Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ברז בסיגנון עתיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי משימה מאישתי, למצוא ברז בסגנון עתיק.

הברז/ סוללה חייב להראות כמו בתמונה שצירפתי או דומה, המרחק בין המחברים (של המים החמים והקרים) צריך להיות 13 ס"מ.

הברז הולך לשמש כיור (מותקן על הקיר), תקציב עד 2500 ש"ח.

לבנתיים כל מה שמצאתי היה רק בארצות הברית, ולצערי ההברגות לא יתאימו :S

למישהו יש רעיון או יודע היכן ניתן לקנות בארץ? (בשוויץ וגרמניה לא מצאתי)

הברז צריך להיות איכותי (האישה רוצה), ראיתי כמה באליקספרס היא רצתה להרוג אותי :lol: :lol:

tub_filler_faucet_for_wall_mount_in_old_world_bronze_1.jpg

פורסם

יש לdornbracht סדרי עם ידיות מאוד דומות, אבל המחירים לדעתי לא בתקציבך.

http://www.dornbracht.com/en-US/Products.aspx?Area=Bath+%26+Spa&Application=Bathtubs&Series=Madison+Flair

אם אני לא טועה לחזי בנק בדיזיין סנטר יש חדר רק לסגנון הזה, ואולי יש להם מוצרים תחליפיים, בנוסף לדורן בראכט.

המרחק בין ״המחברים״ שציינת שהוא 13 סמ - יש לבדוק מציר צינור לציר צינור. לא בינהם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה על התגובה, את החברה אני מכיר, ויש לנו חנות בשוויץ אשר עובדים איתם, והם אמרו לי בפרוש שאת הסיגנון שאישתי רוצה

כבר לא מייצרים, כי פשוט אין ביקוש :|:|

הראו לי משהו דומה, והעלות היא 1200 פרנק, שזה יוצא כ5 אלף ש"ח (קצת משוגע להוציא רבע משכורת רק על הברז).

לגבי המרחק, פירקתי את הברז הישן, ומדדתי מאמצע הצינור עד האמצע של הצינור השני ויצא לי 13 ס"מ.

האם ידוע לך לגבי האיכות של הברזים הנ"ל? יצא לי להיות במרץ או אפריל בארץ, נראה אם יש להם משהו מעניין.

פורסם

כשאמרת שמצאת ברז מארה"ב, ושההברגות לא מתאימות- באילו הברגות מדובר? ומה מרחקן?

אני לא מבין כ"כ בדברים האלה, אבל פשוט עלה לי רעיון לארגן מתאם שימיר את מפתח ההברגות, או לחלופין- אם זה אפשרי מבחינתך- לפתוח את הקיר קצת- ולארגן הברגה מתאימה בהתאם לדרישות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

למה לא מ lightinthebox?

בחזי בנק אגב עוד לא ראיתי ברז שיורד מתחת לתג מחיר של 10K, פשוט משוגע מה שהולך שם (מתלה למגבות באורך 2 ס״מ עולה 1,200 ש״ח, דוגמא אמיתית)

פורסם

בחזי בנק אגב עוד לא ראיתי ברז שיורד מתחת לתג מחיר של 10K, פשוט משוגע מה שהולך שם (מתלה למגבות באורך 2 ס״מ עולה 1,200 ש״ח, דוגמא אמיתית)

בחזי בנק (ושות') אתה באמת צריך לשדוד בנק בשביל לקנות. אצל חזי בנק הם טרחו לרמוז לך על זה כבר בשם של העסק :D

קרמיקה\אביזרים לעשירים שמוכנים לשלם הון על אולם תצוגה יפה ועוד עשרות עובדים מסביב. לפעמים שווה להתאמץ קצת יותר ולחסוך (אבל אין מה לעשות, הלקוחות הישראלים מאוד אוהבים שמפנקים אותם - וסטטוס המחירים כבר הגיע לרמה כזו ש"אצל כולם זה ככה").

לא להתבייש להתווכח על המחירים, יש המון הנחות. מה שרשום על המדבקה הוא מחיר לפני מיקוח.

המלצה שלי לפריק של רנו: תקנה ב EBAY. תגיד לאישה שתפסיק לבלבל את המוח ושתבחר מה שנראה לה. שתספר לחברות שלה סיפורים שהיא קנתה במקום הכי יקר, 1000 פרנק, משהו טיל.

כל ברזי הוינטג' שיש בארץ הם ברובם מסין והם נמכרים במחירים מופקעים. יש seller-ים טובים ב EBAY (אני יכול להמליץ על אחד עם שירות בן זונה !).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

לגבי 1000 יורו או פרנק, אני בחיים לא יוציא כזה סכום, גם ככה זה הולך לחדר שירותים בקומה העליונה, אף אחד חוץ ממני לא הולך לראות את זה :lol::lol:

הבעיה היא הצנרת, כל מה שמצאתי מרווח הוא 150 פלוס מינוס 5, ואצלי זה 130.

לפתוח את הקיר, אני מפחד, גם ככה הבית מ1929, לך תדע מה אני עוד עלול לגלות שם :lol::lol:

איציק אשמח להמצלות :)

להתחיל להחליף הברזות זה סיפור, אולי יש מתאמים אבל זה גם סיפור, בעיקרון ההברזות בארה"ב שונות מאשר בארץ (אינצ'ים ומ"מ).

בעיקרון אנחנו מחליפים כיור, ברז, וריצפה (צירפתי תמונות), הכל הוזמן וחסר רק הברז :-D

atlantik blau.jpg

large_umywalka_nadblatowa_7.jpg

• תוכן חדש...