Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתוראן בגולף 4? מקיף הוא לא עשה אז איתוראן כן? תהיה מציאותי..

חבל על הרכב, אבל אני באמת לא זוכר מתי פעם אחרונה שרשור כזה הוביל להחזרה של הרכב בצורה כזאת או אחרת. תמשיך הלאה פות"ש.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשמע אני ראיתי את הרכב הזה אתמול באיזור השעה 7:28 ברמזורים בצומת נחל חדרה בפניה לכיוון צומת פל ים .ממש עמדתי ברמזור מאחוריו,הרכב נינהג ע"י אדם בסביבות הגילאים 40+ לדעתי[ראיתי מאחור] ישר זיהיתי לפי הכיתוב 2.0 ואיך אפשר לפי הטאסות. המהממים הללו.

אמנם השעה שציינתי סותרת את השעות שלך וגם הכיוון נסיעה אבל זה בוודאות הרכב. ואם טעיתי ,אז יש לומר שהרכב שראיתי אתמול 2 טיפות מים לשלך..

משתתף בצערך ,רכב ממש יפה !

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
איתוראן בגולף 4? מקיף הוא לא עשה אז איתוראן כן? תהיה מציאותי..

חבל על הרכב, אבל אני באמת לא זוכר מתי פעם אחרונה שרשור כזה הוביל להחזרה של הרכב בצורה כזאת או אחרת. תמשיך הלאה פות"ש.

לפעמים בעלים קודמים עשו איתוראן ואז ניתקו את הרכב משירות, אבל האיתוראן נשאר ברכב.

תתפלא אבל דווקא אנשים שמים על mk4 איתוראן.

בכל מקרה נברר לך היום אם יש על הרכב מכשיר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפעמים בעלים קודמים עשו איתוראן ואז ניתקו את הרכב משירות, אבל האיתוראן נשאר ברכב.

במידה והבעלים הקודם ניתק את הרכב מהשירות, האיתוראן ממשיך לפעול?

כלומר במוקד / חמ"ל של איתוראן יכולים לזהות את מיקום הרכב אפילו שהלקוח אינו מנוי?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

כלומר במוקד / חמ"ל של איתוראן יכולים לזהות את מיקום הרכב אפילו שהלקוח אינו מנוי?

אולי המערכת הרדומה עדיין פעילה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חיובי,רוב הלקוחות לא מסירים פיזית את המערכת מהרכב ולכן אפשר לקבל מידע על הרכב גם אחרי שהוא נותק מהשירות.

לא בכל הרכבים יש מערכת רדומה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

השאלה היא , אם המערכת רדומה, האם איתורן יסכימו למסור פרטים איפה הרכב ?

האם הם ירצו תשלום על זה ?

סוגייה מעניינית.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
לך תסרוק כמה בלוקים ליד שלא הסליקו את הרכב קרוב למקום הגניבה.

מיד אחרי הגניבה נזכרתי בבחור שנגנבה לו הפולו GTI בקניון הזהב בראשון (שהרכב נמצא חונה בקומה אחרת אאל"ט). בכל מקרה סרקנו רגלית את החניונים באיזור ואת איזור התעשייה שצמוד לרכבת, לא הצלחנו לאתר

תשמע אני ראיתי את הרכב הזה אתמול באיזור השעה 7:28 ברמזורים בצומת נחל חדרה בפניה לכיוון צומת פל ים .ממש עמדתי ברמזור מאחוריו,הרכב נינהג ע"י אדם בסביבות הגילאים 40+ לדעתי[ראיתי מאחור] ישר זיהיתי לפי הכיתוב 2.0 ואיך אפשר לפי הטאסות. המהממים הללו.

אמנם השעה שציינתי סותרת את השעות שלך וגם הכיוון נסיעה אבל זה בוודאות הרכב. ואם טעיתי ,אז יש לומר שהרכב שראיתי אתמול 2 טיפות מים לשלך..

משתתף בצערך ,רכב ממש יפה !

תודה על התנחומים.. אתה זוכר במקרה אם היו לו לוחיות רישוי אמריקאיות?

