Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי לפני כשבוע ג'ולייטה תילתן שנת 2011 יד ראשונה עם 27K ק"מ. היום שלחו לי את ההיסטוריhת טיפולים של הרכב וזה קצת מערער לי את הביטחון לגבי מצבו של הרכב.

תיקוני הפח אני מודע אליהם, המוכר אמר לי שבכנף ימנית אחורית עשו לו שריטה והוא תיקן אותה, ודלת ימנית הוא עלה על צמיג זרוק שהיה בכביש.

אני יותר חושש מהתקלות החשמליות של הרכב.

מה זה "יצור והחלפת תומכים מובילים לכבלים" ו "תיקון לתושבת לכבלי הנעה"?

מה אתם אומרים? לקחת את הרכב לבדיקה או שעדיף להמשיך הלאה ולחפש אקזמפלר אחר?

attachment.php?attachmentid=361381&d=1384349993

Untitled.jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע את התשובה לשאלות שלך, מה שאני כן יודע זה שלי יש שריטה, אני לא אוהב רכבים בהם בוצעות תיקוני פחחות, להבדיל מהחלפת חלקי פח שזה עוד נסבל.

תיקוני פחחות לעלום לא יצאו טוב כמו במקור וגם לא יתקרבו לכך וכוללים לרוב מילוי באמצעות חומר פחחים.

אני באופן אישי הייתי פוסל רכב כזה גם עם לתאונות משמעות נמוכה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

התאונות פח פחות מפחידות אותי, אני לא קונה רכב חדש. זה רכב משומש שכבר נמצא יותר משנתיים על כבישי ישראל.

הרגע בדיוק חזר אלי מנהל השירות לקוחות של סמלת (בהחלט הופתעתי מהרצון שלהם לעזור ומהזריזות שלהם בטיפול בבקשות שלי), וזה מה שהוא אמר לי:

החלפת הפנסים ב 4000 ק"מ כתוצאה מחדירת מים לפנסים.

הצמת חוטים של המיזוג הוחלפה כתוצאה ממזגן שמקרר לסירוגין.

התומכים מובילים וכבלי הנעה זה בעצם תיקון שבוצע בגג הפנרומי של הרכב שכשל.

כל התיקונים הנ"ל בוצעו במסגרת האחריות.

הוא קצת הרגיע אותי אבל עדיין יש לי חששות לגבי הרכב, מרגיש לי כמו יותר מדי תקלות חשמל בתקופה קצרה. אם הרכב היה עדיין באחריות יכול להיות שהייתי קצת יותר רגוע, אבל הוא לא.

מה אתם אומרים?

אתה תמיד מוזמן לפנות לפורום של אלפא רומיאו .

http://www.iaroc.org.il

תודה. נרשמתי לפורום שלהם ואני אחכה לאישור היוזר כדי להעלות את השאלות גם שם.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
התאונות פח פחות מפחידות אותי, אני לא קונה רכב חדש. זה רכב משומש שכבר נמצא יותר משנתיים על כבישי ישראל.

הרגע בדיוק חזר אלי מנהל השירות לקוחות של סמלת (בהחלט הופתעתי מהרצון שלהם לעזור ומהזריזות שלהם בטיפול בבקשות שלי), וזה מה שהוא אמר לי:

החלפת הפנסים ב 4000 ק"מ כתוצאה מחדירת מים לפנסים.

הצמת חוטים של המיזוג הוחלפה כתוצאה ממזגן שמקרר לסירוגין.

התומכים מובילים וכבלי הנעה זה בעצם תיקון שבוצע בגג הפנרומי של הרכב שכשל.

כל התיקונים הנ"ל בוצעו במסגרת האחריות.

הוא קצת הרגיע אותי אבל עדיין יש לי חששות לגבי הרכב, מרגיש לי כמו יותר מדי תקלות חשמל בתקופה קצרה. אם הרכב היה עדיין באחריות יכול להיות שהייתי קצת יותר רגוע, אבל הוא לא.

מה אתם אומרים?

תודה. נרשמתי לפורום שלהם ואני אחכה לאישור היוזר כדי להעלות את השאלות גם שם.

צמת חוטים של המזגן גם לי החליפו בכלל אותם סיבות בידיוק זה בעיה מוכרת של הגולייטה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

שמע, יישר כנף אחורית ימנית + דלת קדמית שמאלית +יישור סף זה לא תאונה קוסמטית וכאשר תחליט למכור, בבדיקה לפני קניה, ללא ספק תקבל הורדה על קצה שילדה (על יישור הסף), כך שאני הייתי מוריד גם את הסעיף הזה בשעת רכישת הרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מחליש התגובה שלעיל. האתר של מועדון אלפא נחמד מאוד, מעניין ומועיל מאוד אך לא בהקשר להכרת הרכב הזה, אלא אם זו הכרות שלילית.

