Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2.6 מליון רכבים נקראים למוסכים.

מתוכם 800,000 בעלי טיגואן מהשנים 08-11, עקב בעיה חשמלית שיכולה להוביל לכשל בנורות.

לגבי החלפת השמנים בגיר dsg שבעה הילוכים:

Within the framework of further quality monitoring in China and Southeast Asia, it has been" discovered that, with vehicles with a 7-speed dual-clutch gearbox (DQ200), electric malfunctions could occur in the gearbox power supply if synthetic gearbox oil is used. This applies in particular if the vehicle is subject to a hot and humid climate, coupled with a high proportion of stop & go driving."

צוטט מאתר פולקס.

https://www.volkswagen-media-services.com/en/detailpage/-/detail/Volkswagen-recalls-Tiguan-for-fuse-exchange/view/685711/7a5bbec13158edd433c6630f5ac445da?p_p_auth=9jfl4zCh

http://news.sky.com/story/1168639/vw-recalls-2-6m-cars-worldwide-over-faults

מעניין תוך כמה זמן נקרא (שוב) למוסכי היבואן.

"יאללה בירי".

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אולי סוף סוף נפתרה התעלומה?

זהו?!

אחרי שהחליפו כל חלק אפשרי, שמן מינרלי יימנע התחממות מזיקה?

מישהו שמבין במכונאות יכול לשפוך על זה אור?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האקלים בדרום מזרח אסיה וסין שונה משמעותית מהמצב כאן. לא רלוונטי.

אני ממש מנסה לחשוב על הסיבה למה מעבר משמן סינטטי למינרלי כביכול יפתור את הבעייה, לא עולה לי שום נימוק אפשרי או הגיוני לראש :roll:

זה אגב המשך הציטוט:

Studies have established that using of mineral oil will rectify this problem. To continue to ensure customer satisfaction amongst DSG, Volkswagen has decided to launch global voluntary campaign and to request all customers with a 7-speed dual-clutch gearbox (DQ200) filled with synthetic oil to visit a workshop for an oil exchange. The vehicle owners will be informed by Volkswagen accordingly.

לטעמי זו תעודת עניות ליצרן שבנה תיבת הילוכים חדשנית, יעילה ומהפכנית אבל דילג על שלב האמינות ובקרת האיכות. לחזור לשמן מינרלי?! וואט דה פאק??? :shock:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לחזור לשמן מינרלי?! וואט דה פאק???

יש פה הרחבה למשמעות המושג reverse engineering. השלב הבא יהיה חזרה לתיבות פלאנטריות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ומנואלה. הרבה יותר אמין מסטרטר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שימו לב שיש אתר שמתחזה כנראה לאתר של Volkswagen אני כבר לא יודע איזה אתר הוא האמיתי.

גוגל בשלב מסויים הציגה הודעת אזהרה כאשר נכנסתי לאחד האתרים הרשומים מטה.

http://www.volkswagen-media-services.com

http://www.volkswagen-mediaservices.com

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי תחושה לא טובה בעניין הזה. אני לא באמת עם הכשרה מתאימה לציין איזה תכונה נעלה חסרה בשמן סינתטי שיש במינראלי.

התיבה הזו תוכננה בעולם שבו הסינתטים כבר שלטו. כך שקשה להאמין שהתכנון סבל מאי התאמה למציאות חדשה בה הופיע שמן חדש (סינתטי) ששימוש בו גורם לתפקוד שלא לפי התכנון.

מאוד מוזר העניין.

נשמע כמו פתרון טלאי.

אבל אני מאוד אשמח ללמוד ולא פחות לדעת שנמצא פתרון אמיתי. כי התיבה הזו, כשהיא תקינה, נפלאה.

פורסם

מרק, שני הלינקים שנתת מובילים לאותו אתר ונראה שכרגע הוא קרס, מתקבל ERROR. בכל מקרה העניין מופיע גם באתר (האמיתי) של SKY NEWS, כך שקשה לי להאמין שמדובר בפיקציה.

איתמר

פורסם

אני רק משער, אולם לדעתי כנראה מפני שהמוח (מכאטרוניק).

טבול בשמן הממסרה, אז ייתכן ובתנאים שהיצרן פרסם (חום, לחות, זיהום).

השמן הסינטטי, משנה את תכונותיו ו/או התנגדותו למעבר זרם חשמלי.

מה שגורם, בסופו של דבר לתקלות במכאטרוניק.

פורסם
מרק, שני הלינקים שנתת מובילים לאותו אתר ונראה שכרגע הוא קרס, מתקבל ERROR. בכל מקרה העניין מופיע גם באתר (האמיתי) של SKY NEWS, כך שקשה לי להאמין שמדובר בפיקציה.

איתמר

גוגל בשלב מסויים הציגה הודעת אזהרה כאשר נכנסתי לאחד האתרים הרשומים בהודעה הקודמת.

לא יודע מה להגיד לך.

איזה כייף לי :)

פורסם

האתר תקין ונראה בסדר (בייחוד בזה שהכותרת מדברת על החלפת פיוז, ובפנים מוזכרות תקלות בגיר...).

https://www.volkswagen-media-services.com/en/detailpage/-/detail/Volkswagen-recalls-Tiguan-for-fuse-exchange/view/685711/7a5bbec13158edd433c6630f5ac445da?p_p_auth=SU6H0nyE

אני לא מבין איך החלפת שמן מונעת בעיות חשמל בגיר... אבל מכיוון שהדבר היחיד שאני יודע לתחזק זה אופניים, אז נחכה למישהו שמבין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לטעמי זו תעודת עניות ליצרן שבנה תיבת הילוכים חדשנית, יעילה ומהפכנית אבל דילג על שלב האמינות ובקרת האיכות. לחזור לשמן מינרלי?! וואט דה פאק??? :shock:

איתמר

יכול להיות שהם כל כך התלהבו מהמוצר שיש להם ביד, שהם ויתרו על כמה שלבים בכדי לשחרר אותו לשוק כמה שיותר מהר. אני מקווה שזה לא המקרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יכול להיות שהם כל כך התלהבו מהמוצר שיש להם ביד, שהם ויתרו על כמה שלבים בכדי לשחרר אותו לשוק כמה שיותר מהר. אני מקווה שזה לא המקרה.

דווקא נקווה שכן. כי אם זו התוצאה אחרי בדיקות קפדניות, זה קצת מפחיד, לא?

• תוכן חדש...