Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם סוגיה חדשה בנוגע לרכב(יונדאי לנטרה 1.8 אוטומט 1998 עם 263 אלף) השבוע הבחנתי: כשלוחצים על הגז(ידנית דרך הצערת) בחוזקה המנוע מתרומם לו מעט.(זה בN)

בדקתי את התופעה בהילוכים D וR הרמתי את בלם היד בחוזקה ונתתי מספר לחיצות קלות על הגז(ידנית) כאשר אני מסתכל על המנוע והוא מתרומם די הרבה.

מתוך סקרנות בדקתי עוד שני רכבים אקראיים גטס-2004 ואלנטרה2004-2005 והתופעה קיימת גם בהם.

להבנתי כנראה מדובר בגומי שהינו חלק מתושבת המנוע, ושעייפות החומר כנראה תוצאה של זמן היות ו2 הרכבים האחרים עשו פחות מ150 אלף.

השאלה שלי האם רצוי להחליף או שפשוט חיים עם זה?

בנוסף אני חונה בעליה מכובדת קבוע, וכאשר אני נותן לחיצות קטנות כדי להיצמד לרכב מולי אני שומע נקישות קלות; ולאחר החינה משלב לP נותן לחיצות ואין שום נקישה.

אני קצת מפחד כי מדובר במנוע שבזמנו ייצר 128 סוסים ולא הייתי רוצה שהוא יברח לשום מקום.8)

בנוסף אשמח להמלצות על מומות לקנות סט בזול אפילו ליונדאישופ לא היה.

תודה לעונים

פורסם

תושבות לרכבים כאלו הם לא יקרים רוב הסכום בדרך כלל העבודה ומוצר עצמו בדרך כלל לא עובר את ה400 שקל.

במידה ויש לך תושבת קרועה ולא תחליף אתה יכול לגרום נזק לתושבות האחרות.

המנוע כבר מזמן לא עושה 128 כ"ס.

אני רואה שיש לך הרבה בעיות עם הרכב בכללי:אגן שמן,אכילת שמן מנוע.

מציע לך להכנס לאחד המוסכים המומלצים בפורום באזורך על מנת שיאבחנו מה מצריך טיפול ומה לא.

פורסם

מבחינת רעידות: ישנם רעידות קבועות של המנוע בעצירה מוחלטת(בD וגם בN) רואים ממש טוב בחושך את האור המשתקף מרכב מולי רוטט.

מבחינת להזיז את המנוע עם הידיים: בקושי הצלחתי להזיז אותו.

פורסם

מבחינת הסוסים: אין ספק שאחרי 263 אלף ברחו כמה, אך כשלחצתי על הדוושה שלשום כדי לעקוף עדיין עפתי קיבינימט אמנם לא כמו 1.8 TSI אך לרכב משפחתי בן 15 עדיין מרשים8)

פורסם
למען הסרת ספק החלפתי את כל ארבעת התושבות אחת הייתה קרועה, אחת ממש לקראת קריעה וה2 האחרות היו "עייפות".

נו? מרגיש שיפור?

כמה עלה לך כל העסק?

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

הרכב נוסע כמו חדש אין רעידות כלל(מקודם היו רעידות בעמידה מוחלטת) ואין אף זעזוע(מקודם הורגש זעזוע כל פעם שעוזבים את הגז מהירות בין עירונית וכשחוזרים לגז).

כל הסיפור 1200.

• תוכן חדש...