Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק מוטרוס התעוררו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו, זה מה שמעסיק אתכם כל היום ? להכפיש ולהשמיץ ? אז החברה הקימה אתר. כל הכבוד לה. אז החברה מכרה מאות אלפי לנטיסים (כנראה בגלל זה אתם מעסיקים את עצמכם במחשבות כל היום), כל הכבוד לה על שיווק מוצלח, ואני מלא הערצה כלפי גיל אגמון.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
תגידו, זה מה שמעסיק אתכם כל היום ? להכפיש ולהשמיץ ? אז החברה הקימה אתר. כל הכבוד לה. אז החברה מכרה מאות אלפי לנטיסים (כנראה בגלל זה אתם מעסיקים את עצמכם במחשבות כל היום), כל הכבוד לה על שיווק מוצלח, ואני מלא הערצה כלפי גיל אגמון.

שמוליק

גבר אל תתאמץ, תלמד משהו בישראל קשה לאנשים לפרגן אחד לשני ובכללי קשה לפרגן, מה שלא תעשה לא יגידו לך כל הכבוד איזה יופי וכו' תמיד ימצאו רק את הדברים הרעים אתה מבין?

וחבל מאוד שזה ככה.

פורסם

רק חבל שהתמונות לא נראות כמו הדגמים שבאמת נמכרים בארץ....

אני מתכוון לדברים הקטנים כמו: הבקליות.. סבכת הגריל...(ככה אומרים נכון?)

:wink:

• תוכן חדש...