Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 206

bmw_nana2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש כבר הרבה זמן פיגו 206 1.6 xt אוטומט עם סאנרוף ועברתי הרבה אנשים ומגרשים עם רכבים גמורים שלא היו שווים אפילו להיכנס לבדיקה

ועכשיו ניכנסתי ליד 2 ומצאתי אחת עם קילומטרז שקצת הלחיץ אותי ורציתי לשמוע תחוות דעת שלכם מה אתה אומרים ?

הנתונים על האוטו

פיגו 206 1.6 xt אוטומט עם סאנרוף מקורי שלא עובד אבל הבעלים אומר שהמנוע עובד

יד 2

טסט ל-5 חודשים

קילומטרז:170 אלף וזה קצת הלחיץ אותי..

המוכר דורש עליה 11 אלף

קישור למודעה:http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=14d1aa72ac7db9b02a6c9d5e7a752b4404d&Code=a8c47cb57c06360b7b2d3da444adef99

תודה לכל העוזרים וערב טוב :)

פורסם

לפני חודשיים מכרתי אחת כזו 2002. אחלה רכב ויחסית לאפשרויות הוא נוח ומהנה.

קניתי את הרכב עם 70,000 ק"מ והוא היה ללא דופי. אחרי 5 שנים ו230,000 נמאס לי מתקלות שהלכו ונערמו ככל שהקילומטרז עלה.

170 זה כבר התחום שבו הגיר אמור להיות בעייתי.

אם אחרי סיבוב אתה רואה שהחלפת ההילוכים חלקה + אין מכות בין ההעברות אז זו קניה טובה. אם הגיר לא משהו תמשיך הלאה, רק זה 5,000 ש"ח.

A3

A4

פורסם

זה קילומטראז' סביר לרכב מ 2002 פרטי, שנמצא 12.5 שנים על הכביש.

1. תסתכל על היסטוריית התיקונים בשנים האחרונות, איפה שהרכב טופל, לראות אם משהו במנוע .

2. תיקח למכון גירים שיבדקו מה מצב הגיר במקום בדיקות הכסת"ח במכון בדיקה.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

אוקי..אז בעיקרון אתם אומרים לבדוק תמצב של הגיר בעיקר..ויש עוד משו חשוב שכדאי לי לבדוק ?

ויש לי שאלה אני מתכוון להישאר עם האוטו הזה כמה שנים ולמכור אוטו יד 3 (אני) עם אני יקנה אותו ו200 אלף קילומטרז + אני יצליח למכור ?

פורסם

סיכוי קטן שתצליח.

במקרה הטוב תגרד איזו אלפיה.

תתרכז בלמצוא את הרכב במצב הכי שמור שאתה רואה, ע"י הסתכלות בקבלות הטיפולים.

זה שווה הרבה יותר ממחיר יותר נמוך בקניה.

בשני ביקורים במוסך אתה תסגור את פער המחיר "הנמוך".

תבדוק ממתי הצמיגים, מוטבע שבוע/שנה על הצמיג.

תשאל מתי הוחלף מצבר.

זה כמובן נכון לכל רכב... לא רק לפג'ו.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

• תוכן חדש...