Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה מראה פנימי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי הזמנתי פורד פיאסטה חדשה מהחברה (דלק מוטורס) דגם 1.6 מצמד כפול , עשיתי נסיעת מבחן ודי נהניתי מהנסיעה אבל יש משהו נורא מוזר מבחינת החזות הפנימית של הרכב ממה שראיתי במציאות לבין מה שאני מוצא ברשת בכל מיני ביקורות של ישראל , בנסיעת מבחן שאני עשיתי הייתי עם רכב שכל מערכת הסאונד שלו נראית כמו בקטלוג עם מערכת של סוני בשחור מבריק אמנם לא שמתי לב אם המערכת היא באמת של סוני אבל החזות נראית זהה מאד , ואילו ברשת מצאתי בכל הביקורות חזות שונה לחלוטין זהה לתמונה מס 1. מישהו רכש לאחרונה את הרכב ויודע עם איזה חזות פנימית הוא מגיע ?

תמונה מס׳ 1

msc.wcdn.co.il/w/w-700/1475214-5.jpg

תמונה של הפנים שנהגתי בנסיעת מבחן

carsforum.co.il/cars/Uploads/motori/9-2012/806/gallery/Fiesta-5.jpg

פורסם

מוזר , מעניין למה הרכב של הנסיעות מבחן נראה בפנים כמו הדגם של סוני ובעצם מוכרים משהו שונה לחלוטין .. אני אברר איתם ואם כך העניין אני אפילו אשקול לבטל עסקה. ובדגם של חול זה בא כסטנדרט

פורסם

תחזור לסוכנות ותבדוק.

אתה אמור לקבל בדיוק כמו ברכב שנסעת עליו מלבד שינויים קטנים שעשויים להיות בין המשלוחים.

אם נהגת ברכב ברמת אבזור שונה מזו שהזמנת קל וחומר אם רמת האבזור הזאת לא מיובאת, היו צריכים לידע אותך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שלום חבר ,

תמונה מס' 1 היא התמונה האמיתית של הדגם שהזמנת (TREND)

תמונה מס' 2 היא של דגם מפואר יותר (ST) רכב בשווי 170 אלף ש"ח לערך .

תוכל למצוא את הדגם שהזמנת עם תוספות מובנות אצל המתחרים "איילון מוטורס" (יבואן מקביל)

כמו דיבורית מובנית , חלונות כהים ומושבים מפוארים יותר במחיר נמוך יותר .

" שווה לבדוק לפני שסוגרים "

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
תמונה מספר 1 היא של הדגם טרום מתיחת הפנים.

תמונה מספר 2 היא של הדגם אחרי מתיחת הפנים.

על איזה מתיחת פנים אתה מדבר?

ב2 הדגמים של דלק מוטורס המערכת אינה של סוני.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

אלמוג צודק, אלו שני הדגמים הנמכרים אצל דלק (תמונה 1) ואצל איילון (התמונה שצירף אלמוג). ההבדל הוא דיבורית BT מובנית באיילון, עם תפעול מההגה, וכמדומני מסך קצת יותר גדול. דלק דורשים על דיבורית (לא מובנית) תוספת של 1.5-2K.

• תוכן חדש...