Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מעוניין להזמין פנסים לרכב, ורציתי לדעת מהוא הסכום המקסימלי שהמכס מאפשר להזמין דברים בלי לשלם עמלות מס?

ידוע לי שמוצרים הקשורים לרכב יקלו תשלום נוסף, אבל בכל זאת הם מרשים להזמין מוצרים עד סכום מסויים שאם חורגים מימנו משלמים מיסים נוספים, אני רוצה לדעת מהוא הסכום הזה, תודה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4182634

איך הגעתם ל75 דולר?

קראת פעם משהו מדויק ב- YNET?

יצא לך פעם להנות ממשהו שיאיר לפיד הבטיח?

זה הולך ככה - עד $75 כולל הכל זה פטור מהכל. אחר כך, גם אם יש פטור ממכס צריך לשלם מע"מ. ואז נכנס לתמונה הדואר, שבאופן שרירותי וחובבני מחליט מדי פעם לעצור חבילות, ומחליט מדי פעם לגבות דמי טיפול. אז לפעמים חבילות יקרות עוברות להן בשקט, ולפעמים חבילות אחרות נעצרות ומתעכבות. זה קורה לרוב רק לחבילות גדולות ו/או כבדות, כי בדואר אין להם כוח להתעסק עם כל החבילות.

אז טלפון במאות דולרים, שאין לו אישור משרד התקשורת אפילו, עובר לו בשקט כי הוא קטן וקל. ואילו מתקן מתכת כבד שהזמנתי ועלה $78 רק בגלל המשלוח היקר, עלה לי עוד איזה 40 שקלים ועיכוב של שבוע כי נאלצתי לשלם מע"מ. החלק ההזוי - במקום חבילה קיבלתי פתק בכתב יד מהדואר, בלי שום מספר מעקב או הסבר ממי החבילה ולמה אני צריך לשלם. באתי, שילמתי ולקחתי את החבילה שסתם חיכתה בצד.

פורסם

תגידו אם אני עושה קומבינה, מזמין משהו שעולה 240 דולר ואומר למוכר לרשום על המוצר שהוא עולה 74 דולר כולל משלוח, המוצר יכול להגיע אלי בלי שום תשלום נוסף כלשהו?

האם הפנסים האלה עומדים בטקן?

במידה ואני יזמין אותם במחיר רגיל כמו שהם עולים כמה מכס אני אמור לשלם עליהם בערך?

http://www.ebay.com/itm/06-07-08-09-10-11-HONDA-8th-CIVIC-FD-Smoke-LED-Tail-Rear-Lamp-Hybrid-FD1-FD2-/190628206356?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c62539714&vxp=mtr

פורסם

אתה מודע לכך שהם לא חייבים להאמין לתצהיר שעל החבילה,יכולים לפתוח כל קרטון שבא להם ואם הם עולים עליך - אתה משלם אחושקשוקה?

תעשה חשבון אם שווה לך כל התשלומים הנוספים..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רוצה מוצר מפונפן? שלם סכם מפונפן.

רוצה לנסות לחסוך ע"י דיווח כוזב (ז"א שקרים ומרמה) - אתה יכול לנסות.

אף אחד לא יכול לדעת ב-100% האם זה יעבור או לא.

וגם מה תהיה תסבוכת אפשרית במידה ויעלו עליך יחליטו להקשות עליך.

קח בחשבון שהמון מוכרים לא מוכנים לרשום סכום נמוך אלא רק סכום אמיתי....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
רוצה מוצר מפונפן? שלם סכם מפונפן.

רוצה לנסות לחסוך ע"י דיווח כוזב (ז"א שקרים ומרמה) - אתה יכול לנסות.

אף אחד לא יכול לדעת ב-100% האם זה יעבור או לא.

וגם מה תהיה תסבוכת אפשרית במידה ויעלו עליך יחליטו להקשות עליך.

קח בחשבון שהמון מוכרים לא מוכנים לרשום סכום נמוך אלא רק סכום אמיתי....

פעם הזמנתי מכונת פוליש לרכב, וגם שהיה רשום על המכונה מחיר הם ביקשו מימני להציג קבלת קניה של המוצר. קניתי אותה במחיר שהוצג באיביי, סביבות ה 500 שקל, אבל הגנבים האלה לקחו לי מכס עוד 300 שקל. כבר היה יותר זול לקנות בארץ. זה עוד מוצר חשמלי, מעניין כמה יקחו לי על מוצר של רכב... למה המדינה הזאת כל כך ניצית, תגידו לי?

פורסם

טיפ, אם אתה רוצה פנסים לסיויק שיכנסו לארץ חפש את צירוף האותיות JDM לפני כל מוצר שכזה.

זה הפנסים עם התקינה היפנית שמתאימים גם לסיויק היפנית (הצורה שנמכרת אצלנו) כי קיימת עוד אחת אמריקאית עם תקינה אמריקאית שזה כבר לא יכנס לארץ.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
טיפ, אם אתה רוצה פנסים לסיויק שיכנסו לארץ חפש את צירוף האותיות JDM לפני כל מוצר שכזה.

זה הפנסים עם התקינה היפנית שמתאימים גם לסיויק היפנית (הצורה שנמכרת אצלנו) כי קיימת עוד אחת אמריקאית עם תקינה אמריקאית שזה כבר לא יכנס לארץ.

ובקישור הזה מצויין שזה עם תקן מתאים? אני לא יודע ממש איך לבדוק את זה גם בגלל שאני לא מבין אנגלית

http://www.ebay.com/itm/06-07-08-09-10-11-HONDA-8th-CIVIC-FD-Smoke-LED-Tail-Rear-Lamp-Hybrid-FD1-FD2-/190628206356?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c62539714&vxp=mtr

פורסם

מישהו יכול לתרגם לי את הדבר הבא? שלחתי למוכר הודעה אם אפשר לרשום עם המוצר שהוא עולה 74 דולר והוא החזיר לי תשובה (לא הבנתי כלום מהתרגום של גוגל)

Dear ---

we can do whatever you need, and you will be resiponsible for all the issues.

such like customs, inssurance ..etc.

if the pacakage missing or damage, we can only pay you back the amount you want to state on the invoice.

because that's the amount inssurance will pay us back.

thank you

לפי התרגום הבנתי פחות או יותר שהוא מסכים לעשות את זה, אבל האחריות תיהיה על חשבוני בכל מה שקשור לביטוח, ובמידה ומשהו לא ילך כמו שצריך, הם יהיה יכולים להחזיר לי רק את הסכום המוצהר בחשבונית? הסכום השיקרי שאני אמרתי להם לכתוב?

זה מה שהוא אומר?

פורסם

כן זה מה שהוא כתב.

אתה לא חושב שהאנשים במכס טיפשים נכון? לכתוב 74 דולר כשהמגבלה היא 75 דולר זה כמו לשים שלט ניאון על החבילה שכתוב עליו "יש בפנים משהו שעולה הרבה יותר מ-75 דולר!!!" (סימני הקריאה במקור).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם אני רוכש כמה מוצרים לרכב (פסי קישוט) מאיביי, במספר פעמים ובכל פעם פחות מ- 75 דולר, האם במכס יחברו את כל סכומי הרכישות? (אני מניח שיש להם מעקב על רכישות שמבצע כל אדם).

במידה והמכס יבצעו את חיבור הרכישות הנ״ל, מה תקופת הזמן שצריכה להיות בין הרכישות על מנת שלא יבצעו החיבור הנ״ל של הרכישות? 

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...