Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום

יש לי גלקסי S4 והמכשיר פשוט איטי

עברתי אליו מאייפון 5 והאייפון עובד בצורה הרבה יותר חלקה.

סתם לדוגמא: כשמנסים להיכנס לגלריה לוקח לה 3-4 שניות להיפתח, כשמנתקים שיחה לוקח למסך כמה שניות להעלם כנ"ל גם לגבי כניסה לאפליקציות. יש דיליי של בין שניה לשלוש ארבע שניות בפעולות במכשיר.

עכשיו המכשיר תקין, עם רום של סאני מעולם לא נעשה בו שינוי תוכנתי למעט שדרוג רשמי של סאני ל-4.3 וממש לא מובן לי איך במכשיר עם 8 ליבות ו2G זיכרון יש תופעות קטנות ומעצבנות כאלה???

מסך השיחה לא אמור להיעלם מיד- הוא נשאר שם למספר שניות עם האפשרות לחייג חזרה או לשמור את המספר שעל הצג לפני שהוא נעלם, למקרה שהשיחה התנתקה או משהו כזה.

הגלריה של סאמסונג כבדה מאוד, אבל עם זאת, אחת הפונקציונליות ביותר בכל מכשיר שקיים היום, עם מיליון אפשרויות תצוגה וארגון. אכן לוקח לה יחסית הרבה זמן לעלות, אבל ממש לא 3-4 שניות, יותר לכיוון החצי שניה עד 1.2 שניות.

בנוגע לכל השאר, רק דבר אחד להגיד- רום של סאני. זה לא פחות מאסון, והם מצליחים לסרס את המכשירים החזקים ביותר. אפילו הנוט 3 קצת מקרטע עם הרום שלהם. החלף לרום של כל מדינה אחרת (סאמסונג, לא צד שלישי כמו CM וכו' ) ותראה איך המכשיר פתאום טס, לא מתחמם, וזמן הסוללה משתפר פלאים.

מי קונה בכלל את הזבל הזה?

רק נקסוס.

דרך אגב , טעיתי בגדול לגבי הנקסוס 5. הוא פשוט חיה רעה ומביא את חווית האנדרואיד לממש כמעט אותה רמה של ios (עברתי אליו מאייפון 5)

כן, רק נקסוס. ככה שהמכשיר יזעק "אין לי סוללה" לפני שתספיק לסיים את הקפה של הבוקר.

לנקסוס יש תג מחיר נוח והוא מהיר מאוד, אבל המהירות נובעת מזה ש.... אין עליו כלום, וכתוצאה מזה הוא סובל מחוסר פונקציונליות אדיר+חסרים הרבה פיצ'רים שיש כמעט בכל מכשיר אחר.

על הדרך, המסך שלו פחות טוב מכל המקבילים, הספיקר הוא בדיחה לא מוצלחת, וזמן הסוללה, כאמור, עלוב.

אתה בונה רומים/מפתח אפליקציות/צריך משהו להריץ עליו טרמינל? זה מכשיר מדהים מכל הבחינות. אתה משתמש במכשיר בשגרת היומיום? מכשיר מעצבן ביותר.

פורסם

כן, רק נקסוס. ככה שהמכשיר יזעק "אין לי סוללה" לפני שתספיק לסיים את הקפה של הבוקר.

לנקסוס יש תג מחיר נוח והוא מהיר מאוד, אבל המהירות נובעת מזה ש.... אין עליו כלום, וכתוצאה מזה הוא סובל מחוסר פונקציונליות אדיר+חסרים הרבה פיצ'רים שיש כמעט בכל מכשיר אחר.

על הדרך, המסך שלו פחות טוב מכל המקבילים, הספיקר הוא בדיחה לא מוצלחת, וזמן הסוללה, כאמור, עלוב.

אתה בונה רומים/מפתח אפליקציות/צריך משהו להריץ עליו טרמינל? זה מכשיר מדהים מכל הבחינות. אתה משתמש במכשיר בשגרת היומיום? מכשיר מעצבן ביותר.

