Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף דור 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, סגרתי את ההזמנה לגולף החדשה (1.4).

יש לי שתי שאלות:

1. האם יש אפשרות בצ'מפיון להתקנה של חיישני רוורס שיתחברו למסך המולטימדיה של הרכב?

נאמר לי שלא (בצ'מפיון), אלא רק שיתחברו עם המסך הקטנצ'יק שמגיע עם החיישנים.

2. לגבי ביטוח, קיבלתי הצעה מאלייד שעל פניו נראית מאוד מפתה - בייחוד לגבי גובה ההשתתפות, תיקונים במוסכי צ'מפיון, חלקים מקוריים ל- 4 שנים וכו'..

בגדול מה דעתכם לגבי אלייד? כדאי? הם טובים? יתרונות? חסרונות?

אשמח לכל תובנה לגבי השאלות הנ"ל.

תודה רבה!

פורסם

עונה לך רק מתוך היגיון :

1. אם מישהו מקצועי/מוסמך בצ'מפיון אמר לך את זה כנראה שזה נכון. מאחר ואנחנו בישראל היתי ממליץ להרים טלפון לעוד כמה גורמים במקומות שונים כדי לוודא שלכולם אותה תשובה ואז סביר כי זה אכן כך.

2. חברת ביטוח בסדר גמור, ביטחנו בזמנו את הסקודה שלנו. כמו בכל דבר - תעשה השוואת מחירים ותנאים בכמה חברות. אם אלייד יוצאת מפתה מבחינת התנאים+המחיר אזי אין סיבה לא ללכת על זה.

תתחדש, בהצלחה

פורסם

תודה על התגובה.

לגבי החיישנים, אני לא יודע למי להתקשר?

ואני מניח שאם עוד 2-3 בעלי גולף חדשה יגידו לי את אותה התשובה שקיבלתי, אז "אין חכם כבעל ניסיון" :)

פורסם

נסה ליצור קשר עם קלאס A, הם מתקינים של פולקסוואגן ובאתר שלהם יש מוצר שנקרא חיישנים גרפיים שמתחברים למסך המקורי.

פורסם
תודה על התגובה.

לגבי החיישנים, אני לא יודע למי להתקשר?

ואני מניח שאם עוד 2-3 בעלי גולף חדשה יגידו לי את אותה התשובה שקיבלתי, אז "אין חכם כבעל ניסיון" :)

אני די בטוח שאצל פליקס (סוכנות משנה בתל-אביב) אפשר להזמין את זה. אני חושב שהוא כתב את זה אי שם באחד משרשורי הויכוחים האין סופיים שהיו בפורום בנושא הגולף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...