Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

אני צריך עזרא קצת, אני רוצה להתקין מצלמת רוורס באוטו. לשם כך אני רוצה לחבר דרך מגען את המצלמה ואני חייב למצוא 12V קבוע בבגג'.

מישהו יודע איפה אפשר לחפש ספציפי לפני שאני פורס כבל חדש מאיזור פיוזים???

תודה מראש

פורסם

אני עדיין לא בטוח שאני צריך את החיבור אבל מחיפוש קצר באנטרנט הבנתי שבוואגיות יש בעיה בחיבור ישיר לחוטי רוורס. כל תאורה ברכב נשלטת על ידי מחשב ולכן עם מחברים עומס נוסף אז מחבת נותן תקלה ומנטרל מעגל.

דבר נוסף שבמעגל של רוורס קיים לא סתם מתח DC 12 אלה מין פולס חשמלי, אין לי אמצעים לבדוק אם זה נכון ולכן מהתחלה החלטתי לשים ממסר 12V.

מישהו חיבר מצלמה לא מקורית בג'טה חדשה ויכול להכווין?

פורסם

תחבר את זה לאור ברקס עם ממסר ובית פיוז ותהיה יותר רגוע,ככה עושים גם בחברה.

אתה יודע שברכב הזה לוקחים אות רוורס מהצמא השמאלית (חוט כחול שחור)

Scan Speak

פורסם

כן אני יודע את זה, תודה

מה שאני רציתי זה למצוא 12v קבוע באיזור הבגג' ולחבר לממסר ולא למשוך את הכבל חדש מקדימה.

פורסם

בשביל מה לך לחפש הרפתקאות? תחבר את זה ככה ותגמור עם הסיפור.

חובר ככה לחבר ועובד לו שנה כבר בלי בעיות.

מצלמה אוניברסלית מאייבי.

Scan Speak

פורסם

כי הוא עדיין יצרוך זרם בלי סוויץ', מצלמה גם ככה תעבוד רק אחרי סוויץ' עדיף פחות צרכן שיאכל את המצבר.

זאת דעתי כמובן.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון לגבי 12 וולט, בסופו של דבר חיברתי דרך ריליי למתח קבוע של פתיחת תא מטען. ופיקוד לריליי לקחתי מפלוס של רוורס.

פורסם
אני עדיין לא בטוח שאני צריך את החיבור אבל מחיפוש קצר באנטרנט הבנתי שבוואגיות יש בעיה בחיבור ישיר לחוטי רוורס. כל תאורה ברכב נשלטת על ידי מחשב ולכן עם מחברים עומס נוסף אז מחבת נותן תקלה ומנטרל מעגל.

דבר נוסף שבמעגל של רוורס קיים לא סתם מתח DC 12 אלה מין פולס חשמלי, אין לי אמצעים לבדוק אם זה נכון ולכן מהתחלה החלטתי לשים ממסר 12V.

מישהו חיבר מצלמה לא מקורית בג'טה חדשה ויכול להכווין?

עידכון לגבי 12 וולט, בסופו של דבר חיברתי דרך ריליי למתח קבוע של פתיחת תא מטען. ופיקוד לריליי לקחתי מפלוס של רוורס.

צריכת הזרם של המצלמה היא מזערית, וייתכן אפילו יותר נמוכה מצריכת הזרם של הריליי, בכל-אופן שיהיה בהצלחה.

פורסם
צריכת הזרם של המצלמה היא מזערית, וייתכן אפילו יותר נמוכה מצריכת הזרם של הריליי, בכל-אופן שיהיה בהצלחה.

זה נכון שצריכה מזערית אבל יש לקחת בחשבון שיש הפרעות במצלמה כאשר רכב מונע. בדקתי את זה ברכב שלי. לכן נבחר ריליי לחיבור

• תוכן חדש...