Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני חודשיים מרחתי אוטם מסוג מנזרה על הרכב.

אם אני מיישם שכבה חדשה, אני חייב להסיר את השכבה הקודמת, לדוגמה עם פלסטלינה, או שניתן ליישם לאחר ניקוי רגיל של הרכב?

תודה למשיבים.

פורסם

למה אתה רוצה להסיר את האוטם?

בעקרון מסירים את האוטם עם פלסטלינה ואחר"כ IPA להשלמת התהליך,היות ומדובר באוטם "טרי יחסית".

עדיף לבצע ניקוי יסודי עם פלסטלינה כי הרכב שוב מזוהם,וכדי שהאוטם יתפס טוב יותר על הצבע.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני חושב שהשאלה צריכה להיות למה אתה מיישם שכבה שניה אחרי חודשיים ?

אם אתה רוצה להוריד לגמרי פלסטלינה, IPA, ואפילו שטיפה (חד פעמית) עם סבון כלים.

אם אתה רוצה לעשות שכבה שניה אני הייתי מוותר בגלל שאחרי חודשיים סביר להניח שקצת מזהמים הצליחו להידבר לאוטם ואם לא תיישם פלסטלינה האוטם לא יתחבר טוב לשכבה הראשונה אבל אם תעשה פלסטלינה יירד האוטם ואז תהיה לך שכבה אחת שהראשונה עוד לא ירדה לגמרי (וגם זה יכול להפריע).

המלצתי, וותר, האוטם שברשותך (PL ?) יכול להחזיק אפילו 6 חודשים.

עריכה, עכשיו ראיתי את התגובה שלך, ראה המלצתי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...