Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WAZE לא יודעים לנווט...בשפה העברית!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, מקפיץ שרשור בכדי לתת אלטרנטיבה לwaze

לפי הממשק הגרפי שנראה פשוט מדהים ופשוט וגם קליט, לפי מה שאומרים על מנוע הניווט, מדובר באפליקציה שצריכה להוריד לוויז כאפה מצלצלת, למען האמת לאטמה עם כוסברה!

תורידו את MATE או בקיצור M8

תהנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אתה יישן בעמידה ?

האפליקציה עודכנה לאחרונה לפני יותר משנה מכיוון שהחברה הפסיקה את התמיכה באפליקציה.

מה שעובד עובד ואין כרגע עידכונים ותיקונים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אוי, M8... בשלב ההתקנה היא עדיין דורשת הרשאות לרשימת אנשי הקשר, מס' תיק ניכויים בביטוח לאומי, מלתחת הבגדים ותחזית מזג האויר? בזמנו קמו קולות זעקה על הנטיה הפולשנית שלה, מעניין אם זה סודר.

פורסם

אם לא ברור, החברה נקנתה ע"י אינטל, שהפסיקה את הפעילות, כי התוכנה היתה כל כך מוצלחת...

אין יותר עדכונים או פיתוח לתוכנה, שקיימת רק כי קיימות התחייבות חוזיות קודמות.

לא להתקין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אכן, ניסיתי אותה הבוקר - הממשק דווקא טוב - ממש טוב!

אבל דיווחי התנועה שלה לא פעילים ומנוע הניווט שלה ניסה לקחת אותי לדרך מאוד מוזרה לעבודה.

בקשר לספר טלפונים - לא יודע, הותקן על הטאבלט שזה הHU (רדיו דיסק) של הרכב שלי.

לפי מה ששמעתי כנראה שהפרוייקט הזה הולך לקבל תמיכה חדשה - אבל משום מה - אני מטיל בזה ספק אחרי שראיתי את האפליקציה בפעולה הבוקר וחבל

מנוע החיפוש טוב!

הממשק הגרפי מאוד נוח וידידותי.

פשוט חבל.

הכוסברה היתה לא טרייה!

חוזר לוויז - באייפון 5 הוויז עובד טוב דווקא - רק שאני לא מחבר אותו לדיבורית בכלל - לפי מה שאני מבין מהרבה מאוד אנשים - יש לא מעט בעיות עם ווייז, מה שמשותף לרובם הוא דווקא אנדרואיד.

ובדקתי בעקבות מה שרשמתם - אכן, אינטל רכשה את טלמאפ

העדכון האחרון לIOS הוא מסוף 2013 ולאנדרואיד מאמצע 2013

חבל! יש פוטנציאל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...