Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בשעה טובה התחדשתי במיצובישי סופר לנסר מודל 94' 1600 אוטומט. עם מזגן שלא עובד.

לקחתי את המכונית לבדיקה והטכנאי הראה לי שיוצאים בועות מהונטיל ומה חיבור בין הצינור למאייד.

הוא אמר לי שהבעיה נפוצה בדגם הנל והבעיה אינה בחיבור אלא ב"יחידה הפנימית" ובמאייד עצמו ויש להחליפו. עלות החלפה מפירוקיה כולל עבודה הינה 900 שקל.

השאלה שלי האם באמת הוא יכול להיות כל כך בטוח שהבעיה במאייד לפניי שהוא החליף את החיבור בין הכבל למאייד? האם זו בעיה תקלה נפוצה בדגם זה? האם המחיר סביר? כמה אמור לעלות מאייד מפירוקיה בערך?

תודה רבה לכל העוזרים והמנסים

פורסם
שלום לכולם!

בשעה טובה התחדשתי במיצובישי סופר לנסר מודל 94' 1600 אוטומט. עם מזגן שלא עובד.

לקחתי את המכונית לבדיקה והטכנאי הראה לי שיוצאים בועות מהונטיל ומה חיבור בין הצינור למאייד.

הוא אמר לי שהבעיה נפוצה בדגם הנל והבעיה אינה בחיבור אלא ב"יחידה הפנימית" ובמאייד עצמו ויש להחליפו. עלות החלפה מפירוקיה כולל עבודה הינה 900 שקל.

השאלה שלי האם באמת הוא יכול להיות כל כך בטוח שהבעיה במאייד לפניי שהוא החליף את החיבור בין הכבל למאייד? האם זו בעיה תקלה נפוצה בדגם זה? האם המחיר סביר? כמה אמור לעלות מאייד מפירוקיה בערך?

תודה רבה לכל העוזרים והמנסים

האם הוא מצא נזילה במאייד?

צריך לבדוק לפני שמחליפים.

פורסם

אז זהו שהוא רק ראה את הדליפה מהחיבור וישר החליט שהדליפה מ"היחידה הפנימית", תקן אותי אם אני טועה אבל יחידה פנימית הכוונה למאייד לא?

השאלה שלי האם זה כל כך נפוץ במיצובישי הדליפה מהיחידה הפנימית שאין טעם אפילו לבדוק את החיבור?

• ספונסר פורום
פורסם

קודם כל, מומלץ שלא להרכיב יחידה פנימית מפירוק. אתה לא יכול לדעת מה מצבה ויכול להיות שהיא תתקלקל כבר בעונת הקיץ הבאה. כיוון שעבודת הפירוק וההרכבה בדרך כלל מסובכת ויקרה, כדאי לשים יחידה חדשה תחליפית שהיא רק קצת יותר יקרה מיחידה מפירוק.

חוץ מזה, אפשר היום למצוא פתרונות לאיטום נקודתי של יחידת פנימית דולפת ללא החלפה. ראה כאן למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=491159

פורסם

תודה רבה עזרה!

רציתי לדעת היחידה הפנימית שהמוסכניק התכוון אליה זה המאייד או שזה חלקים נוספים?

מצ"ב לינק לדליפה שהוא מצא, האם באמת רק לפי המצב הזה הוא יכל לדעת שהדליפה מהיחידה הפנימית?

h**p://imageshack.com/i/7gomo3j

צריך להחליף את הכוכביות ב tt

• ספונסר פורום
פורסם

מאייד זה יחידה פנימית. בחלק מהרכבים הוא מגיע כיחידה אחת עם הרדיאטור של החימום ובחלק הוא נפרד וכולל רק את היחידה של המזגן.

אם המזגניסט ראה שיש דליפה של גז מהאזור הזה אז בהחלט יכול להיות שזאת היחידה הפנימית. צריך לבדוק עם ציוד מתאים (זרחן או גשוש) בדיוק מהיכן הנזילה. יכול להיות שהיא מהצינור עצמו ויכול להיות שהיא מהחיבור שעל קיר האש. בכל מקרה מהתמונה שצירפת אי אפשר לדעת.

אולי כדאי שתיגש למזגניסט נוסף לקבל חוות דעת שניה?

• תוכן חדש...