Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מיקרה אחרי בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רוצה לבקש את עזרתכם בפיענוח הבדיקה שנשלחה אלי מסוכן הרכב, יש בבדיקה כמה מונחים שלא ברורים לי ואני לא יודעת אם הנזק הוא ארוך טווח או משהו קוסמטי שאפשר לתקן ולהמשיך הלאה.

מערכת שמן= נזק באגן השמן, יש צורך בהחלפת שמן?

סימני פגיעה מאחור בשילדת רכב

תודה

טלי

פורסם

לגבי הההערה הראשונה - כנראה אגן השמן של הרכב ( = הקארטר, שנקרא לו "כיסוי/מכסה תחתון של המנוע") נפגע / נמעך.

דבר כזה יכול להגרם מעליות על מדרכה (מסוכן לרכב נמוך) או פגיעה בעצם כלשהו בעת נסיעה. בפגיעה כזו יכול להווצר גם חור / סדק, שדרכו יכול לצאת שמן המנוע החוצה (ומכאן אפשרי נזק למנוע). במקרה כזה - יש להחליף את הקארטר.

בנוגע לפגיעה מאחור ברכב - תלוי מה בדיוק ואיך נפגע (ההערה כללית מדיי). ככלל - לא רצוי לרכוש רכב פגיעות שלדה "רציניות" (שפוגעות בבטיחות). לעומת זאת - יש פגיעות שלדה "מינוריות" (הנקראות "קצה שלדה") שאולי אין להן משמעות בטיחותית, אך יש להן משמעות מסחרית (ירידת ערך). גם רכבים כאלו יהיה קשה למכור בעתיד.

אני מניח שזה רכב שהוצע לך לקניה...? (ראית אותו ?).

בכל מקרה קחי בחשבון שהבדיקות אותן עושים בסוכנויות הרכב, אינן שוות בדר"כ את הנייר עליהן הן כתובות (בדיקה שהקונה מזמין ומממן, תיתן לו עפ"ר מצב יותר מדוייק לגבי הרכב, ובדר"כ הממצאים יהיו יותר מחמירים).

אם זה המצב ואילו הם הנתונים - הייתי נמנע מרכישת רכב במצב שתיארת (ואפילו בדיקה שלו על ידי).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על התגובה , לא ראיתי את הרכב עדיין, אבל יום א כנראה אראה אותו ואסע עליו לראשונה, הרכב הוצע לי לרכישה עבור 47 K והם יכולים עוד להוריד. הרכב מליסינג.

• תוכן חדש...