אני חגיגית מודיע לך שלמרות הנתונים הלא מחמיאים(סוללה 2300 מיליאמפר) הנקסוס 5 מחזיק לי 20-30 אחוז יותר ממה שהיה מחזיק הנקסוס 4, בדיוק באותו שימוש. אז נכון שזה לא להיט אבל זה לא גם לא גרוע. די ממוצע.

איזה פיצ'רים יש כבר שאין בנקסוס? להזיז מסכים עם תנועות ידיים? עם העיניים? סתם חרטא. הדבר היחיד השימושי בסמסונג זה המולטי חלון שמאפשר מולטי טסקינג אמיתי, וגם הוא מוגבל מאוד אם אין לך רוט.

המסך שלו פחות טוב? מסכים. זה אומר שהמסך רע? ממש ממש לא. יש לו מסך מצויין שנופל ממש במעט מהמתחרים(אני על בסיס קבוע משתמש מדי פעם ב-G2,NOTE3,S4). כנ"ל המצלמה. כנ"ל הספיקר.

אבל מה שכן יש לו זה מהירות וחלקות שאני לא ראיתי בשום מכשיר אנדרואיד. לא ב-G2 ובטח שלא בנוט 3 או ב-S4 הלאגיים(הנוט 3 עם רום של סאני, ה-S4 עם רום בינלאומי ושניהם לאגיים באותה מידה).

לא היה לי שום מכשיר אנדרואיד שחווית השימוש שלו גרמה לי להגיד שהאייפון 5 פחות טוב ממנו חוץ מהמכשיר הזה.

פורסם
אני חגיגית מודיע לך שלמרות הנתונים הלא מחמיאים(סוללה 2300 מיליאמפר) הנקסוס 5 מחזיק לי 20-30 אחוז יותר ממה שהיה מחזיק הנקסוס 4, בדיוק באותו שימוש. אז נכון שזה לא להיט אבל זה לא גם לא גרוע. די ממוצע.

איזה פיצ'רים יש כבר שאין בנקסוס? להזיז מסכים עם תנועות ידיים? עם העיניים? סתם חרטא. הדבר היחיד השימושי בסמסונג זה המולטי חלון שמאפשר מולטי טסקינג אמיתי, וגם הוא מוגבל מאוד אם אין לך רוט.

המסך שלו פחות טוב? מסכים. זה אומר שהמסך רע? ממש ממש לא. יש לו מסך מצויין שנופל ממש במעט מהמתחרים(אני על בסיס קבוע משתמש מדי פעם ב-G2,NOTE3,S4). כנ"ל המצלמה. כנ"ל הספיקר.

אבל מה שכן יש לו זה מהירות וחלקות שאני לא ראיתי בשום מכשיר אנדרואיד. לא ב-G2 ובטח שלא בנוט 3 או ב-S4 הלאגיים(הנוט 3 עם רום של סאני, ה-S4 עם רום בינלאומי ושניהם לאגיים באותה מידה).

לא היה לי שום מכשיר אנדרואיד שחווית השימוש שלו גרמה לי להגיד שהאייפון 5 פחות טוב ממנו חוץ מהמכשיר הזה.

להשוות את הנקסוס 5 לנקסוס 4 זו לא חכמה- הנקסוס 4 נמצא ברשימת 5 המכשירים עם זמן הסוללה הגרוע ביותר מכל האנדרואידים (למעט מכשירים מסין בדולר וחצי- אני מדבר רק על חברות נורמליות, אבל זה כולל סיניות כמו huawei)

בין אם הוא מחזיק בין 20 ל 50 אחוז יותר מהנקסוס 4, באותה הנשימה הוא מחזיק בין 30 ל 40 אחוז פחות מהגלקסי S4, ואפילו יותר מזה לעומת ה G2 שהוא פחות או יותר חצי תאום שלו. זה לא ממוצע, זה איפושהו בשישית התחתונה של הטבלה.

