Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.. :evil:

פולקסוואגן גולף 2.0, צבע אפור עכבר. הרכב חנה בחניון הרכבת בנתניה היום (25/11/2013) בין השעות 08:00 ל17:30

הרכב זהה לתמונות חוץ מהלוחיות רישוי שהוחלפו לאמריקאיות (קטנות), המספר כמובן זהה - 52-449-36

הוא יקר מאוד לליבי והושקע בשפע של אהבה וכסף.

כל מי ששמע או ראה נא לשלוח לי הודעה פרטית, והישמרו לנפשותיכם כשאתם חונים באיזור :cry:

1082122_702779456414918_544350560_o.jpg

1097227_702779443081586_1480205438_o.jpg

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו, כמות הפריצות בחניון רכבת החדש בנתניה כבר מוגזם.

אני מחנה שם כל יום, ואין יום שאני חוזר בערב ולא רואה מספר חניות עם זכוכיות של חלון שבור על הרצפה.

פורסם

אין שם מצלמות או משהו בסגנון?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בחניונים של נתניה זו תופעה סטנדרטית, מספיק להשאיר תיק או שקית על אחד המושבים והחלון מנופץ תוך דקות. גניבות רכב פחות פופולריות שם, אבל קבוצת VAG זו סחורה מבוקשת ביותר באזור ולכן הגנבים מוכנים לקחת סיכון קצת יותר גבוה מהרגיל.

פורסם

צרור ברכות "חמות" ואיחולים "לבביים" לגנב.

חניון גדול, ללא שמירה, ללא מצלמות, עשיר ברכבים מכל הסוגים והצבעים = חגיגה לכל גנב פישר מעאפן!

אני לא מצליח להבין איך חניון רכבים (רכב= אחד מההוצאות הגדולות שאדם עושה בחייו) של גוף רציני עם גב כלכלי כמו של רכבת ישראל, נשאר ללא שום השגחה, שמירה או ביטחון, בזמן שהלקוחות משתמשים בשירות שלהם (נסיעה ברכבת). המינימום(!) זה לרשת את כל החניונים במצלמות אבטחה.

בזיון, וחוצפה! עכשיו אני סתם מעוצבן! שאדם חוזר מנסיעה ברכבת, ומגלה שרכבו נפרץ או נגנב, בזמן שרכבו חנה בחניון השייך להם!

אני יכול להבין שאי אפשר לבקש מהם לקחת אחריות על מעשים כאלו, אבל המינימום(!!!) זה לתת מענה ע"י מצלמות אבטחה כשקורים דברים כאלה! טפוו סוכה בלאט!

(אההמ אהההמ , סליחה, זה בא מכאב)

מקווה שתמצא את אהובתך במהרה, או במקרה הרע ביותר, תקבל תמורה הולמת.

פורסם

אף פעם לא הבנתי מה הבעיה להעמיד איזו אוקטביה/פאביה/איביזה/גולף או רכב גניב אחר בחניון שמועד לפורענות, ולעשות אמבוש לגנב.

הריי כבר יודעים אילו מכוניות נגנבות ויודעים מאיפה אז מה הבעיה?!

לבעל הגולף, ממש מצער לשמוע!

פורסם

פניתי לרכבת ישראל עם מעל 6 הצעות שונות, ביניהן פרישת מצלמות אבטחה בחניונים. 2 מהן התקבלו ויושמו בשטח (הפשוטות שבהן), מכל השאר הם התעלמו.

חניון הרכבת הצמוד לתחנה כ"כ קטן יחסית לכמות הנוסעים שצריכים חניה, שהרוב המכריע של הרכבים מוצאים חניה בסביבה. לך תפרוש שם מצלמות..

si vis pacem, para bellum

פורסם
אף פעם לא הבנתי מה הבעיה להעמיד איזו אוקטביה/פאביה/איביזה/גולף או רכב גניב אחר בחניון שמועד לפורענות, ולעשות אמבוש לגנב.

אני אסביר לך מה הבעיה בהצעה שלך: היא אינה מכניסה כסף למשטרה ולמדינה.

מצלמות המהירות מכניסות כסף והרבה ולכן שם משקיעים.

כמה פשוט ככה כואב.

פורסם

אני אסביר לך מה הבעיה בהצעה שלך: היא אינה מכניסה כסף למשטרה ולמדינה.

מצלמות המהירות מכניסות כסף והרבה ולכן שם משקיעים.

כמה פשוט ככה כואב.

קודם כל, מצער לשמוע.

לעניין התגובות שמעלי - אני יודע ממקור ראשון שהמשטרה מבצעת מארבים מפעם לפעם על חניונים מועדים לפורענות.

אם מקום אכן מועד לפריצות, נסו לדחוף את המשטרה ללטפל בזה - על ידי פנייה לראש עיר / חברי מועצה.

כך קרה בחניון באזור התעשייה של לוד - אחרי ריבוי פניות מכמה גורמים, המשטרה הציבה מארב ותפסה כמה ״צעירים״ על חם.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
אין שם מצלמות או משהו בסגנון?

יש בחניון הממש קטן שצמוד לכניסה הרגלית לרכבת, הרכב לעומת זאת חנה במגרש עפר שצמוד לחניון באזור שאין בו כיסוי מצלמות

הגולף דרך אגב הייתה שייכת לחבר מאוד קרוב. כשהוא ניגש להנהלה להוציא הקלטה שלחו אותו למשטרת ישראל, סביר להניח שהוא נתפס במצלמות ביציאה מהחניון אבל אלוהים יודע איך ולמי זה יעזור לראות אותו עוזב את החניון

מבאס לשמוע :/ רוב הסיכויים שלא ימצאו והיא כבר מפורקת..

יש ביטוח משהו?

בכל זאת כדאי לנסות.. לשאלה שלך - מבוטח, אבל לא במקיף :?

חניון הרכבת הצמוד לתחנה כ"כ קטן יחסית לכמות הנוסעים שצריכים חניה, שהרוב המכריע של הרכבים מוצאים חניה בסביבה. לך תפרוש שם מצלמות..

אמת.. הרכב אכן לא חנה בחניון אלא במגרש עפר צמוד לחניון

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

ישנו חניון חדש, מהצד השני של תחנת הרכבת (אזור התעשייה הישן), החניון ענק ומכיל מאות רכבים הוא מסודר ובנוי ולא חניון צדדי מכורכר.

כשאמרתי שכל יום בערב שאני חוזר ורואה חניות שמלאות בשברי זכוכיות של חלונות, התכוונתי לחניון הזה.

פורסם
לך תסרוק כמה בלוקים ליד שלא הסליקו את הרכב קרוב למקום הגניבה.

זה נכון. מאחר שבדרך כלל יש בגולף איתורן, זה מה שהם עושים. שמים להתקרר ואם לא הגיעו מאיתורן, ממשיכים.

היה איתורן?

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...