Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד מונדאו דצמבר 2006.

שניסיתי להתניע את האוטו אז האוטו נדלק, הסל"דים עולים ואחרי שניה הוא נכבה. האם זה יכול להיות אלטרנטור?

היום בבוקר החליפו לי צינור נשם לסעפת יניקה. האם יכול להיות שבמוסך פגעו במשהו כשהחליפו את הצינור?

הייתי רוצה לדעת את האפשרויות לפני שאני גורר את האוטו למוסך.

פורסם

אבל זה קורה תוך שניה - איך שמניע ישר מתכבה.

אם זה היה מנוע צעדים אז הוא לא היה נכבה ישר אלא עובד ולאט לאט הסל"ד יורדים, לא?

1 - יש דרך לבדוק בבית אם זה מנוע צעדים?

2 - זה לא יכול להיות קשור לאלטרנטור? אם הוא מת אז המחשב קורא נתונים מחיישנים כלשהם(אני לא יודע איזה) באופן שגוי, לא?

פורסם

כניראה שהצינור נשם שהרכיבו לך התנתק ממקומו ולכן המנוע מתכבה, יש משיכת אוויר.

הגישה לא כ"כ קלה לצינור נשם ולכן אני מהמר שלא הכניסו אותו עד הסוף למקומו והוא פשוט התנתק.

פורסם

ba323f, לפי מה שקראתי, יש 2 דרכים לעשות את זה. הראשונה יותר יקרה, ארוכה אבל נכונה ונוחה והשנייה זולה יותר, מהירה יותר, אבל פחות נוחה.

דרך א' - לפרק את סעפת היניקה, אז הגישה הייתה נוחה והם היו מכניסים את הצינור עד הסוף, נכון?

דרך ב' - לפרק את סטרטר ואז יש פתח שדרכו אפשר להחליף. זה פחות נוח אבל הרבה פחות דורש עבודה, נכון?

אני שואל את זה כי בדף פירוט הם רשמו לי שהם כן פירקו את הסעפת בשביל להחליף את הצינור. אז מה שיכול להיות זה שהם לא פירקו את הסעפת , כלומר בחרו בדרך ב', אבל חייבו אותי כאילו כן פירקו ולכן לא הכניסו את הצינור עד הסוף כי לא היה נוח.

יש היגיון?

פורסם
כניראה שהצינור נשם שהרכיבו לך התנתק ממקומו ולכן המנוע מתכבה, יש משיכת אוויר.

הגישה לא כ"כ קלה לצינור נשם ולכן אני מהמר שלא הכניסו אותו עד הסוף למקומו והוא פשוט התנתק.

צודק בהחלט !

צינור זה במונדאו אופיני שהוא נקרע , והוא נראה בצורת טי מפלסטיק שחור, עם שני צינורות גומי, המתחברים לשני יציאות וואקום בסעפת היניקה.

היום בצירוף מקרים מדהים, ביקרתי במוסך שאני עובד איתו, ובדיוק המכונאי הראשי שם החליף את סט הצינוות המגיעים במכלול אחד, ורק שני צינורות הגומים שמתקשים ומתיבשים ולכן נקרעים, המכונאי התקשה להרכיב אותם בגלל גישה קלה אך אפשרית, ונעזר בי, ואז החלקנו את שני הצינורות למקומם.

כמדומני שהמנוע זהה למאזדה 6.

במידה וההצינור קרוע, או לא יושב במקומו, זאת הסיבה שהמנוע כבה, חזור למוסך, להרכבת הצנרת למקומה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כשהרכב מניע ואתה לוחץ גז הוא מחזיק טורים, אבל כשאתה לוקח את הרגל מהגז הוא נכבה ? היה לי בדיוק את זה בשברולט לומינה

פרקתי וניקיתי את ה-מנוע צעדים, הרכבתי ולא נכבה יותר.

כשהוא מניע תבקש שיחזיקו קצת גז. תנסה לשמוע האם יש צליל של לחץ אוויר מאיזור הצינור וואקום ש"טיפלו" בו. אם כן יש שם בעיה וצריך לחבר אותו בחזרה. אם הוא מניע וגם לא מחזיק גז בכלל אז יש בעיה אחרת.

פורסם

תנסה את מה שיוסי כתב ואם זה לא זה אז גם אני מציע ללכת לכיוון הקודן/אמובלייזר. אצלי כאשר אני לא מקיש קוד הרכב נדלק ומניע בדיוק לשניה או שתיים ונכבה. אשתי פעם התחרפנה מזה עד שקלטה שצריך להקיש קוד שוב.

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...