Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים ומלומדים.

שמי יערה ואני djית, ולצורך כך מרבה בנסיעות, חלקן בשעות הקטנות של הלילה.

עד היום בתניידתי בטויוטה יאריס 2005, שהיא נפלאה- אבל לפעמים מרגישה לי קצת קטנה לסחיבת הציוד.

ובכן, לפני יומיים החליט חבר - גם dj- שהוא מוכר את סובארו הסטיישן מודל 1983 שלו: לדבריו (ואני מאמינה לו) מעולם לא ראתה מוסך פרט לטיפולים השגרתיים, צריכת דלק 1 ל 12-13 בין עירונית, אמינה ונהדרת. 410 אלף ק"מ באמתחתה.

והנה אני חושבת לעצמי, למה לא למכור רכב ששוויו היום כ 45 אלפיות ולקנות אחד ב 7 שיהיה אמין לא פחות ויכיל הרבה יותר מקום. יש עוד כמה יתרונות לעסקה הזו, אבל אגש לעניין-

שאלתי לכם- האם באמת ניתן לסמוך על סובארו סטיישן בן 20 שלא פישל עד עכשיו, שהסטטיסטיקה תמשיך לעבוד לטובתו לעוד הרבה זמן?

מה אתם חושבים על הדיל?

בתודה רבה למשיבים,

יערה

פורסם

מכיוון שהרכב הזה מאוד פשוט ותמיד היה נחשב לסמל של אמיניות ייתכן שהוא עדיין נוסע .

אבל בקניית רכב יש עוד שיקולים מלבד העובדה שהוא עדיין במצב נסיעה סביר, כמו למשל בטיחות, כמו שהרכב היה היה ידוע באמינותו המופלגת כך הוא היה ידוע גם בנטייתו לחסל את יושביו במקרה תאונה והוא נחשב לא בטיחותי אפילו בסטנדרטים המזוויעים של שנות ה-80.

לגבי האמינות זה כמובן הימור, יכול להיות שהרכב הזה יסע עוד 200K ק"מ ויכול להיות שרכיבי שונים יתחילו ללכת לעולמם בצורה סידרתית עו חודשיים.

בקיצור רכב נחמד מאוד אם את רוצה להצטרף למועדון ה 5 וממש לא מומלץ אם את אשכרה רוצה לנסוע איתו ועוד מאוחר בלילה.

אגב 7000 שקל נשמע לי סכום מופקע לחלוטין לרכב כזה למרות שיתכן שהוא יוכל לקבל אותו מישהו שמחפש רכב אספנות.

פורסם

אני הייתי מוותר על התענוג, בתור התחלה רק עקב נושא הבטיחות.

את יכולה לעבור לרכב אחר עם יותר מקום לנייד ציוד גם בלי לעשות נסיגה אדירה כזו בשנתון ורמת אבזור ובטיחות.

so far so good so what

פורסם

לדעתי היא התכוונה לשנת 93 ולא 83 בכל מקרה דעתי היא

שהצעד לא יהיה חכם בעליל יש לך רכב חדיש ואמין מהטובות בקטגוריה.

שחוץ מהגודל אין לא חסרונות רבים.

מנגד רכב ישן שמצריך טסט כל חצי שנה ועוד אישורים כמו רכב מיושן וכו׳ מה עוד שהרכב גמע מעל 400 אלף קילומטר.

ובנוסף רוב נסיעותך בשעות הלילה. ככה שכדאי לשקול שוב

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

אם בשנת 83' עסקינן, הייתי קונה את הרכב הזה רק אם נושא השימור, האספנות והשחזור היו מדברים אליי.

אין הגיון ברכישת רכב ישן כ"כ רק מטעמי יעילות, פשוט מהסיבה שזה...לא יעיל.

אם בשנת 93' עסקינן, הרי שאז מדובר בהתפשרות גדולה בנושא הנוחות והבטיחות. היאריס שלך היום אולי קטנה, אבל בטוחה משמעותית מרכב משנת 93.

אם המטרה היא לעבור לרכב זול יותר ולחסוך קצת כסף, ישנן לא מעט מכוניות בתקציב של 20-25K ש"ח שיתנו מענה טוב יותר, וגם ישאירו בכיסך 20-25K ש"ח לשדרוג ציוד הDJ...:lol:

פורסם

את בטוחה שהבחור הזה חבר שלך?

לא נראה לי שהרכב שווה 7K, ובטח אי אפשר להשוות אותו ליאריס מודל 2005.

הדיל הזה הוא דיל מהסרטים רק אם זה סרט מתיחות-על חשבונך

פורסם

וואלה, באמת התכוונתי ל 93. תודה!

ומקבלת לחלוטין את דעת הרוב...ותודה שהארתם את עיני.

אגב, אם כבר- יש המלצות לרכב גדול יותר ובסדר גודל של 20-25? בזמנו חשבתי להחליף לקנגו או ברלינגו, אבל שמעתי עליהן דברים מזעזעים, כך שנשארתי עם היאריס האהובה (אך קטנה).

תודה רבה לכם, אנשים טובים!

פורסם

B4 סטיישין תעשה את העבודה ותיהיה אמינה. בתקציב שלך תמצאי שנת 2000+.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עד היום בתניידתי בטויוטה יאריס 2005, שהיא נפלאה- אבל לפעמים מרגישה לי קצת קטנה לסחיבת הציוד.

יש לך רכב מוצלח. בטיחותי יחסית, חסכוני בהחלט ומאוד אמין. קשה למצוא בעלים של יאריס משומשת שמבואס על הרכב שלו.

העניין הקריטי הוא הגודל. אם היא קצת קטנה ולכן לא נוחה אז תישארי איתה. לדעתי תחליפי רק אם אין לך ברירה.

פורסם

או לשדרג ליאריס ורסו או פורד קונקט, אבל בהחלט לא לגעת בסובארו, מה גם שהיא עגלה, תצטרכי לעשות שתי טסטים בשנה בכל פעם תצטרכי להביא אישור בלמים ממוסך (200 ש"ח) חלפים אני מניח שלא משיגים באותה הקלות כמו פעם, הבטיחות מזעזעת, איכות הגימור גם (בכל זאת לרדת מיאריס) בקיצור לא

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מיכאל, קונקט אופצייה טובה, אבל הן כולן שבורות וטחונות (כמו שאר טנדרונים).

בכל אופן, די אהבתי תנוחת ישיבה של קונקט ובכלל מושב נהג. ארגונומיקה די טובה, אבל לא אהבתי מיקום דוושת קלאץ' (מעבר לזה שמהלך די ארוך והיא לא אינפורמטיבית, היא דורשת להחזיק רגל שמאל בתנוחה לא נעימה ובפקקים זה מעייף).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הי

מסכים עם קודמי יאריס ורסו תעשה עבודה נהדרת באותו הסכום, סקודה רומסטאר צעירה בהרבה באותו הסכום גם תהווה אלטרנטיבה ראויה, פוקוס סטיישן גם מרווחת להפליא עם תא מטען ראוי.

• תוכן חדש...