Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה עם הפנסים הקידמיים,גם כשאני מכוון אותם הכי גבוה עם בורר הגובה בתוך הרכב הם לא מאירים לי יותר מ10 מטר קדימה לפני הרכב.

הרכב יצא מהמוסך לאחר שהוחלפו הפנסים עקב דהייה רצינית ובזמן הקרוב לא יצא לי לבקר במוסך שוב כך שרציתי ביום שבת לכוונן אותם ידנית,כבר עשו לי את זה פעם רק לא זוכר איך.

נכון לעכשיו אני נוסע עם אור גבוה קבוע וזה אפילו לא מסנוור את הנהגים מלפניי ולא רק זה עדיין לא מאיר מספיק קדימה בשבילי וזה מאוד מאוד מקשה על הנהיגה בלילה בכבישים חשוכים.

אם מישהו יוכל להכין אותי ליום שבת שאעשה את זה במקום שאשבור את הראש חצי שעה רק להבין איך לעשות את זה ואז לעשות.

פורסם

לא יהיה לי זמן בזמן הקרוב לעשות את זה ויש לי את הידיים ויש לי את הכלים פשוט רציתי לקצר תהליכים ולגשת לזה מוכן כי לעשות את זה לבד אעשה בכל מקרה פשוט רציתי טיפה לחסוך היתמהמהות אם איזה הסבר מקדים.

פורסם

תשמע, לא רוצה סתם לומר, אבל אם זה קרה אחרי החלפת פנסים (רק שתדע, אם אחרי כל דהייה צריך להחליף פנס אז היצרנים צריכים להיתבע, יש טיפולים לזה) אז כנראה יש לך בעיה שהמוסך אחראי אליו.

פורסם
תשמע, לא רוצה סתם לומר, אבל אם זה קרה אחרי החלפת פנסים (רק שתדע, אם אחרי כל דהייה צריך להחליף פנס אז היצרנים צריכים להיתבע, יש טיפולים לזה) אז כנראה יש לך בעיה שהמוסך אחראי אליו.

לא לא הכל בסדר והמוסך בסדר זו הייתה העדפה אישית שלי להחליף את הפנסים.

נכון המוסך לא בסדר שהוא לא ביצע את הבדיקה הזו לפני שהרכב יצא מהמוסך,אבל בעיקבות נסיעה על הרכב הערב יצא לי כמה פעמים בנסיעה אחת לראות כמה שזה מצב מסוכן פשוט לא רואים כלום כלום אז מחר מצאתי סידור שהרכב אכן יגיע למוסך לכיוון גובה הפנסים.

פורסם

לא בטוח שהמוסך יסדר לך את הכיוון, את אבא שלי למשל שלח מורשה יונדאי לחשמלי שהוא עובד איתם.

לחשמלאי רכב יש את הציוד הנדרש לזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...