Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב מסוג מרצדס 309 שנת 87 שברשותי מאז הייתי כבן 20, קניתי את הרכב עוד בזמן היותי בצבא במחיר מגוכך והמחשבה היתה לאחר השיחרור לעבוד איתו .אבל תיכונים לחוד ומציאות לחוד, בעוד 3 שנים מגיע תורו להפוך לאספנות והשבוע ניגשתי להוציא רשיון רכב (אני צריך לגרור אותו ואין לי אף מסמך).אני מגיע לתפקידה במשרד הרישוי נותן לה מספר רכב והיא מודיעה לי שיש חוב לרכב ועלייה לפנות למחלקת הכספים של משרד התחבורה, wtf אני יוצר קשר איתם והם אומרים לי שפעם נתתי שיק והוא חזר, אני מסביר לפקידה שאף פעם לא שילמתי רשיון רכב .היא תבדוק ותחזור אליי, אני מתקשר שוב והיא אומרת לי שמישהו שילם בשיק והשיק חזר וכל זה היה ב2002 אני מסביר שאף פעם לא השתמשתי ברכב ושום דבר לא עוזר אולי היתה טעות במספר הרכב או משהו. מה לעשות?

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

שלום שלום,

למען האמת לא הבנתי כמה זמן הרכב אצלך.

שלח תלונה למשרד מבקר המדינה עם פירוט מלא של התלונה.

בברכה,

אוהד

פורסם

הפקידה צריכה לתת לך את מספר התיק בהוצאה לפועל שבגללו עיקלו לך את הרכב, ואז יסתבר אולי שהתיק הוא של בן אדם אחר עם שם דומה או טעות בת.ז שלו וכו'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דווקא לי די ברור.

אם הרשיונות של הרכב לא היו מופקדים אז הוא צבר חובות אגרה עד שבוטל אוטמטית במחשב עקב הגיעו לגיל 20.

לפיכך אם הוא עמד מ-2002 עד עכשיו (והרשיונות לא הופקדו) יש לך חוב אגרה של 5 שנים.

יתכן גם שהבעלים הקודם שילם את האגרה האחרונה עם שיק בלי כיסוי - וזה המקור לחוב האגרה.

אם זה המקרה האחרון תוכל להפנות את משרד הרישוי לבעלים הקודם שכן החוב נוצר כשהרכב היה אצלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב עמד כל הזמן משנת 95 ועד היום,לא עשיתי בו שימוש חוץ מלהניע אותו מדי פעם,במשרד התחבורה אמרו לי שמישהו שילם את הרשיון רכב עם שיק והשיק חזר,רק שלי אין שמץ של מושג לגבי השיק הזה

פורסם
הפקידה צריכה לתת לך את מספר התיק בהוצאה לפועל שבגללו עיקלו לך את הרכב, ואז יסתבר אולי שהתיק הוא של בן אדם אחר עם שם דומה או טעות בת.ז שלו וכו'

ישנה כנראה טעות במספר הרכב שרשמו על השיק והרכב אינו מעוקל ,רק אי אפשר להוציא ניירות שלו

פורסם

האם הרשיונות היו מופקדים בתקופה שהרכב עמד?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה שאתה מתאר פה לא חדש לי בכלל, היה לי מקרה דומה ומוזר בו התקשר אליי מישהו שרצה לקנות רכב מסוג פוקוס או טויוטה וטוען כי הרכב משועבד וישנם הפרטים של אבי, אבי ציין כי מעולם לא החזיק בשנים אלו בפוקוס / טויוטה ואין לו מושג על מה מדברים אבל המשרד הרישוי השעבוד הופיע עם המספר רכב של אבי (הישן - שנמכר לפני מספר שנים רב בכלל!) לאחר כניסה לאתר משרד המשפטים והוצאה של כלל הפרטים על מספר הרכב של אבי לא היה שום זכר לשום משכון / שעבוד, נשלחו הפרטים הללו לקונה ולבסוף לאחר חקירה שלו ייתכן והפקידה במשרד הרישוי פשוט טעתה בספרה האחרונה של המספר רכב מה שגרם לכל הבלבול.

אז כן יש מקרים הזויים ובעיקר זה יוצר טרחה למי שנפגע מזה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ועדיין אין לי מושג מה לעשות

נמאס לי להתקשר אליהם כל יום

• תוכן חדש...