בעקרון הרכב עדיין חנה מתחת לבניין באיזור 7:30, יכול להיות שראית אחד דומה

תודה רבה :) האוטו נקנה מיד ראשונה שהזניח אותו לגמרי ככה שאני בספק אם בכלל היה לו אכפת שהוא ייגנב. בכל מקרה אשמח לעדכונים אם יהיו

-עריכה:

השרשור המדובר על הפולו למי שמתעניין כאן - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=413251

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם
אף פעם לא הבנתי מה הבעיה להעמיד איזו אוקטביה/פאביה/איביזה/גולף או רכב גניב אחר בחניון שמועד לפורענות, ולעשות אמבוש לגנב.

הריי כבר יודעים אילו מכוניות נגנבות ויודעים מאיפה אז מה הבעיה?!

לבעל הגולף, ממש מצער לשמוע!

לתפוס אותם זה חלק קטן מהבעיה.

הבעיה היא מה עושים איתם אחרי שתפסו אותם...כלום.

אז איזה סיבה יש למשטרה לתפוס אותם, עצוב אבל זה כך.

פורסם
אף פעם לא הבנתי מה הבעיה להעמיד איזו אוקטביה/פאביה/איביזה/גולף או רכב גניב אחר בחניון שמועד לפורענות, ולעשות אמבוש לגנב.

לאף גוף אין אינטרס לעצור את התופעה - כולם מרוויחים ממנה (פרט לבחור שלו נגנב הרכב).

לתפוס אותם זה חלק קטן מהבעיה.

הבעיה היא מה עושים איתם אחרי שתפסו אותם...כלום.

אז איזה סיבה יש למשטרה לתפוס אותם, עצוב אבל זה כך.

ממש נכון - בדיוק כמו בפרק של כולבוטק ששודר אתמול - אומנם דובר על נוכלות מסוג אחר

אך מדובר באותם שופטים זבלים (אופס, סליחה...)

פורסם

הרכב שראיתי לצערי לא הרכב שלך,היום בבוקר ראיתי שוב את הרכב הזה,חונה ליד רדיו סנטר בצומת הראשית של ויצמן בחדרה, והמספר רישוי שלו לא תואם את שלך והוא לא אמריקאי,מעבר לכך הטאסות שלך נוצצות וזהות 1 ל1 לגנטים מגנזיום שלו[וזה עוד הבדל]

ככה שלצערי הרכב הזה הוא לא הרכב שלך.

תנחומיי,ורק בשורות טובות..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מצטער לשמוע, כואב הלב... פחות עניין של כסף, יותר עניין של עוגמת הנפש, בהחלט לא נעים ומתסכל. אבל זה הסיכון שאנשים שלא עושים מקיף לוקחים. לכן אלה שעושים מקיף משלמים יותר כדי לא לחוות זאת. אני חושב שעדיף לעשות מקיף, למכוניות ישנות יש אחלה הצעות למקיף, למשל רכב מאזדה 2002 דרשו תוספת של 800 שקל למקיף.

הרבה אין מה לעשות, רק תדווח למשטרה, ואולי אולי ימצאו אותו באחד הימים.

עלה לי רעיון - תצלצל למוסכים באזור ותבקש לשאול אם יש חלק חילוף מסויים לרכב כמו זה. אם אומרים שיש בלי להסס, אולי שווה לבדוק אם יש להם קשר לזה... אבל זו עבודת בלשים הדבר הזה.

אגב, מאיפה הטאסות? וכמה אינץ הם? מהממות, אני מחפש כבר שנים לקנות טאסות יפות כאלה ולא מוצא... בהתחלה היה נדמה לי שזה מגנזיום כשלא מתעמקים

פורסם

לא בכל הרכבים יש מערכת רדומה.

מצטער שאני מתעלק על השירשור. מה זה אומר מערכת "רדומה"? מערכת שהבעלים ניתק משירות (אך לא פיזית)?

אגב, מאיפה הטאסות? וכמה אינץ הם? מהממות, אני מחפש כבר שנים לקנות טאסות יפות כאלה ולא מוצא... בהתחלה היה נדמה לי שזה מגנזיום כשלא מתעמקים

הטאסות של מישלין. דיי נפוצות בחנויות בחיפה. אאל"ט ראיתי כאלו באוטודיפו, נסה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לבעל הגולף, ממש מצער לשמוע!

אסביר לך מה לדעתי הבעיה:יביאו אותו אחר כבוד לשופט/שופטת,הוא יבכה ויספר לה כמה קשה לחיות במדינה ועל הילדים שמחכים לאבא בבית,ואז השופט/שופטת הרחמנים ישחררו אותו וינזפו בשוטרים למה עם מציקים לאזרח תמים..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...