על הדרך- אני בחיים לא מסתמך על נתונים, היה לי פה כבר נקסוס 5.

בנוגע לפיצ'רים- אני לוקח חזרה חלקית מה שאמרתי, מבחינת חומרה כיסו את חלק מטעויות העבר (הנקסוס 4 הגיע בלי HDMI או OTG למרות שמעל שנה לפני השקתו זה הפך לסטנדרט בכל מכשיר אפשרי)

עם זאת, פיצ'רים בממשק כמו הטוק-טוק ב G2 או ה smart stay בגלקסי למיניהם. תצחק על air gestures כמה שתרצה, זה שאפשר לענות או לדחות שיחה/להדליק את המסך כדי לראות מה השעה ודברים קטנים כאלו בזמן שהידיים שלך מכוסות בשמן או שאר דברים שמונעים מגע בטלפון זה שימושי, לפחות לחלקנו (אבל חלקנו הלא קטן.)

בין אם מדובר בזה או במולטי-ווינדו, לנקסוס אין אף פיצ'ר ערך מוסף לתוכנה, בכלל.

בנוגע למסך אני יכול לקבל את טענתך, הוא אכן לא רע, זה פחות בעייתי בתוך בניינים, קצת יותר בשמש.

הספיקר? זו כבר בעיה. לא לשמוע את המכשיר מצלצל וזה שהוא לא שימושי לניהול שיחות ברכב הופך אותו ללא יעיל בכלל.

בנוגע ללאגים בשאר המכשירים, אני עדיין תוהה על מה מדובר- למעט גרסאות תוכנה גרועות במיוחד (סאני, AT&T, אורנג' חו"ל) לא נתקלתי בלאגים על S4, ובטח שלא על נוט 3. לקרוא למכשיר הזה לאגי זה כמו לטעון שבולט רץ לאט.

פורסם

נצל"ש.

ירדתי לים המלח להפשיר מהשלג הירושלמי, אבל כנראה שה-S4 שלי עדיין קצת קפוא.

אני מצלם סרטונים, ובזמן התצוגה שלהם יש השהיה (נדמה לי שאתם קוראים לזה "לאגים"), ההקרנה נעצרת לשנייה או שתיים. ניתן ללחוץ על החץ להמשך או להמתין עד שהסרט ממשיך לבד.

בעיה מוכרת?

המכשיר מקורי, נרכש מפלאפון, ואם זה בעיית רום אז אני בבעיה, לא רוצה לדפוק את האחריות.

תודה.

פורסם

למרות שהס 4 הוא כנראה המכשיר האחרון שלי מבית סמסונג, הס 4 מכשיר מעולה ברום מקוסטם.

כל עוד סמסונג לא יחליפו את צוות המתכנתים שלהם אין סיכוי שמשהו ישתנה, בצד התוכנה זה אחד המכשירים הגרועים.

אבל למזלנו יש רומים מקוסטמים, אני כרגע על רום לייט מבוסס סמסונג המכשיר טס , יציב מאוד, סוללה שמספיקה ליותר מיום אחד בשימוש של אינטרנט סלולרי הספיק ל3 שעות ו20 דקות זמן מסך וסך הכל המכשיר היה פעיל יום ו15 שעות.

ממליץ לך לקרוא על שידרוג שאומנם יגרום לאחריות יצרן להיתבטל אבל בכל מקרה האחריות היא לבעיות תוכנה שגם ככה הסיכוי לדבר כזה שלא ניתן לפתור בבית היא נמוכה.

אל תתיאש, המכשיר נהדר, עם חומרה חדישה (לא 8 ליבות אלא 4 ו4 תחפש אצל דוד גוגל) צריך להתרגל לאנדרואיד גירסת סמסונג.

