Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מרווה,

לא תמיד מכון בדיקה זו הדרך הכי טובה לבדוק רכב שקונים.

תני יותר פרטים - איזה רכב, איזו יד, כמה זמן מחזיקים אותו הבעלים הנוכחיים...

אם זה רכב שטופל ברשת היבואן, עדיף לפנות למוסך רשת ולהתייעץ לגביו, יועץ השרות ייכנס להיסטוריה שלו ויוכל לתת לך מידע חשוב שיעזור לך להחליט אם שווה להשקיע בבדיקה.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

היי דב,

יש כרגע שני רכבים על הפרק:

1. הונדה ג'אז 2008 יד ראשונה, עשה 75,000 ק"מ וטופל בהונדה. הרכב שמור היטב והבעלים נראה אדם אמין מאד.

2. הונדה ג'אז 2007 יד שנייה, טרם ראינו אותו אבל הוא עשה עד כה 45,000 ק"מ. לא ידוע היכן טופל, כנראה לא בהונדה.

בכל מקרה לגבי הרכב הראשון אבדוק את הנושא מול המוסך של הונדה.

שאלה נוספת- מה כדאי להוסיף לזיכרון הדברים במצב הבא: בעל הרכב מעוניין למכור את הרכב רק בעוד שבועיים כשיקבל את הרכב שהזמין מהחברה. אני רוצה להבטיח לעצמי את הרכב אך לא יכולה לקחת אותו כרגע לבדיקה. אשמח לשמוע מה דעתך.

תודה, מרווה.

פורסם

למקרה השני - מסכמים על סכום מסויים (כ 10% מהמחיר שסיכמתם) אותו את משלמת כמקדמה לאבטחת העסקה, ורושמים את הדבר בזיכרון הדברים.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

צמוד ללייף אנד פיטנס יש מכון בדיקה (רח' לוחמי הגטאות) ,אישית לא יכול להמליץ אני רק יודע שהוא קיים,

מנסיון אישי - ביצעתי בדיקה ב"טסט בעכו" ביציאה מעכו לכיוון הקריות ,ביצעו בדיקה מפורטת וניתנו לי כל ממצאי הבדיקה מודפסים ו כמובן שהבוחן ישב איתי והסביר הכל.

• תוכן חדש...