבות ו2G זיכרון יש תופעות קטנות ומעצבנות כאלה???

פורסם

כי אתה עם רום של סאני...

תקרא קצת בiAndroid על רומים ממולצים למכשיר ותנסה אותם.

הרום של סאני זוועתי, ובכלל רומים מבוססי סאמסונג נוטים להיות מלאים בזבל לא שימושי.

פורסם

אכן הרום המקורי למכשיר הוא זבל, איטי להחריד ביגלל כל השטויות.

בינתיים תנסה ליבדוק עם יש לך בתפריט מפתחים את האפשרויות הנ"ל ותבטל אותם OFF.

Screenshots_2013-09-29-11-04-34_zpse24dd2f8.png

אם לא מופיעה תנסה לילחוץ על BUILD NUMBER כ7 פעמים את שתקבל הודעה שאתה מפתח (נימצא באודות המכשיר ABOUT PHONE)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

חלק מהדברים (פתיחת גלריה למשל) זה פשוט יכולות המכשיר, לכל תפיסה יש את היתרונות והחסרונות שלה

באייפון לא יכלת פשוט לחבר את המכשיר למחשב ולהעביר תמונות אליו (אבל הפוך כן) - היית חייב להעביר דרך iTunes, ואז ה-iTunes היה יוצר למכשיר סוג של אינדקס של הנתונים.

בגלקסי אתה יכול להעתיק מה שאתה רוצה למכשיר, ככה שכשאתה נכנס לגלריה הוא חייב לבדוק בזמן אמת איפה יש לך על הזיכרון קבצי תמונות ולסדר אותם, אין את הפריבילגיה הזאת של ליצור קובץ אינדקס מראש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
חלק מהדברים (פתיחת גלריה למשל) זה פשוט יכולות המכשיר, לכל תפיסה יש את היתרונות והחסרונות שלה

באייפון לא יכלת פשוט לחבר את המכשיר למחשב ולהעביר תמונות אליו (אבל הפוך כן) - היית חייב להעביר דרך iTunes, ואז ה-iTunes היה יוצר למכשיר סוג של אינדקס של הנתונים.

בגלקסי אתה יכול להעתיק מה שאתה רוצה למכשיר, ככה שכשאתה נכנס לגלריה הוא חייב לבדוק בזמן אמת איפה יש לך על הזיכרון קבצי תמונות ולסדר אותם, אין את הפריבילגיה הזאת של ליצור קובץ אינדקס מראש.

אתה טועה.

לאג הגלרייה והלאג באנשי הקשר הם באגים / לאגים ידועים ברום של סאמסונג (וסאני).

המכשיר כן יוצר אינדקס (או יותר נכון cache) של כל התמונות בגלריה לטעינה מהירה, אחרת זה היה לוקח נצח ולא 2-3 שניות.

פורסם

רום של סאני גורם מס' 1 לאיטיות ותקלות

מנסיון במכשיר של אחי.

מעבר לרום חדש יותר משפר מהותית את העבודה של המכשיר ובנוסף (תלוי במפתח - ניתן לראות ב XDA) גם את הסוללה.

האחריות של היבואן שווה לת*ת, וזה מנסיון גם בסמסונג וגם ב HTC, כי כשנשבר לך מסך במכשיר אף אחד לא באמת מתקן לך את זה בחינם.

הדבר היחיד בביטוח ואחריות היא על תוכנה, שזה דבר שכל אחד יכול לתקן, אפילו שמדובר ב BRICK

Opel Adam S 2017

פורסם
אתה טועה.

לאג הגלרייה והלאג באנשי הקשר הם באגים / לאגים ידועים ברום של סאמסונג (וסאני).

המכשיר כן יוצר אינדקס (או יותר נכון cache) של כל התמונות בגלריה לטעינה מהירה, אחרת זה היה לוקח נצח ולא 2-3 שניות.

ועל ה-Cache הוא לא צריך לעבור בזמן אמת?

הנקודה הרלוונטית היא שבאייפון הם יכולים והם יוצרים אינדקס מסודר וידוע של שמות הקבצים, המיקום של ב-FileSystem ותמונת Thumbnail, ככה שבפתיחת הגלריה צריך רק לטעון את המידע הזה.

בסמסונג אין את הפריבילגיה הזאת ויכול להיות שבדיוק שנייה לפני שהפעלת את הגלריה Google Drive / Dropbox או Facebook עשו לעצמם סינכרון ב-Service והורידו תמונות נוספות.

אוי ואבוי לסמסונג אם היית מקבל Notification שפייסבוק סיים לסנכרן תמונות ואז פותח את הגלריה אבל הגלריה עדיין לא ביצעה ריפרש והתמונות היקרות שפייסבוק הורידה לך כרגע לא מוצגות בגלריה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מי קונה בכלל את הזבל הזה?

רק נקסוס.

דרך אגב , טעיתי בגדול לגבי הנקסוס 5. הוא פשוט חיה רעה ומביא את חווית האנדרואיד לממש כמעט אותה רמה של ios (עברתי אליו מאייפון 5)

פורסם

נקסוס לא מתאים לכל אחד, מספיק להזכיר כאן את מרק10

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

העניין הוא שמרק זה רק קצה הקרחון, מסתובבים אי שם בישראל (ולא רק בישראל) עוד אנשים כמותו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אחרי התעסקות עם ה-LG G2 אני פשוט מצטער שלא לקחתי אותו.

זה לא שהגל'סי מכשיר רע אבל מטלפון כזה אתה ממש לא מצפה לבעיות הקטנות והמעצבנות האלה...

פורסם

ודרך אגב אחרי ששיניתי לפי מה שהציעו למעלה זה באמת שיפר קצת את המהירות

הכניסה לגלריה נשארה איטית אבל כל השאר השתפר קצת

• תוכן חדש...