Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 מקומות - דגש על פיג'ו 5008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מאחר ואינני מכיר את הפלח שוק הזה זקוק לעזרתכם בהמלצה לרכב 7 מקומות יד 2.

שולל מראש את המאזדה 5 עקב צריכת דלק גבוהה.

קראתי על הפיג'ו 5008 וכתוב כי הגיר הוא אוטומט יפני (מבית טויטה) - האם למשיהו יש מידע או ניסיון על הרכב הנ"ל?

אשמח לשמוע רעיונות לדגמים נוספים.

תודה מראש לעונים.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אצלי בעבודה יש כזה רכב שכור עם משהו כמו 25 אלף קילומטרים. יוצא לי לנהוג עליו ולנסוע בו לא מעט, ככה שאני מכיר את הרכב.

בגדול, אחלה רכב. סוחב מצוין, נוח, גיר 6 הילוכים טוב (הרבה יותר טוב מה-AL4 העתיק שיש בדגמים האחרים או מהגיר הרובוטי של הפיקאסו). מרווח פנים מצוין, נסעתי עם הרכב פעם למסיבת רווקים בצפון, 6 גברים גדולים + ציוד נכנסו בלי שום בעיה והרכב טיפס את העליות של מצפה הימים בראש פינה בלי שום היסוס.

גם הרכב הזה לא מאוד חסכוני בדלק, עד כמה שאני זוכר ביום היום הוא עושה פחות מ-1:10 אבל אם תתעקש אוכל לבדוק לך את זה במחשב הדרך בהזדמנות. ככה זה במיניוואנים גדולים עם מנוע טורבו, אל תצפה לצריכת דלק טובה משמעותית.

הבעיה העיקרית של הרכב, לפחות של זה שאצלנו, זה המזגן החלש. בקיץ לוקח לו המון המון זמן לקרר את כל הרכב וגם זה בקושי רב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה צביקה על תשובתך.

האם זה נכון שהגיר הוא מבית טויוטה?

צריכת דלק של 1:10 זה סביר לחלוטין מבחינתי.

האם יש לך המלצות לרכבים נוספים של 7 מקומות?

DOMO2

פורסם

החשש הגדול שלי מרנו הוא התדמית הגרועה שלה.

לא שלפיג'ו התדמית כה מוצלחת בשוק הישראלי אבל מה שמושך אותי בה הוא שהגיר יפני

DOMO2

פורסם

הגיר הוא יפני של חברת AISIN שישה הילוכים.

חפש שרשורים שלי בפורום (חיפוש מתקדם לפי שם משתמש ולא חיפוש בכותרת) ותקבל יותר מידע עליו.

זה גיר דיי טוב , לא שהוא חף מבעיות. הייתי מכוון את הטווחים שלו קצת אחרת אם הייתי יכול.

פורסם
החשש הגדול שלי מרנו הוא התדמית הגרועה שלה.

לא שלפיג'ו התדמית כה מוצלחת בשוק הישראלי אבל מה שמושך אותי בה הוא שהגיר יפני

אם זה החשש אז אין חשש , מעבר לעובדה שרנו עשו זינוק קדימה באיכות המוצר , בגרנד סניק מורכב מנוע טורבו דיזל אמין מאוד + גיר רובוטי 6 הילוכים אשר עד כה תחת המוצג רנו מראה אמינות טובה מאוד.

אני נוסע כבר 5 חודשים על פלואנס עם מנוע זהה , חציתי את קו ה 16,000 ק"מ זה מכבר והרכב מגלה חסכנות מופלגת גם תחת נהיגה בזבזנית, הגרוע ביותר שהגעתי אליו זה 1:14.5 בנהיגה מהירה מאוד מנתב"ג לחיפה , בנסיעות במתווה הקבוע שלי הרכב לא מתקשה לגרד את ה 1:20 מלמטה.

הרכב מומלץ בחום מה עוד שהוא מאוד מרווח ונעים , והוא בהחלט אופציה יותר מראויה לשינוע משפחה גדולה ולחסוך בהוצאות התידלוק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אם זה החשש אז אין חשש , מעבר לעובדה שרנו עשו זינוק קדימה באיכות המוצר , בגרנד סניק מורכב מנוע טורבו דיזל אמין מאוד + גיר רובוטי 6 הילוכים אשר עד כה תחת המוצג רנו מראה אמינות טובה מאוד.

