Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיט בגאג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אטימה מוחלטת בהחלט תעזור ..

תחשוב שכול הבאגא'ז ישמש כמו קופסא גדולה לסאב .. הבאס יהיה הרבה יותר חזק

פורסם
אטימה מוחלטת בהחלט תעזור ..

תחשוב שכול הבאגא'ז ישמש כמו קופסא גדולה לסאב .. הבאס יהיה הרבה יותר חזק

מסכים

אני טועה או שזה עולה 800 שקל קיט ? ( לא כולל עבודה )

פורסם

כול סוגי האטימות למניהם הוכיחו את עצמם כמרכיב חשוב במערכות מתקדמות לרכב.

נערכו מבדקים ומבחנים רבים שהראו שהיה שיפור ניכר באיכות הסאונד והבאסים באוטו לאחר ההוספה.

כמו שמשקיעים עוד 100-200 ברמקול או סאב ו 100-200 ברדיו דיסק וכן הלאה אטימת האוטו צריכה גם להיכלל בתקציב כחשובה כמו שאר הדברים.

המצלתי: אם אתה מתכנן מערכת ממוצעת אז כדאי שתשקיע אולי בסאב יותר טוב וברכיב אחר קצת יותר טובה וזהו.

לעומת זאת אם אתה מתכנן מערכת מתקדמת שתשודרג בעתיד (ואתה לא מתכנן להחליף את האוטו) זה מרכיב מאוד חשוב ששווה להשקיע בו כמו בכול שאר המערכת.

ואם קיבלתה הצעת מחיר של 500 ש"ח על אטימת הבאגז כדאי שתבבר על איכות העבודה/מתקין אך יותר חשוב שתברר מה החומר שישתמשו לאיטום שלא יהיה איזה אילתור או משהוא אחר, מכיוון ש 500 זה אחלה של הצעה לאיטום (של כול תא המטען????) וכדאי מאוד ללכת על זה!

פורסם

ואם קיבלתה הצעת מחיר של 500 ש"ח על אטימת הבאגז כדאי שתבבר על איכות העבודה/מתקין אך יותר חשוב שתברר מה החומר שישתמשו לאיטום שלא יהיה איזה אילתור או משהוא אחר, מכיוון ש 500 זה אחלה של הצעה לאיטום (של כול תא המטען????) וכדאי מאוד ללכת על זה!

טוב אז ככה שם החנות כמו שכבר ציינתי כמה פעמים בפורום הוא "סאונדר" והיא ממוקמת ברחוב וייצמן שברחובות

המחיר שהוצע לא כולל עבודה, אבל בשבילי זה לא רלוונתי מכיוון שאני לקוח די קבוע של המקום ואני כמעט אף פעם לא משלם על עבודה.

בנוגע לאיכות החומרים מדובר פה באיטום עם חומרים של חברת dynamat ואני בטוח וגם יסכימו איתי פה שזו אחת החברות המובילות בתחום האיטום לרכב.

בנוגע לרמת המקצועיות אני יכול לומר בלב שלם שמדובר פה בשני אנשים מוכשרים וסופר מקצועיים ויש לי כבר נסיון של שנים איתם ובאמת כל מי שגר באיזור אני ממליץ בחום רב, אחד המקומות היותר טובים, שני הבעלים הם אחלה אנשים והם תמיד באו לקראתי, כבר קרה שנשרף לי סאב ואחרי 8 חודשים שהוא היה אצלי הם פשוט החליפו לי לחדש, אני לא מכיר עוד מקום ולא שמעתי על שום מקום בארץ שיעשו לכם דבר כזה ...

• תוכן חדש...