Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסחר ב Nasdaq דרך מי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתף אותנו במסקנותיך

כי אני דווקא יצאתי, אנחנו שוברים שיאים כל יום כמעט בכל המדדים, דווקא ההיסטוריה מלמדת שזה הזמן לברוח כי מפה אפשר רק לרדת

ועדיין אני בטוח שאפשר לעשות תשואות בזמן הקרוב...

פורסם
המסחר שלי מתוכנן על אסטרטגיה של טווח ארוך. כלומר ביצוע של 4-5 פעולות בשנה לכל היותר.

אם כי, בכל מקום שבדקתי בארץ, יש עמלת מינימום של 25$ על ביצוע פעולה של קנייה וכן של מכירה.

כלומר הלך 50$ רק על ביצוע פעולות.

ברוקרים כגון scottrade בארה״ב לוקחים בסך הכל 7$ על פעולה. אבל כפי שנראה, אין לי אפשרות אחרת

אלא לשלם את העמלות בארץ שכן הסיפור עם ה itin נראה מסורבל.

ההון העצמי אותו אני מזרים לאפיק ההשקעות ב nasdaq עומד בסך הכל על 10,000 ש״ח. כמו כן, אני סוחר לטווח ארוך כך שנראה שאין ברירה אלא לספוג את העמלות הדרקוניות של הבנקים בארץ.

לא יודע איפה בדקת, אבל זה ממש לא נכון..

אני משלם 10$ לכל קנייה ומכירה בבית השקעות ישראלי, ואפשר גם פחות למי שמשקיע סכומים גבוהים יותר ממני.

עריכה: עכשיו שמתי לב שאתה מדבר על 10,000 ש"ח בלבד. בבתי השקעות המינימום עומד בדר"כ על 50,000 ש"ח לפתיחת תיק.

• תוכן חדש...