Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזוב את עניין הנראות, לדים מסנוורים (מאוד), פנסים זה חלק בטיחותי שאם הוא לא מתאים במדויק לתקנים הנדרשים בארץ אתה תשאר עם 900 שקל פחות והפנסים יעלו אבק וחלודה במרתפי המכס.

מדובר על פנסים אחוריים, לדים ממש לא מסנוורים, אני חושב שאני יזמין אותם רגיל וזהו, כבר הכנתי ויזה נטען בסך 1000 ש''ח, אני הולך לקבל מכה קשה אבל אין מה לעשות, עדיף לשלם ולקבל אותם מאשר לנסות לקבמן בפחות כסף ובסוף גם את זה אני לא יקבל.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדים זה פנסים מאוד מסנוורים, באמת שאני חייב לצלם פעם איך זה נראה לרכב שבא ממול עם הלדים האלה.

זה יותר מסנוור מפנסי דרך ("אורות גבוהים") לא מכוונים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לדים זה פנסים מאוד מסנוורים, באמת שאני חייב לצלם פעם איך זה נראה לרכב שבא ממול עם הלדים האלה.

זה יותר מסנוור מפנסי דרך ("אורות גבוהים") לא מכוונים.

פעם אמרתי לשכן שנסע אחרי עד הבית עם אורות גבוהים במשך 5 דקות שזה מסנוור....התשובה היתה כזאת "זה לא מסנוור זה נראה לך אצלי בטח היה באמפר או משהו יללה עזוב"...מאד דומה לפותח השירשור

פורסם

כשלא רוצים להבין אז לא מבינים, זה מאוד פשוט.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מבלי להכנס לדיון האם לדים מסנוור או לא (אגב, מסנוור, אחו שקשוקה מסנוור..)

העלויות ברורות מאוד.

ישנו פטור ממכס עד סכום של 325$.

המיסים על חלקי חילוף לרכב הם:

1. מכ"ס - 8.3% (פתור עד 325$)

2. מס קניה - 22.3% (לא פתור)

3. מע"מ - 18%

על פי מיטב הבנתי המיסים הם על ערב המוצר + משלוח לישראל.

כלומר במקרה שלך (מחיר המוצר+משלוח = 241$) המחיר הסופי יהיה +/- 350$ (אם אין עמלות נוספות).

אך יותר חשוב, האם אתה בטוח שהמוצר הוא בעל תקינה מתאימה?

אני אישית לא מצאתי שום דבר על התקנים בהם הפנסים המדוברים עומדים.

במקרה שהפנסים מגיעים לארץ ואין עליהם את הסימון של התקן המתאים (אם בכלל) אז הם ישמשו כמשקולת נייר במחסני המכס.

אם יש תקן, אז במקרה הטוב אתה תשלם את המיסים ותקבל את החבילה.

במקרה הפחות טוב אתה תתבקש להמציא אישור משרד התחבורה (סיוט לא קטן שלוקח זמן, עצבים וכסף).

נו, אז מה החלטת?

פורסם
מבלי להכנס לדיון האם לדים מסנוור או לא (אגב, מסנוור, אחו שקשוקה מסנוור..)

העלויות ברורות מאוד.

ישנו פטור ממכס עד סכום של 325$.

המיסים על חלקי חילוף לרכב הם:

1. מכ"ס - 8.3% (פתור עד 325$)

2. מס קניה - 22.3% (לא פתור)

3. מע"מ - 18%

על פי מיטב הבנתי המיסים הם על ערב המוצר + משלוח לישראל.

כלומר במקרה שלך (מחיר המוצר+משלוח = 241$) המחיר הסופי יהיה +/- 350$ (אם אין עמלות נוספות).

אך יותר חשוב, האם אתה בטוח שהמוצר הוא בעל תקינה מתאימה?

אני אישית לא מצאתי שום דבר על התקנים בהם הפנסים המדוברים עומדים.

במקרה שהפנסים מגיעים לארץ ואין עליהם את הסימון של התקן המתאים (אם בכלל) אז הם ישמשו כמשקולת נייר במחסני המכס.

אם יש תקן, אז במקרה הטוב אתה תשלם את המיסים ותקבל את החבילה.

במקרה הפחות טוב אתה תתבקש להמציא אישור משרד התחבורה (סיוט לא קטן שלוקח זמן, עצבים וכסף).

נו, אז מה החלטת?

החלטתי לברר אם יש תקן ליפני שאני מזמין, טוב שאמרתה לי כי אני יודע שאי אפשר נגד המדינה הזאת ולא בא לי לזרוק כסף.

אתה יכול להגיד לי איזה תקן בידיוק צריך שיהיה על הפנסים, קצת הסבר מזה התקן הזה איך אני אמור לזהות אותו או לשאול את המוכר אם יש תקן כזה, מה אני אמור לשאול אותו לגבי התקן?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

תקן אירופי, אמור להיות על הפנס הסימן E.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...