הרכב חדש ומסיבה זו אין שאלה עמוקה כיצד טופל לאורך שנים.

הרכב מוכר גם לנו: פורטה פה תעודת זהות של הרכב המעידה על מכה בו זמנית בשני צידי הרכב ופגיעה מסוימת בסף. יתכן שהתקון והצביעה הם ברמת בית החרושת, יתכן שלא.

אני מבטיחך חולגי , שלו היה מדובר, נניח ב156 ותיקה עם מנוע 2.5 ידנית מבוקשת למדי, נדירה למדי וזולה, עדיין היה יוצא לה מוניטין של "אכלה פצצה" ורבים היו נרתעים גם ב20. רוב חובבי אלפא הם קפדניים למדי. קל וחומר לגבי רכב כמעט חדש, יקר בהחלט, שיש לו אקזמפלרים נוספים ומתחרים.

וממתי התאונה? לא מזמן יחסית.

מי שירכוש ידע על הנזק ויפריע לו, מי שירכוש מימנו, כנ"ל.

אז למי זה טוב? למי שיכסח חזק במחיר ומודע שגם אותו יכסחו כך, אחרי בדיקת שילדה רצינית. וגם אז, אולי.

החלטה קלה.

פורסם

תודה רבה לכולם, במיוחד לבאגירה שחידש לי שלתיקון הסף יש משמעות מעבר למה שחשבתי.

בסופו של דבר שילוב של מחיר גבוה(מאוד), בעיות חשמל ופח לא נקי הוריד אותי מהרכב ועידכנתי את המוכר שאני לא מעוניין להמשיך לבדיקה.

נמשיך לחפש אקזמפלר אחר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

שמע, בא נהיה ברורים, לא מדובר באיזה נזק מטורף, רק ברור לחלוטין שכשתגיע לשלב שתרצה למכור, כל קונה סביר ינסה להוריד לך את המכנסיים, את התחתונים וינסה להצליף לך בישבן :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

"בעיות" החשמל נראות לי שטות שלא שווה התייחסות, מה שמחדיש אותי זו באמת הפגיעה הדו-צדדית ב-24,035 ק"מ. הייתי לוקח את האוטו לפחח לברר מה משמעותה. אם לא גבוהה, הכל עניין של מו"מ.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למה שטות? אני מגיע מרכב שגם היו לו בעיות דומות (שם זה היה גג וצופר) שכל הזמן חזרו על עצמן עד שהתייאשתי ומכרתי אותו.

VW Golf GTI 2006 Manual

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עוד פעם אותו סיפור. הלכתי לראות עוד ג'ולייטה, הבעלים נשבע שהאוטו נקי ולא עבר שום תאונה, מעבר למכה קטנה מאחורה שלפי מילותיו "מינורית ביותר" ולא פגיעת פח (אם אני זוכר נכון, הוא אפילו אמר שזה בגדר שריטה\שפשוף ולא מכה).

היום קיבלתי את ההיסטורית טיפולים, הפגוש הוחלף בשלמותו + לפי מה שאני מבין שמאי היה מעורב בעניין אז כנראה שהפגיעה הייתה יחסית גדולה שהוחלט להפעיל את הביטוח.

מה אתם אומרים? להתרחק או לקחת לבדיקה?

attachment.php?attachmentid=364676&d=1387264763

Untitled.jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לגבי אמינות המוכר הבנת בעצמך. האם זה צריך לפסול את הרכב? לא בהכרח אך מצריך זהירות. הצעתי כזו: קיבלת כאן מהיבואן במייל הסבר די כללי, אבל לבעל הרכב עצמו ישנן קבלות מפורטות יותר ובהן סביר שמפורטת העבודה וסכום התשלום. אם יסרב לתת לך, לדעתי עזוב את הרכב. אם יתן לך העתק בחן אותו והתיעץ עם פחח או מכונאי לגבי משמעות העניין, אז תוכל אולי ללכת לבדיקה ולשקול רכישה במחיר מתאים שייקח בחשבון התאונה.

ספק אם תסגור על מחיר מתאים שכן המוכר עלול לנסות למצוא רוכש יותר "נוח" ממך. אולי גם תסגור על מחיר והוא ייסוג ממנו, עם אנשים מסוימים קשה לסמוך על סיכום מראש.

• תוכן חדש...