אני נוסע כבר 5 חודשים על פלואנס עם מנוע זהה , חציתי את קו ה 16,000 ק"מ זה מכבר והרכב מגלה חסכנות מופלגת גם תחת נהיגה בזבזנית, הגרוע ביותר שהגעתי אליו זה 1:14.5 בנהיגה מהירה מאוד מנתב"ג לחיפה , בנסיעות במתווה הקבוע שלי הרכב לא מתקשה לגרד את ה 1:20 מלמטה.

הרכב מומלץ בחום מה עוד שהוא מאוד מרווח ונעים , והוא בהחלט אופציה יותר מראויה לשינוע משפחה גדולה ולחסוך בהוצאות התידלוק.

התלבטתי כמוך לפני חודשיים, אז נסעתי ברנו ופסלתי אותו אחרי המבחן בגלל שני ממצאים - מזגן מאד חלש ותקלות אופייניות לרנו בשני רכבי התצוגה שמיששתי. ברכב אחד המראה החשמלית נתקעה, ובשני לא הצלחנו לסגור את הגג וגם מגש אחד נתקע. זה הוציא לי את החשק, ורק התווסף לבעיה הידועה שמחירי היד-2 צונחים - חבר שלי בדיוק מכר לקרסו בחזרה סניק ישנה ב- 20 מתחת למחירון אחרי שניסה למכור אותה חצי שנה. וחוצמזה, בדיזל היתה בדיוק קפיצת מחיר רצינית, וזה כשגם במחיר הקודם הם הציעו לי הנחה של 15 אלף ועדיין נתקעו עם רכב במלאי שלא הצליחו להיפטר ממנו. במבחן הוא אכן הפגין חיסכון בדלק, אבל זה בא על חשבון זריזות. לסיכום עניין החיסכון - חישוב זהיר מראה שזה חוסך 10 אלפים שקלים בשנה בנהיגה רבה, לעומת רכב זריז ובזבזן, אותם אתה מפסיד בחזרה בצניחה במחירון לוי יצחק לעומת כמה רכבים דומים. אז וויתרתי.

פורסם

יש לי קרייזלר town&country 2007 עם 75000 ק"מ יד שנייה כמו חללית המון מקום אפשרות למשחק עם כיסאות שנכנסים לרצפה,אמין מאוד שום תקלה בחמש שנים וגם לא כל כך בזבזני בדלק בטיחותי ושקט מאוד. מזגן מפוצל.

ממליץ גם מחיר יד שנייה נמוך לעומת התמורה

פורסם
יש לי קרייזלר town&country 2007 עם 75000 ק"מ יד שנייה כמו חללית המון מקום אפשרות למשחק עם כיסאות שנכנסים לרצפה,אמין מאוד שום תקלה בחמש שנים וגם לא כל כך בזבזני בדלק בטיחותי ושקט מאוד. מזגן מפוצל.

ממליץ גם מחיר יד שנייה נמוך לעומת התמורה

הקרייזלר גדול וטוב אבל מכור לטיפה השחורה למרות מה שאתה אומר. מנוע בנזין 3.3 ליטר . בנסיעה מנהלתית זה לפחות 1:7

אם לא גרוע מכך. הפיג'ו חסכונית ממנו פי שתיים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=247512

פורסם

הגרנד סניק דיזל לא רלוונטי כי הוא לא במלאי, ואין צפי מתי יהיה.

האורלנדו זול משמעותית מכל השאר וניתן להשיג אותו בקצת יותר מ-140K (ליסינג 0),

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי את הרכב הזה בליסינג כבר 8000 ק"מ.

בחרתי בו ספציפית בגלל יחס עלות/תועלת בגזרת המיוואנים.

אצלי הוא עושה צריכה יותר טובה מ 1:10, המנוע והגיר משתלבים מעולה והרכב סוחב ומאיץ מצוין. מרווח מאוד לחמישה ובאופן סביר לחמישה + 2 ילדים ועוד נשאר מקום למטען, נוח מאד, מעוצב יפה ונעים לעין לטעמי, מאוד שימושי - שפע שקעי חשמל, מגירות, איכסונים, שולחנות מתקפלים וכו'.

עד עכשיו אפס בעיות אבל זו לא חוכמה כי הרכב חדש, אני מאוד מרוצה ממנו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...