אני רוצה להוסיף גם לכל מה שאמרו על הפיצרים של המכשיר, המסך שלו מתבטא לא רק באיכות אלא ברגישותו, האופצי להגביר רגישות שלא נמצאת בG2 או בנקסוס 5 היא מדהימה ובחורף אפשר לעבוד עם המכשיר עם כפפות!

המחוות אוויר מאוד מגוונות ולמען האמת המחוות של העיינים מאוד מיותרות ולרוב לא שמישות.

חיישן האינפרה מעולה מאוד ושימושי

ומצלמה נהדרת.

חיישן טמפרטורה ולחות שימושי למי שצריך לפעמים...

פורסם
למרות שהס 4 הוא כנראה המכשיר האחרון שלי מבית סמסונג, הס 4 מכשיר מעולה ברום מקוסטם.

כל עוד סמסונג לא יחליפו את צוות המתכנתים שלהם אין סיכוי שמשהו ישתנה, בצד התוכנה זה אחד המכשירים הגרועים.

אבל למזלנו יש רומים מקוסטמים, אני כרגע על רום לייט מבוסס סמסונג המכשיר טס , יציב מאוד, סוללה שמספיקה ליותר מיום אחד בשימוש של אינטרנט סלולרי הספיק ל3 שעות ו20 דקות זמן מסך וסך הכל המכשיר היה פעיל יום ו15 שעות.

ממליץ לך לקרוא על שידרוג שאומנם יגרום לאחריות יצרן להיתבטל אבל בכל מקרה האחריות היא לבעיות תוכנה שגם ככה הסיכוי לדבר כזה שלא ניתן לפתור בבית היא נמוכה.

אל תתיאש, המכשיר נהדר, עם חומרה חדישה (לא 8 ליבות אלא 4 ו4 תחפש אצל דוד גוגל) צריך להתרגל לאנדרואיד גירסת סמסונג.

אני רוצה להוסיף גם לכל מה שאמרו על הפיצרים של המכשיר, המסך שלו מתבטא לא רק באיכות אלא ברגישותו, האופצי להגביר רגישות שלא נמצאת בG2 או בנקסוס 5 היא מדהימה ובחורף אפשר לעבוד עם המכשיר עם כפפות!

המחוות אוויר מאוד מגוונות ולמען האמת המחוות של העיינים מאוד מיותרות ולרוב לא שמישות.

חיישן האינפרה מעולה מאוד ושימושי

ומצלמה נהדרת.

חיישן טמפרטורה ולחות שימושי למי שצריך לפעמים...

תוכל לתת מדריך להתקנת רום שגורם למכשיר לטוס ?

(אע"פ שאני כבר חצי שנה עם גלקסי ועם הרום שהגיע איתו ואין לי בעיה עם שום דבר)

פורסם

TRANSPORTER - המלצה שלי - בלי חלילה לזלזל פה באף אחד (כולל אותי :) ) - כי יש פה אחלה יועצים :)

כנס לפורום ב XDA-DEVELOPERS , נווט לתת-קטוגריה של DEVELOPERS תחת דגם הפלאפון שלך ותמצא שם המון רומים.

כנס, קרא תגובות אודות כל רום שנראה לך אחרי המלצות שיביאו לך פה ע"פ נסיון, וכך תבחר.

כמובן ששם תמצא הסברים מעמיקים איך לעשות R00T ולהתקין.

8)
פורסם

בגלקסי אתה יכול להעתיק מה שאתה רוצה למכשיר, ככה שכשאתה נכנס לגלריה הוא חייב לבדוק בזמן אמת איפה יש לך על הזיכרון קבצי תמונות ולסדר אותם, אין את הפריבילגיה הזאת של ליצור קובץ אינדקס מראש.

בהחלט אתה יכול להעתיק כול קובץ לגלריה אבל אתה לא תוכל לראות או לפתוח את רוב הקבצים מבלי להתקין מקודדים ומנהל קבצים כמו אסטרו לדוגמא.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...