Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יקח רכב כזה לבדיקת לחצים אמיתית (ועוד בליווי נוכחות CO בנוזל הקירור), הרבה יותר פשוט והגיוני לדלג הלאה לרכב הבא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתך זו ברברת!

עוד 5 שנים כשהוא ירצה למכור ואנשים יתרקו לו את הטלפון בפנים כשישמעו תאונות והצעות רציניות הוא יקבל רק מסוחרים שיציעו לו חצי מהמחירון, אני אקרא את השרשור שלו "אף אחד לא קונה את הג'ולייטה שלי" ואהיה מבסוט שבעזרת העצות שלי, הוא לפחות חסך הרבה כסף בקניה.

על מה בהודעות שלך בשרשור הזה אתה תהיה מבסוט?

שדחפת אותו לקנות רכב עם רג'קטים במחיר מחירון?

שאלה לאלפיסטים,

איך המנוע הזה?

למה רכב עם 30K ק"מ צריך להראות סימני בריחת לחץ לנוזל הקירור וכאלה הפרשים בקומפרסיה?

מוזר, המנוע נחשב לאמין מאוד.

לגבי היתר, נראה לי שאתם שופטים את הבדיקה קצת לחומרה.

פורסם

הסברתי ואסביר שוב, אני לא "שופט את הבדיקה לחומרה", ההפך המוחלט, ציינתי בפרוש שאין שום השפעה של ה"פגיעה" הזו על איכות הרכב והנסיעה.

מה שכן, בשעת מכירת הרכב, הקונה יתקל בקשיים במכירה ובנסיונות להוריד לו הרבה כסף מהמחירון ולכן צריך לעשות חושבים, או שהולכים על "קונה בזול-מוכר בזול" ולכן צריך להוריד ממחיר הקניה, או שידפדף הלאה לרכב הבא.

בקשר לממצאי הקומפרסיה- CO בנוזל הקרור במנוע כ"כ חדש, אכן מוזר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כבר כתבתי שלי אישית לא היתה שום בעיה לרכוש רכב עם ממצאים כאלו.

רק צריך לקחת בחשבון את עניין הסחירות וזו העצה שלי לפותח השרשור.

מי שיקנה את הרכבים האלו בעתיד אלו אנשים שנכנסים לפרטים הקטנים וסעיף כזה לא ממש מסייע במכירה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מצד רביעי, אם פותש מעוניין ברכב מסוג כזה, ובגדול הרכב מוצא חן בעיניו, שווה להשקיע בבדיקה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מעריך מאוד את כל התגובות פה, מודה לכולם.

בהתחלה הייתי בטוח שזה כסת"ח מסויים העניין של הקומפרסיה, אבל אני מבין שזה יותר רציני ממה שציפיתי.

לגבי החלפת הפגוש, זה משהו מינורי ביותר מבחינתי. המוכר שלח לי את התמונות של הנזק וזה באמת שטויות, הייתי מפרסם פה את התמונות אבל מכיוון שלא אני צילמתי אותן אני נמנע מזה.

הסיבה שקצת ננעלתי על הרכב הנ"ל היא מכיוון שהבעלים חבר טוב של גיסי וזה תמיד יותר נוח מלקנות מאדם זר לחלוטין.

בכל זאת הנטיה שלי לוותר על הרכב, אני אקח לעצמי עוד כמה ימים לשקול את העניין ובמידת הצורך אקח אותו לבדיקה נוספת במוסך מומחה.

אני כל פעם נדהם מחדש כמה ששוק היד2 בארץ במצב מזעזע, חוץ מ 2 הג'ולייטות המדוברות, בחודשיים האחרונים לא הייתה אף אחת שאפילו ראוי ללכת לראות אותה (ואני לא ממוקד רק על תיתלן, גם 170 אוט' או ידנית באה בחשבון).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אתה בכוון הנכון, קח אותה למוסך מתמחה. איציק ברחובות, מיכאל בתל אביב, אוטואיטליה בפתח תקווה, תלתן בפתח תקווה הם הידועים והמומלצים.

אוטואיטליה נותן בדיקה כזו כשירות ללא עלות (אולי גם האחרים, שווה בדיקה).

