Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים "לא טובים" ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גשם ראשון? זה כבר יומים מבול ללא הפסקה.

לדעתי הצמיגים שלך גרועים, זה שהם חדשים יחסית לא הופך אותם לטובים יותר.

במידה ותחליט להחליף לרביעיה של צמיגים איכותיים אתה בהחלט תרגיש בהבדל בימים גשומים כאלה, מניסיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
In wet weather the car unexpectedly lost control in the roundabouts, even at low speeds. Very dangerous.

בדיוק מה שקרה לך^,זו ביקורת על הצמיג שלך, אכן מדובר בצמיגים גרועים והמלצתי היא להחליף את כל הרבעייה ולהתמקח עם הפנצ'ריה על הקודמים (הם ימכרו אותם כמשומשים במצב חדש ב 100 ש"ח כל אחד ואני מעריך שהם באמת נראים טוב ובמצב חדש)

Miata ND2

פורסם

עוד ציטוט משם:

"Event WL905 slip badly in cold dry winter conditions; wheel-spin with average acceleration; show dangerous levels of over-steer on circles; and braking was off the scale!"

אני לא מבין איך מאשרים בכלל למכור את הזבל הזה בארץ...

ממליץ לך בחום להחליף אותם כמה שיותר מהר!

אתה יכול לבדוק מחירי צמיגים/פנצ'ריה באתר tires4u.

צמיג טוב במידה 215/45R17 יתן לך אחיזה מעולה גם על רטוב.

פורסם

אצטרף גם לבקשה של פותח השרשור:

מחפש צמיגים איכותיים דגש גדול על רטוב 185.65.14

הרכב הוא ניסאן אלמרה ללא ABS אז אשמח לקבל כיוון טוב.

רוצה גם לעשות קורס נהיגה מתקדמת באזור הצפון ששמה דגש על החלקות,רוב הקורסים שראיתי באתר מתייחסים להכרות עם מערכת הABS,כרגע אני ברכב ללא ABS(כ"רגע" כבר 6 שנים נוהג ככה)

לכן אני מתלבט עם להתחיל ישר עם נהיגה ספורטיבית

פורסם

אוקיי תודה רבה לכולם על התגובות והעזרה!

עכשיו אני אפתח נושא בפורום שיפורים לאיזה צמיגים כדאי להחליף.

• תוכן חדש...