Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה, הבעיה היא שאני צריך כבל שיצליח להחזיק את המצלמת רכב שלי פועלת בלי בטריה וכשאני מחבר לה כבלי DATA כאלה היא ישר עוברת למצב MASS STORAGE במקום להטען מהחשמל ולצלם, לכן אני צריך כבל שמחובר ישירות למצת.

אולי עדיף לך דבר כזה.

דני

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל המחפשים אחר מטען רכב איכותי,

מצרף כאן קישור למטען של aukey,

ארבע יציאות

2.4 אמפר לכל יציאה

12 וואט כל יציאה

אני הטענתי את הגלקסי 4 שלי 41 אחוז תוך 31 דקות, זה יותר מהיר מהמטען בבית!

ממליץ בחום.

http://www.aliexpress.com/item/Aukey-Multi-Port-USB-Car-Charger-Power-Adapter-with-AIPower-Tech-48W-9-6A-4-Ports/2038302035.html

פורסם

אני צריך כזה של 1A ליציאה. אם יש גם יציאה של1, ו2A זה יהיה מעולה. יש בנמצא?

תודה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

למה אתה חייב 1A? אלא של 2.4A יעבדו מצויין.

אין דבר כזה יתר אמפראג', המכשיר צורך את מה שהוא צריך וזהו ככה שאין בעייה לחבר מוצר שצורך אמפר בודד לשקע של 2.4A

אודי A4

דימה.

פורסם
אני צריך כזה של 1A ליציאה. אם יש גם יציאה של1, ו2A זה יהיה מעולה. יש בנמצא?

תודה.

תיקח את המטען המעולה שהצעתי קודם תהנה ממנו עם על טלפון - וכמו שכתבו, המכשיר לוקח כמה שהוא צריך.

קובי

:-)

פורסם
אולי עדיף לך דבר כזה.

דני

דני תודה זה יכול להיות מעולה אבל אני צריך MINI USB ולא MICRO USB, מכיר כאלה? :)

עריכה: מצאתי

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
למי שקנה את הבטריה של שיומי,סרטון לזיהוי זיוף

תודה על ההתראה.

למזלי קיבלתי שניים תקינים.

פורסם

זה בדיוק הדגם שהזמנתי.

כרגע נראה שזה מקורי והוא מתפקד, אחכה לכמה הטענות ראשונות כדי לתת חוו"ד רצינית יותר.

פורסם
לרכב יש מטען מעולה של PLEOMAX שזו חברה של סמסונג

2A ויש לו 2 חיבורים. עובד אצלי כבר הרבה זמן וגם חברים שהזמינו מרוצים ביותר

http://www.ebay.com/itm/2A-GENUINE-SAMSUNG-DUAL-CAR-USB-CHARGER-CABLE-5Pin-GALAXY-S6-Edge-5-4-Note-4-3-2-/151536719823?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23484ad7cf

לא סיני ובאמת מאד מוצלח - מטען מהיר שהחליף אצלי את הבלקין שלא הצליח לטעון טוב את המכשיר בזמן ש GPS עבד.

תודה! הוזמן בזה הרגע.

בהזדמנות זו אבקש המלצה נוספת ברשותכם :-D

הכאלב, שיהיה בריא, השמיד לגמרי את כל האוזניות שהיו לי (היו בצרור אחד כולם ביחד משהו כמו 4-5 זוגות).

היום נאלצתי לעשות את הריצה השבועית ללא האוזניות וזה היה משעמם.

מבקש המלצה לאוזניות לא יקרות (עד 100 זוזים ישראלים, עדיף פחות) המותאמות לריצה. כאלה עם קשת מסביב לאוזן.

יש המלצות חמות לאוזניות סבירות למטרה הנ"ל?

תודה!

פורסם (נערך)

Philips SHQ3200 (או 4200, אם אתה מעדיף אוזנית עורף).

יותר מאוחר אחפש במאגר שלי, נדמה לי שיש גם דגם יותר זול.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...