הקטע עם הקומפרסיה ממש מוזר.

פורסם

דיברתי כרגע עם הבעלים, הוא רוצה לבדוק את העניין במוסך מורשה של סמל"ת ברשל"צ.

נראה מה הם יגידו ולפי זה נחליט.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
מוזר, המנוע נחשב לאמין מאוד.

המנוע נחשב אמין, המזגן נחשב אמין, החשמל נחשב אמין, הגג נחשב אמין... בכלל, אלפא נחשב רכב אמין ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קצת סתומה ההודעה הזו שמעלי, החמוד הקורץ בקצה גם הוא לא תורם לבהירות הענין, גם לא זהות הכותב שכנראה מנסה להסביר לנו שאלפא זה אוטו מאוד בעייתי, בניגוד נניח לפולקסוואגן או משהו כזה. שהרי לא ממש קראנו על מנועים שעושים בעיות באלפא או גירים עם קלאצ'ים רועדים או מכטרוניקים שובקים, אבל כל הבהרה שתגרום להרגעת הבעת התמהון, תתקבל בברכה.

פורסם

זה ביני לבין עמי, אתה לא חייב להתערב...

ואם אתה מתעקש לקבל תשובה (ואנו הרי יודעים שאתה מהמתעקשים ;-) ) - הרי ידוע שלרכבי VAG שעושים שימוש ב- DSG7 היו בעיות בגיר, שכנראה נפתרו ובכל מקרה קיבלו 5 שנות אחריות (אחרי שכנראה לצ'מפיון כופפו את היד, כי לקבל מהם משהו בטוב לא קורה כמעט). אבל, פה מדובר על רכב ה"קצה", המקביל נניח ל- GTI, וב- GTI מדובר בגיר אחר שלא עושה בעיות, ויש לי חמש שנים איתו. גם הגג לא. גם החשמל לא. נכון הוא, שזו לא ערובה לכלום, אגב. אבל זה נכון כמעט לכל רכב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ואם אתה מתעקש לקבל תשובה (ואנו הרי יודעים שאתה מהמתעקשים ;-) ) - הרי ידוע שלרכבי VAG שעושים שימוש ב- DSG7 היו בעיות בגיר, שכנראה נפתרו ובכל מקרה קיבלו 5 שנות אחריות (אחרי שכנראה לצ'מפיון כופפו את היד, כי לקבל מהם משהו בטוב לא קורה כמעט). אבל, פה מדובר על רכב ה"קצה", המקביל נניח ל- GTI, וב- GTI מדובר בגיר אחר שלא עושה בעיות, ויש לי חמש שנים איתו. גם הגג לא. גם החשמל לא. נכון הוא, שזו לא ערובה לכלום, אגב. אבל זה נכון כמעט לכל רכב.

ועדיין לא מדובר למשל על תיבה עם "מחלות ילדות" של שנים על גבי שנים(dsg),או על שרשראות טיימינג שהלכו לעולמם הרבה לפני הזמן,על תצרוכת השמן המופרזת של מנועי הקונצרן.יש כמובן עוד דוגמאות.

לעצם העיניין הרכב שלי אמנם צעיר ובקרוב יחגוג שנתיים,אך לא נתקלתי באף אחת מהבעיות שהוזכרו.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

צר לי, לא הבחנתי שמדובר בדו שיח בין שניים, אודה אם להבא תציין שכך הוא ואז תחסוך ממני התערבות בחילופי דברים לא לי וממך את הצורך המטריד הזה לענות לי.

פורסם
המנוע נחשב אמין, המזגן נחשב אמין, החשמל נחשב אמין, הגג נחשב אמין... בכלל, אלפא נחשב רכב אמין ;-)

לא הבנתי שפנית אלי.

כן, המנוע הזה נחשב מאוד אמין, לכן מוזרה לי תוצאת הבדיקה הזו.

תקלות נקודתיות בודאי שיש, כמו אצל כל יצרן.

בכל מקרה אין למיטב ידיעתי בג'ולייטה שום בעיות סדרתיות דוגמת מה שרואים בVAG.

• תוכן חדש...