Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חופשה מפעלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי ספציפית כבר אין חופשים והיומיים האלה יחשבו כהעדרות, משמע על חשבוני
כמו שאמרו - זה כבר לא חוקי.

בסוכות האחרון יצאנו לחופשה מרוכזת. מאחר שלא נותרו לי ימי חופש, בעל הבית שלי נאלץ לספוג את העניין, לאחר שהוא בדק מה החוק אומר.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

מצד אחד אתם אומרים שאם יש לי ימי חופש המעביד יכול לקחת מהם על מנת לחסות את החופשה

אך מצד אם אין אין לי חופשים המעביד בכל זאת אמור לספוג את העלויות.

אז בעצם למי שכן יש חופשים, יוצא מופסד מכל הסיפור הזה.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אני מניח שהמעסיק יודע לכמה יש ימי חופש ולכמה אין, הוא עושה את השיקולים שלו.

קח בחשבון שימי חופש הם כסף על המדף שאסור לו באופן תאורטי לגעת בו, אנשים שנוטים לצבור ימי חופש הם בעצם נטל על המעסיק שכן הוא צריך ברמה התאורטית לשריין את הכסף בצורה זמינה אל מול ימי החופש הצבורים במפעל.

יכול מאוד להיות שישנם אנשים עם ימי חופש צבורים והוא מנסה בצורה חוקית לצמצם אותם גם אם יצתרך לספוג מס' ימים על חשבון אחרים.(או שלא כפי שאתה מתאר את זה).

• תוכן חדש...