Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברשותי שברולט מאליבו שנת 2007.היום בשעת נסיעה ננעל ההגה תוך כדי השמעת קול צפצוף לכמה שניות ולאחריו חזר למצבו הרגיל.תופעה זו חזרה על עצמה פעמיים .

האם מישהו מכיר או יודי מה עלול לגרום לתופעה זו?

פורסם

מדובר בהגה כוח חשמלי לחלוטין והבעיה הזו למרבה הצער לא נדירה.

בארה"ב GM האריכו את האחריות ל-10 שנים / 150,000 מייל על מערכת ההגה החשמלי בדגמים האלה, שנים 2004-7.

אם היינו שם אז זה היה מטופל במסגרת האחריות אבל היות ואנחנו כאן על פניו כנראה שלא.

בכל זאת הייתי בודק עם UMI אם יש אחריות של רצון טוב או השתתפות חלקית בעלויות תיקון כזה, היות וGM לקחו אחריות על הבעיה.

עוד פרטים בקישור -

http://www.gminsidenews.com/forums/f12/gm-extends-power-steering-warranty-certain-04-07-models-112557/

פורסם

מציע לך גם לפנות ל"גיא משברולט" מהפורום, הנציג הרשמי של UMI כאן - אולי זה לא יעזור אבל זה בטח לא יזיק... :)

בנוסף שווה להתייעץ עם אייל נוימן - הוא מומחה כנראה מס' 1 בארץ במערכות אלקטרוניות ברכב, יכול להיות שהוא מכיר את הבעיה ויכול לעזור.

http://www.vehicle-lab.net/

פורסם
בקריאה חוזרת זה גם מה שכתוב בקישור שנתתי לך...

מתיאור הבעיה זו כנראה בדיוק אותה התקלה, הם נתנו לך עלות משוערת לתיקון?

היי הם לא נתנו עלות משוערת לתיקון אך טענו שזה לא מכסה את המודל שלי

פורסם

תשמע אני לא יודע איך זה בדיוק אצלך אבל גם אצלי זה קרה משהו כמו פעמיים שלוש

לי יש את המאליבו ה2006 והלכתי למוסך ובדקו והמצבר יצא לא תקין ...

המצבר היה באחריות והוחלף באחד חדש ..

דיברתי עם המוסכניק ושאלתי אותו למה זה קורה והוא אמר לי שהאלטרנטור לא מספיק חזק בשביל להפעיל את כל המערכות החשמליות ברכב הזה ככה שהמצבר עוזר לו ..

שווה בדיקה

בהצלחה!

פורסם

אני רכשתי מאליבו 2006 לפני כ 4 חודשים וגם אני נתקלתי באותה בעיה, הלכצי עם זה לחשמלאי שלי והוא הסביר לי בדיוק אותו הדבר כמו שהסבירו למגיב מעלי. החשמלאי שלי פתר את הבעיה על ידי קיצור בין הפלוס של המצבר לאלטרנטור ומאז הבעיה לא חזרה מבחינת כסף העניין הסתיים ב 100 ש'"ח.

אם אתה מאיזור עכו נהריה תיצור איתי קשר בפרטי ואני יסביר לך היכן נמצא החשמלאי.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...