Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מחברים שום דבר, אבל

אם יגיעו לאותו מוכס 2 חבילות זהות על שמך באותו רגע - והוא משקיען יכול להיות שהוא יאחד את הסכומים

בד"כ שבוע רווח בין המשלוחים זה מספיק

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן זה מה שהוא כתב.

אתה לא חושב שהאנשים במכס טיפשים נכון? לכתוב 74 דולר כשהמגבלה היא 75 דולר זה כמו לשים שלט ניאון על החבילה שכתוב עליו "יש בפנים משהו שעולה הרבה יותר מ-75 דולר!!!" (סימני הקריאה במקור).

לך תדע הם מקבלים מאות חבילות ביום, אולי איזה עובד שם יקבל את החבילה הזאת יראה רשום מחיר פחות מהסכום שעוצר במכס ויעביר את זה רגיל?

אבל מה שיותר מפחיד אותי זה שאם יעלו עלי ידפקו לי מחיר הרבה יותר גבוה, וגם ההוא רשם לי שאין ביטוח על המחיר המלא במידה והוא רושם 74 דולר.

עשיתי ויזה נטען בסכום של 1000 שקל אני חושב עכשיו להזמין את זה רגיל וזהו, אבל מישהו יכול להעריך לי מה תיהיה העלות של המכס והמיסים? מה תיהיה העלות הכוללת?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

גם בין אלפי ומאות אלפי חבילות ביום, לרשום דולר אחד פחות מהסף זה במילים אחרות להצהיר שיש שם משהו הרבה יותר יקר.

יכול להיות שפשוט לא יהיה אכפת להם, אבל אם כן, אז זה לשים מטרה זוהרת על החבילה שלך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני בטוח ש 99 אחוז הם עולים על זה, כי זה גם דבר גדול זה לא יכול לעבור סתם ככה ולחכות לי בדואר המקומי, הם יפתחו את החבילה, יראו מה יש שם, והתקשרו אלי, ויבקשו מימני את הדברים הבאים, קבלת תשלום על המוצר עצמו, הסבר מפורט על המוצר, כמו פנסים אחורים לרכב הונדה ממודל 07 וכו, בקיצור הסיכוי לעבוד עליהם שואף ל 0 אני מבין.

יש לי עוד רעיון, להגיד למוכר שישלח לי כל פנס לחוד, ככה שמחיר לפנס אחד יעלה 60 דולר נגיד, ומחיר הפנס הנוסף גם 60 והוא ישלח אותם בתקופה של כמה ימים אחרי, השאלה אם הוא יסכים לעשות את זה, ואם זה יצליח, שאני לא ישאר בסוף עם פנס אחד חח

עוד שאלה, האם הוא יכול לשלוח את זה בצורת משלוח כאדם פרטי ולא כמוכר? אני מתכוון כאילו שעכשיו דוד שלי נמצא בחול והוא שולח לי חבילה נגיד במקרה הזה פנס אחד, זה אפשרי שהמוכר הזה ישלח את זה כאדם פרטי ואז בעצם אני לא הצתרך לתת שום חשבונית או משהו כזה?

פורסם
לרשום דולר אחד פחות מהסף זה במילים אחרות להצהיר שיש שם משהו הרבה יותר יקר.

הכי טוב לרשום 74.99. :lol:

פורסם

אם לרשום 74$ זה להשתין לבריכה, 74.99$ זה להשתין מהמקפצה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לגבי הסכום של 75$, שים לב שזה כולל את עלות המשלוח. מעבר לזה כל חבילה בחברת בשילוח (פדקס וכו') תיבדק בכל מקרה. לחבילות בדואר רגיל יש סיכוי לעבור ללא בדיקה, במיוחד אם הן לא גדולות/כבדות במיוחד אבל שים לב שאם תיפול במכס הטירטור רק יתחיל כי לחלקי רכב יש צורך באישור משרד התחבורה אז תצטרך להשיג מהם אישור ל"יבוא" שאתה כביכול מבצע, איתו ועם הקבלות ללכת למכס, וזה עוד לפני כל מיני דמי טיפול וקנסות שרירותיים.

דוגמא טריה מהיום - הזמנתי מגבים לרכב (בסכום קטן מ-75$), משום מה עוכבו במכס (זולים ועפ"י התקנות לא דורשים אישור יבוא) עם מכתב לא ברור, רק הכאב ראש הבירוקרטי לא שווים את הכמה עשרות שקלים שהייתי אמור לחסוך.

פורסם

היום עשיתי ויזה נטען בסך של 1000 שקל אני חושב להזמין אותם רגיל וזהו, אבל לא יודע מה תיהיה העלות הכוללת בסוף, במדינה הזאת אי אפשר לדעת אני יכול לשלם עליהם כפול בכייף.

מה לעשות אני כבר לא יודע, אני רוצה את הפנסים האלה אבל לא בא לי לשלם כפול :?

פורסם
תבדוק כמה עולה בארץ, תבדוק כמה עולה באיביי, ותראה אם שווה.

לא מאמין שבארץ יש את הסוג הזה, תראה באיביי הוא עולה 900 שקל שזה זול אבל בגלל שזה חורג מהסכום שמשלמים מכס, ועוד מוצר של רכב שזה עוד איזה 40-50 אחוז, אני מאמין שיצא לי לשלם יותר מכפול.

אתמול עשיתי חלונות שחורים לרכב במקום שמוכרים גם פנסים לרכב שאלתי על פנסים קידמים משהוא יפה עם לדים מקדימה אמר לי 1600 שקל אבל לא היה במלאי, הראה לי משהוא דומה של דגם אחר שכן היה במלאי ואמר שהוא מחר יכול להביא לי אותו.

יש לי כל הרבה רעיונות להשקיע על האוטו ואין לי כזה סכום כסף בצד שאני יכול להרשות לעצמי, ועוד כרגע אני לא עובד, אז כואב לי על כל שקל שאני מוציא.

פורסם
אתמול עשיתי חלונות שחורים לרכב במקום שמוכרים גם פנסים לרכב שאלתי על פנסים קידמים משהוא יפה עם לדים מקדימה

Don't, Just Don't.

זה לא נראה יפה, זה נראה מצועצע ועצוב על כל רכב, ואם היה אפשר להעיף את הלדים מהולוסטר הייתי עושה את זה, על אחת כמה וכמה ברכב שלא הגיע ככה במקור.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עזוב את עניין הנראות, לדים מסנוורים (מאוד), פנסים זה חלק בטיחותי שאם הוא לא מתאים במדויק לתקנים הנדרשים בארץ אתה תשאר עם 900 שקל פחות והפנסים יעלו אבק וחלודה במרתפי המכס.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שמע זה עניין של מזל, אישית הפעם היחידה שהזמנתי מוצר שעלה מעל 75$ ועבר מכס בלי תשלום נוסף היה לפני כחצי שנה שהזמנתי מגפי טימברלנד בעלות כוללת של 470 שקלים שבחישוב גס תעשה כמה זה בדולרים, המוכר הצהיר על החבילה 68$ וכעבור 8 ימים של משלוח אוירי קיבלתי אותם לסניף דואר הקרוב אליי, אותם מגפיים עולים בטימברלנד בקניון נכון להיום ונכון לאז אותו מחיר עגול של 950 שקלים. :twisted:

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...